Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #376: Picooc nutikaal Mini V2

Picooc nutikaal Mini V2

Sellenädalaseks kasulikuks vidinaks oleme tutvustamiseks valinud Picooc Mini V2 nutikaalu, mille täiustatud versioon mõõdab lausa 15 erinevat kehaanalüüsi parameetrit. Tänu Bluetooth ühendusele saad nutikaalu mugavalt oma nutitelefoniga ühendada, et saada parem ülevaade oma kehast.

Just täpselt ühe sellise praktilise Picooc Mini V2 nutikaalu loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Picooc Mini V2 nutikaalu omadused

Mini V2

Mini V2 nutikaal mõõdab lausa 15 erinevat kehaanalüüsi parameetrit, mille abil saad täieliku ülevaate oma kehast. Seade mõõdab lisaks kehakaalule ja keha rasvaprotsendile ka selliseid näitajaid nagu lihasmassi, kõhurasva protsenti, basaalainevahetust ning vee- ja proteiinisisaldust. Lisaks sellele suudab nutikas kaal ära mõõta veel ka luumassi, skeletilihaste protsendi, kehamassiindeksi ja keha vanuse. Lisaks kõigle muule saad V2 nutikaalu abil mõõta ka pulssi ning hoida pilku peal oma südamel.

Picooc nutikaalude perre kuuluv Mini V2 mudel on veelgi täpsem eelmise põlvkonna nutikaaludest, kuna see kasutab esmakordselt mitmefaasilise bioimpedantsi MFIM (Multi-Frequency Impedance Measurement) tehnoloogiat. Antud uuendus vähendab ebatäpsusi kehakoostise määramisel 30% võrra võrreldes teiste nutikaaludega.

nutikaal

Tänu Bluetooth ühendusele saad Picooc rakenduse abil ühendada kaalu oma nutitelefoniga. Äpi abil näed kogu vajalikku põhiteavet oma keha kohta ning samuti kuvab see muudatuste graafikut ja kaalumise ajalugu. Lisaks loob rakendus huvitavaid graafikuid kaalu, rasvaprotsendi ja lihasmassi kohta ning annab näpunäiteid Sinu üldise tervise jaoks. Samuti saad profiilid luua ka teistele pereliikmetele, sest Picooc Mini V2 kasutajate arv on piiramatu.

Picooc

Nutirakendus analüüsib Sinu kaalumistulemusi ja ei tee järeldusi mitte ainult Sinu kehakaalu muutuste vaid ka nende muutuste põhjuste kohta. Iga kuu lõpus saad rakendusest üksikasjaliku ülevaate oma kehas toimuva kohta. Lisaks saad sisse lülitada sport beetaversiooni mis on välja töötatud spetsiaalselt sportlastele ja võtab arvesse treenitud keha struktuurseid iseärasusi.

Mini V2 nutikaal

Kui tunned nüüd, et tahaksid ka endale seda nutikat abilist saada, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle sama seadme uueks omanikuks. Seejuures leiad selle Picooc nutikaalu loomulikult ka meie veebikaubamajast.

 


Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(474)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Picooc nutikaal Mini V2, valge
  • Nutikas vannitoakaal
  • Mõõdab 15 erinevat kehaindikaatorit
  • Salvestab piiramatu arvu kasutajate andmed
  • Ühildub nii Android kui iOS seadmetega
  • Kerge ja õhuke disain
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga