Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Tamronil on arendusjärgus uus 100-400mm f/4.5-6.3 telesuumobjektiiv

Tamron annab teada, et on valmistamas uut objektiivi nimetusega 100-400mm F/4.5-6.3 Di VC USD. See on kerge ja kompaktne telesuum, mis sobib kasutamiseks eelkõige täiskaadersensoriga peegelkaamerate ees. Objektiiv on veel arendusjärgus ning selle turule jõudmise aeg ega hind hetkel veel teada ei ole. Täna avalikustatud ametlikus pressiteates kirjeldab Tamron selle põhilisi omadusi ja tehnilisi andmeid.

Tamron 100-400mm F/4.5-6.3 kaalub 1,115 kg, olles selle tulemusega omas kitsas klassis kõige kergem. Objektiiv on varustatud kahe mikroprotsessoriga, mis peaksid muutma selle kiireks teravustamisel ja tõhusaks värinate stabiliseerimisel. Optilisse konstruktsiooni on võitluseks kromaatilise aberratsiooni vastu pistetud kolm madala dispersiooniastmega läätse. Pildikvaliteedi parandamiseks on klaaselemendid kaetud Tamroni eBAND vääristusega. Esiläätsel on ila ja mustust hülgav fluoriidvääristus ning objektiivi korpus on niiskuskindel. Lähimaks teravustamiskauguseks on 1,5 m ja maksimaalseks suurenduseks 1:3.6. Eraldi lisatarvikuna saab objektiivile saadaval olema Arca Swiss kiirkinnitusstandardiga ühilduv statiivikrae.

100-400mm fookuskauguste ja pimedamapoolse varieeruva avaarvuga objektiivid on fotomaailmas üsna standardsed. Selline on olemas nii Canonil, Sonyl, Fujifilmil, Panasonicul… Need kõik on üsna soolase, kaugelt üle 1500-eurose hinnaklassi objektiivid. Käesoleva aasta algul esitles Tamroni 100-400 objektiivi omadustele sarnast objektiivi ka Sigma. Kuna Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG HSM OS hind on umbes 850€, siis võib oletada, et umbes samasse hinnaklassi saab maanduma ka Tamroni arendusjärgus teletoru.

Tamroni senise tootearenduse põhjal otsustades peaksid ametlikud detailid objektiivi saadavuse ja hinna osas selguma paari-kolme kuu pärast.

(314)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga