Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

GoPro Hero3+ seikluskaamera on pisem ja kestab kauem

 hero3

GoPro esitleb täna kahte uut seikluskaamerat. GoPro Hero3+ Black Edition ning GoPro Hero3+ Silver Edition on uuendatud versioonid eelmisel aastal turule tulnud ilma plussmärgita mudelitest. Uute seikluskaamerate olulisimaks ühiseks trumbiks on õhema disainiga veekindel korpus. GoPro sõnul muudab see kogu komplekti senisest 20% pisemaks ja kergemaks (Silver Edition – 15% kergemaks ja pisemaks).

Siinkohal tuleb jutule perspektiivi andmiseks märkida, et kui uus GoPro Hero 3+ kaalub koos korpusega 136 g, siis Sony sarnaste omadustega Actioncami vastav näitaja on 175g. Lisaks kergusele on mõlemale kaamerale lisatud uus WiFi moodul mis teeb võimalikuks senisest 4x kiirema andmeedastuse. Veel kirjutab GoPro, et uute kaamerate objektiivis on nüüd kasutatud kvaliteetsemat optikat mistõttu videopilt senisest teravam on.

GoPro Hero3+ Black Edition aku on senise Black Edition mudeliga võrreldes pisut suurema mahtuvusega (1180 mAh vs 1050 mAh) ning see annab GoPro sõnul tunda senisest 30% pikema aku kestvuse näol. Siingi tuleb võrdluse mõttes ära märkida, et Sony Actioncam aku mahtuvus on jätkuvalt 1240 mAh ning see näitaja on positiivselt tunda andnud ka erinevates ülevaadetes

Black Edition mudelile on lisatud ka kaks uut filmimisrežiimi – “Super View” ühendab 16:9 ja 4:3 formaadid ning tulemuseks on võimalikult lai ja kõrge kaader. “Auto Low Light Mode” aitab seadistustest mittehoolival märulimehel ka pimedas kvaliteetsemaid kaadreid filmida – kaadrisagedust automaatselt langetades lastakse sensorini rohkem valgust ja hoitakse ISO taset seeläbi võimalikult madalal. Black Edition mudeli videoklipi mõõtmed ja kaadrisagedused on jäänud muutumatuks – 1080p videot filmib see maksimaalselt 60 kaadrit sekundis ning 720p videot maksimaalselt 120 kaadrit sekundis.

GoPro Hero3+ Silver Edition on tegelikult suuremgi uudis kui Black. Nimelt on ka sellele mudelile nüüd antud magusad Black Edition`i kaadrisagedused – kaasa arvatud paljukiidetud 720p 120 fps. Sellise video filmimiseks on kaamera protsessorijõudlust tõstetud senisega võrreldes kaks korda. Ka Silver Edition kaameral on pisem korpus ja kiirem WiFi kuid uusi öörežiime ja paremat aku kestvust sel mudelil ei ole.

GoPro Hero3+ Silver Edition soovituslikuks jaehinnaks Euroopas on märgitud 349€. GoPro Hero3+ Black Edition hinnaks saab olema 449€.

GoPro ametlik pressiteade

Vaata GoPro Hero 3+ Black Edition, Siver Edition ja GoPro Hero 3 White Edition olulisemate andmete võrdlust GoPro veebilehel

Hea ülevaatlik arvustus ja võrdlus uue kaameraga on veebilehel gizmodo.com.au. Sealt pärineb ka allolev foto

original

GoPro Hero3+ action kaamera promovideo

 

(2589)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga