Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi TOP 5 ostetuimad peegelkaamerad 2016. aastal on just need

top-peegel-avang-2

Photopointi ajaveebis on juba traditsiooniks saamas see, et iga-aastaselt postitame Talvekuul Mardipäeva ja Kadripäeva vahel jooksva aasta kõige enimmüüdud toodete nimekirjad ning erandiks ei ole ka see aasta. Rääkides piltide tegemisest ja fotograafiast, tuleb meil ikka silme ette klassikalises mõistes peegelkaamera mil pildiotsija, vahetatavad objektiivid jne. Arvuliselt ei ole küll peegelkaamerad kõige enimmüüdud kaameratüübid maailmas – kompaktkaamerad ning nutitelefonid on antud nimekirjas tublisti eespool ning iga-aastaselt tulevad hübriidkaamerad üha lähemale. Samas on ikkagi peegelkaamerad ja hübriidkaamerad need tõsisemad fotograafilised töövahendid, mistõttu on sobilik just selle tootegrupiga avada top-toodete artikliseeria.

Siinkohal on mõistlik ka ära mainida, et tegu ei ole aasta kõige populaarseimate ega isegi kõige rohkem furoori tekitanud peegelkaameratega. Tegu ei ole isegi kõige rohkem oodatud peegelkaameratega, vaid just nende kaameratega, mida seni 2016. aasta jooksul Photopointist kõige rohkem soetatud. Täpselt nii, nagu varasematel aastatel, on lugu ka 2016. aastal sama – poes käime vesistamas uusimat täiskaader peegelkaamerat täpselt samamoodi, nagu esinduses uut Jaguari. Kui soetamiseks ja sõitmiseks läheb, rändab enamjuhtudel kaamerakotti ikkagi soodsama otsa peegelkaamera ning peost leiad uue Škoda võtmed.

Photopointi 2016. aasta 5 enimostetud peegelkaamerat


1. Nikon D3300

d3300-avang

D3300 on Nikoni kõige väiksem ja kõige soodsam peegelkaamera, mis võibki olla põhjuseks miks just see paari aasta tagune kaamera nimekirja eesotsas ilutseb. See ei ole peegelkaamera, millest otsida suurt ilmastikukindlust või profitasemel ergonoomikat. Samuti ei ole see peegelkaamera loodud elukutselise profifotograafi arsenalis pesitsemiseks. See on loodud hoopis millegi muu jaoks, ning teeb seda suurepäraselt:

Selline väike ja kompaktne Nikon D3300 on disainitud sinu esimeseks peegelkaameraks. Seda on lihtne kaasas kanda tänu oma eelpool mainitud kompaktsusele – mahub nii naisterahva väikesesse käekotti kui matkajope suurde taskusse. Samuti on kaamera kasutamine tehtud imelihtsaks – režiimirattal on põhirõhk pandud erinevate situatsioonide ning stseenide katmiseks, mis igapäevaselt ette tulevad. Niimoodi ei pea esimesel päeval selgeks tegema selliseid põhitõdesid nagu ava ja säri, vaid saad rahulikult keskenduda pildistamisele. Lisaks – kaamerat on saadaval nii punases kui mustas värvitoonis.

Tegelikult ongi Nikon D3300 juures põhirõhku pandud kasutamise lihtsusele ning võimalikult kvaliteetsetele fotodele. 24,2-megapiksline sensor tagab kõrge detailsusega ning ilusate värvidega fotod ja videod. 3-tolline ekraan kuvab selgelt nii kaadri eelvaate kui tehtud fotod. Tegelikult on see kaamera lihtsalt väga mugav ning lihtne variant nutitelefoni või vana kompaktkaamera asendamiseks, et viia oma fotograafia uuele tasemele.

Oluliseimad Nikon D3300 tehnilised andmed

  • 24,2-megapiksline APS-C mõõdus DX CMOS sensor
  • Pildisensori tundlikkus ISO 100–25 600
  • 11 teravustamispunktiga, keskmine rist-tüüpi
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 3-tolline LCD ekraan, 921 000 pildipunkti
  • 5 kaadrit/sek sarivõte
  • Aku vastupidavus kuni 700 kaadrit (CIPA)
  • Kaal ainult 410 g (ainult kere, aku ja mälukaardita)

 

Nikon D3300 Photopointis alates 379 €

d3300-001

d3300-002

Juhul kui Nikon D3300 tundub natuke liiga…, siis Photopointi veebipoes ja jaekauplustes on saadaval ka Nikon D3400, mis tuli välja selle aasta sügisel. Läbiviidud muudatused on küll rohkem kosmeetilist laadi, kuid uuem mudel on ikkagi uuem mudel.


2. Pentax K-50

pentax-k-50-avang

Pentax K-50 ei ole entry-level kaamera, nagu Nikon D3300 ning Canon EOS 1200D siin nimekirjas on. Pentax K-50 disainimisel on vast rohkem rõhku pandud paindlikkusele ning kasutusmugavusele, mida edasijõudnud fotograafid hindavad, samas andes kaamerale kompaktse ning siiski kasutajasõbraliku vormi. Mis veel olulisem, see võimekas kaamera on väga soodsa hinnasildiga – kere hind algab 429 € juurest.

K-50 sisse on peidetud profitasemel võimalused, mis omakorda tähendab Pentaxile omaseks saanud ilmastikukindlat kere – tulgu taevast lausvihma või tihedat lund – seda kaamerat ei pea põue peitma või ilmastikuolude eest kaitsma. Selleks on kaamera korpusel iga luuk ja nupp ja ühendus kvaliteetselt tihendatud. Kvaliteetne pildiotsija teeb igapäevase kasutuse ülimugavaks – 100% kaadri kattuvust ja prismaga pildiotsijat sellises hinnaklassis tavaliselt ei leia.

Võib ju arvata, et 16,3 megapikslit sensoril on vähe, kuid tänu sellisele lahendusele on sensori tundlikkus tublisti kõrgem lähimatest konkurentidest. Kombineerides seda ka keresisese stabilisaatoriga – ülimugav on teha selgeid ja teravaid fotosid ka hämaras ilma, et peaks sisseehitatud välguga fotosid rikkuma hakkama. Pentax K-50 peegelkaameraga saab ka FullHD videoid salvestada, kasutada kiiret 6 kaadrit/sek sarivõtet ning tänu intervallvõtte režiimile luua lummavat pildimaterjali näiteks time-lapse video tegemiseks.

Oluliseimad Pentax K-50 tehnilised andmed

  • 16,3-megapiksline APS-C mõõdus CMOS sensor
  • Pildisensori tundlikkus ISO 100–51 200
  • 11 teravustamispunktiga, keskmine rist-tüüpi
  • Keresisene 3-teljeline pildistabilisaator
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 6 kaadrit/sek sarivõte
  • Intervallvõtte režiim, integreeritud lood
  • Ilmastikukindel korpus

 

Pentax K-50 Photopointis alates 429 €

pentax-k-50-001

pentax-k-50-002

Pentax K-50 on ka tänasel päeval igati tubli ja tragi peegelkaamera, mis ei jäta sind üheski situatsioonis hätta. Samas on selle kõrval olemas ka uuem K-70, mis esmakordselt selle aastanumbri sees päevavalgust nägi. Samamoodi on paralleelselt K-50’ga saadaval Pentax K-S2, kus on suuremat rõhku pandud stiilile ja välimisele ilule.


3. Canon EOS 1200D

canon-eos-1200d-avang

Canon EOS 1200D on teine kaamera, mis siin nimekirjas just hinnaga lati alt läbi jooksis. Koos kit-objektiiviga alla 400 euro maksev peegelkaamera on igast küljest vaadates väärt pakkumine.  Samas on sel kaameral tehtud ka suuri kompromisse, et hind niivõrd palju madalamale saada – vähegi nõudlikumad fotograafid vaatavad sest suure kaarega mööda, kuid alustaja ei pruugi kitsaskohti tegelikult tähele pannagi. Vast seetõttu ei ole mõistlik nendele üldse pidama jääda.

Canon EOS 1200D on nimekirjas järgmisel kohal oleva EOS 700D väiksem vend. Kergem ja kompaktsem korpus, fikseeritud ekraan jms eristavad neid kahte mudelit. Samas kasutavad mõlemad kaamerad 18-megapikslist sensorit, tagades sellega piisava detailsuse ja kvaliteedi alates Instagrami ja Facebook’i piltidest, lõpetades suuremõõduliste kuni A2+ trükistega. Loomulikult on ka sel kaameral pildistamiseks mugav lähenemine – alustaja jaoks raketiteadusena kõlavate PSAM režiimide kõrvale on pargitud mugavad stseeniprogrammid, mis teevad igapäevase pildistamise lõbusaks ning ei hirmuta uusi kasutajaid kaamerast eemale.

Jah, see kaamera ei ole nimekirjas kõige kiirem ja kõige võimsam, kuid siinkohal on rohkem argumendiks see, et tegu on kõige soodsama Canoni peegelkaameraga. Sellest soodsamalt nii suure sensoriga kaamerat ei saa, mistõttu on seda kompaktkaamerate ning nutitelefonide poolt ikka väga ahvatlev vaadata.

Oluliseimad Canon EOS 1200D tehnilised andmed

  • 18-megapiksline APS-C mõõdus CMOS sensor
  • Pildisensori tundlikkus ISO 100–12 800
  • 9 teravustamispunktiga, keskmine rist-tüüpi
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 3-tolline LCD ekraan, 460 000 pildipunkti
  • 3 kaadrit/sek sarivõte
  • Aku vastupidavus kuni 500 kaadrit (CIPA)
  • Kaal ainult 480 g (koos aku ja mälukaardiga)

 

Canon EOS 1200D Photopointis alates 379 €

canon-eos-1200d-001

canon-eos-1200d-002

Selle varsti kolmeseks saava kaameramudeli uusversioon on juba mõnda aega poelettidel olnud, kuid ausalt, selle hinna vastu lihtsalt ei saa. Samas on oodata, et aastal 2017 on just Canon EOS 1300D selles nimekirjas 1200D asemel (jäädes seekord top-viiest suhteliselt napilt välja).


4. Canon EOS 700D

canon-eos-700d-avang

Canon EOS 700D läheb koos Pentax K-50 ning Nikon D5300 peegelkaameraga julgelt kategooriasse “nõudlikum harrastaja”. See omakorda tähendab seda, et rohkem funktsioone on toodud eraldi nuppudena korpusele ning lisavõimalustele on suuremat rõhku pandud, samas säilitades ka lihtsa kasutamise aspektid. Selle kõige juures on säilinud kaamera suhteliselt mõistlik hind – kere saab endale soetada 599 € ning koos objektiividega komplektid algavad 649 € juurest.

Põhiline, mis seda kaamerat eristab väiksemast EOS 1200D mudelist on see, et 700D on varustatud pööratava-kallutatava puutetundliku ekraaniga, mis tagab suurema vabaduse pildistamisel ja videosalvestusel. Lisaks on sel kasutusel efektiivsemad süsteemid videosalvestuse ajal teravustamiseks – mitte päris nii head kui hübriidkaamerates, kuid peegelkaamerate kontekstis väga hea. Kõigele sellele juurde panna ka FullHD videosalvestus, integreeritud stereomikrofon ning välise mikrofoni sisend – kokku saab väga mugava kaamera nii fotode tegemiseks kui videosalvestuseks ja Vlogi tegemiseks.

 

Oluliseimad Canon EOS 700D tehnilised andmed

  • 18-megapiksline APS-C mõõdus CMOS sensor
  • Pildisensori tundlikkus ISO 100–12 800, laiendatav kuni ISO 25 600
  • 9 teravustamispunktiga, keskmine rist-tüüpi
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 3-tolline LCD pööratav ja kallutatav puutetundlik ekraan, 1 040 000 pildipunkti
  • 5 kaadrit/sek sarivõte
  • Aku vastupidavus kuni 440 kaadrit (CIPA)
  • 3,5 mm mikrofoni sisend, integreeritud stereomikrofon
  • Kaal ainult 580 g (koos aku ja mälukaardiga)

Canon EOS 700D Photopointis alates 599 €

canon-eos-700d-001

canon-eos-700d-002

Canon EOS 700D kontekstis kehtib kaks kriteeriumit – soodne hind ning hea võimalus nii pildistada kui filmida. Head alternatiivi isegi ei oska pakkuda, kuna praeguse põlvkonna EOS 750D ning EOS 760D peegelkaamerad on ikkagi ligi 200 € kõrgema hinnasildiga.


5. Nikon D5300

nikon-d5300-avang

Nikon D5300 võib tekitada fotograafides kahetisi tundeid. Ühest küljest on tegu võimsa sisuga fotoaparaadiga, mis on surutud kompaktsesse pea D3300-mõõtu kompaktsesse korpusesse. See omakorda tähendab seda, et kaamerat on väga mugav kõikjale kaasa võtta ning lihtsalt ka suurepäraseid pilte talletada. Samas on selle kompaktsuse juures ka üks väike negatiivne aspekt – kui oled pildistanud suurema kaameraga ning harjunud manuaal ja poolautomaatsete režiimidega, siis võidki vastavaid asju menüüsoppidest alguses otsima jääda.

Teisest küljest, nagu ma ütlesin, on D5300 sisse peidetud võimas ja kvaliteetne sisu. 24,2-megapiksline madalpääsfiltrita APS-C mõõdus DX CMOS sensor tagab väga hea detailsuse ning ilusad värvid. Kaameral on olemas ka korralik teravustamissensor, 3,2-tolline pööratav ja kallutatav ekraan ning ka pildiotsija. Lisaks eelnevale on juurde pandud ka WiFi ühendus piltide edastamiseks nutiseadmesse, GPS vastuvõtja asukoha salvestamiseks ning parema heli saamiseks videosalvestuse ajal on olemas ka 3,5 mm mikrofoni sisend. Lisaks on ses kaameras väga suurt rõhku pandud just algajale asjade lihtsamaks tegemisele – erinevad stseeniprogrammid ja eriefektid teevad suurepäraste fotode talletamise imelihtsaks.

Oluliseimad Nikon D5300 tehnilised andmed

  • 24,2-megapiksline APS-C mõõdus DX CMOS sensor
  • Pildisensori tundlikkus ISO 100–12 800, laiendatav kuni ISO 25 600
  • 39 teravustamispunktiga, 9 rist-tüüpi punkti
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 3-tolline pööratav ja kallutatav LCD ekraan, 1 037 000 pildipunkti
  • 5 kaadrit/sek sarivõte
  • Aku vastupidavus kuni 600 kaadrit (CIPA)
  • 3,5 mm mikrofoni sisend, integreeritud stereomikrofon
  • Integreeritud WiFi ühendus ja GPS vastuvõtja
  • Kaal 480 g (ainult kere)

Nikon D5300 Photopointis alates 579 €

nikon-d5300-002

nikon-d5300-003

Nikon D5300 juures on raske leida alternatiivi, vähemalt samas tooteliinis. Tänu väga soodsale hinnale on raske õigustada sisuliselt sama kaamera eest D5500 näol kallima kaamera valimist. Või noh, kuidas kellegile – on ka neid kelle jaoks ei oma GPS suurt tähtsust ning hindavad pigem puuteekraani. Aga fakt on see, et D5300 on ikka väga soodne ja populaarne valik.


toppeegelkaamerad-2016-jalus

Niimoodi saigi kokku 2016. aasta 10 esimese kuu Photopointis viie enimmüüdud peegelkaamera nimekiri. Kui nüüd seda nimekirja veel natuke pikendada, siis saaks siia lisada ka Canon EOS 1300D, Canon EOS 100D, Nikon D7200, Canon EOS 80D ning ka Pentax K-3 II peegelkaamerad. Aga top 10 populaarseima toote nimekirja avaldamine läheks juba liiga pikaks.

Loomulikult ei väljenda see nimekiri seda, mida Photopointi ajaveebi toimetus sel aastal kõige kuumemaks või kõige vägevamaks pidas – võibolla kunagi avaldame ka selliseid nimekirju, tuues välja kõik need tippkaamerad, kuid mitte täna. Selles nimistus aga joonistus see välja, et kõige soodsam on ka kõige enimostetud; vast ka seepärast ostetakse esindustest pigem Golfi nimelisi väikeseid Passateid ja ka päris-Passateid, mitte 2 miljonilise hinnasildiga Bentley logoga Passateid. Samas, hea on ka näha, et top 10 sisse mahub neid kangemaid-vägevamaid mudeleid ning tõsisem fotograafia on jätkuvalt au sees.

footer-top-tooted-2016

(3033)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Nikon D3300 kere, punane
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 11 punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline LCD ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Nikon D3300 + Tamron 18-200mm VC
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 11 punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline LCD ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Nikon D3300 + Tamron 16-300mm VC PZD
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 11 punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline LCD ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Nikon D3300 + 18-55mm AF-P VR + 55-200 VR II Kit, must
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 11 punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline LCD ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Nikon D3300 + 18-55mm AF-P VR Kit, must
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 11 punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline LCD ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Nikon D3300 + Tamron 18-270mm
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 11 punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline LCD ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Nikon D3300 kere, must
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 11 punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline LCD ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Nikon D3300 + 18-55mm AF-P VR Kit, punane
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 11 punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline LCD ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Nikon D3300 + Tamron 17-50mm f/2.8 VC
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 11 punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline LCD ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Pentax K-50 + 17-70mm
  • 16,3-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • Keresisene pildistabilisaator
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 51 200
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • Tolmu- ja ilmastikukindel kere
Pentax K-50 + 50mm DA f/1.8
  • 16,3-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • Keresisene pildistabilisaator
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 51 200
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • Tolmu- ja ilmastikukindel kere
Pentax K-50 + 18-135mm WR Kit, must
  • 16,3-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • Keresisene pildistabilisaator
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 51 200
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • Tolmu- ja ilmastikukindel kere
Pentax K-50 + 18-55mm WR + 50-200mm WR Kit, must
  • 16,3-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • Keresisene pildistabilisaator
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 51 200
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • Tolmu- ja ilmastikukindel kere
Pentax K-50 + 18-55mm WR Kit, must
  • 16,3-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • Keresisene pildistabilisaator
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 51 200
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • Tolmu- ja ilmastikukindel kere
Pentax K-50 + Tamron 17-50mm f/2.8
  • 16,3-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • Keresisene pildistabilisaator
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 51 200
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • Tolmu- ja ilmastikukindel kere
Pentax K-50 + Tamron 18-200mm
  • 16,3-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • Keresisene pildistabilisaator
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 51 200
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • Tolmu- ja ilmastikukindel kere
Canon EOS 1200D + 18-55mm DC III Kit
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3-tolline LCD monitor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 9 teravustamispunktiga AF
  • 3 kaadrit/sek sarivõte
Canon EOS 700D + 18-55mm IS STM + Eneride aku
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 9 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline pööratav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Canon EOS 700D + Tamron 10-24mm
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 9 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline pööratav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Canon EOS 700D + Tamron 17-50mm f/2.8
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 9 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline pööratav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Canon EOS 700D + 18-55mm IS STM + 55-250mm STM Kit
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 9 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline pööratav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Canon EOS 700D + 18-55mm IS STM Kit
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 9 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline pööratav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Canon EOS 700D + Tamron 15-30mm VC USD
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 9 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline pööratav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Canon EOS 700D + Tamron 16-300mm VC PZD
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 9 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline pööratav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Canon EOS 700D + Tamron 24-70mm f/2.8 VC USD
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 9 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline pööratav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Canon EOS 700D kere
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 9 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline pööratav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Canon EOS 700D + Tamron 18-270mm VC PZD
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 9 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline pööratav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Canon EOS 700D + Tamron 17-50mm f/2.8 VC
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 9 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline pööratav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Canon EOS 700D + 18-135mm IS STM Kit
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 9 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline pööratav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Canon EOS 700D + Tamron 18-200mm VC
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 9 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline pööratav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Nikon D5300 + 18-105mm VR Kit, must
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 39 teravustamispunktiga Multi-CAM 4800DX AF sensor
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
  • 3-tolline kallutatav & pööratav LCD ekraan
Nikon D5300 + 18-55mm AF-P VR Kit, must
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 39 teravustamispunktiga Multi-CAM 4800DX AF sensor
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
  • 3-tolline kallutatav & pööratav LCD ekraan
Nikon D5300 + 18-55mm VR II Kit, must
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 39 teravustamispunktiga Multi-CAM 4800DX AF sensor
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
  • 3-tolline kallutatav & pööratav LCD ekraan
Nikon D5300 + Tamron 16-300mm VC PZD
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 39 teravustamispunktiga Multi-CAM 4800DX AF sensor
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
  • 3-tolline kallutatav & pööratav LCD ekraan
Nikon D5300 + Tamron 18-270mm VC PZD
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 39 teravustamispunktiga Multi-CAM 4800DX AF sensor
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
  • 3-tolline kallutatav & pööratav LCD ekraan
Nikon D5300 + Tamron 18-200VC
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 39 teravustamispunktiga Multi-CAM 4800DX AF sensor
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
  • 3-tolline kallutatav & pööratav LCD ekraan
Nikon D5300 kere, must
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 39 teravustamispunktiga Multi-CAM 4800DX AF sensor
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
  • 3-tolline kallutatav & pööratav LCD ekraan
Nikon D5300 + Tamron 15-30mm VC USD
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 39 teravustamispunktiga Multi-CAM 4800DX AF sensor
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
  • 3-tolline kallutatav & pööratav LCD ekraan
Nikon D3300 + 18-105mm VR Kit, must
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 11 punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline LCD ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Nikon D3300 + Tamron 18-200mm VC, punane
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 11 punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline LCD ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Nikon D3300 + Tamron 17-50mm f/2.8
  • 24,2-megapiksline DX formaadis APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 50p videosalvestus
  • 11 punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline LCD ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600
Canon EOS 1300D kere
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3-tolline LCD monitor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 3 kaadrit/sek sarivõte
  • Integreeritud WiFi ning NFC
Canon EOS 1300D + 18-55mm DC III + 50mm STM Kit
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3-tolline LCD monitor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 3 kaadrit/sek sarivõte
  • Integreeritud WiFi ning NFC
Canon EOS 1300D + 18-55mm DC III Kit
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3-tolline LCD monitor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 3 kaadrit/sek sarivõte
  • Integreeritud WiFi ning NFC
Canon EOS 1300D + 18-55mm IS + Tamron 70-300mm VC Kit
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3-tolline LCD monitor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 3 kaadrit/sek sarivõte
  • Integreeritud WiFi ning NFC
Canon EOS 1300D + 18-55mm IS II Kit
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3-tolline LCD monitor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 3 kaadrit/sek sarivõte
  • Integreeritud WiFi ning NFC
Canon EOS 1300D + Tamron 16-300mm VC PZD
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3-tolline LCD monitor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 3 kaadrit/sek sarivõte
  • Integreeritud WiFi ning NFC
Canon EOS 1300D + Tamron 18-200mm VC
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3-tolline LCD monitor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 3 kaadrit/sek sarivõte
  • Integreeritud WiFi ning NFC
Canon EOS 1300D + Tamron 18-270mm VC PZD
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • 3-tolline LCD monitor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 3 kaadrit/sek sarivõte
  • Integreeritud WiFi ning NFC
Canon EOS 700D + 18-55mm IS + Tamron 70-300mm VC Kit
  • 18-megapiksline APS-C CMOS sensor
  • FullHD 1920 × 1080 25p videosalvestus
  • 9 rist-tüüpi punktiga teravustamissensor
  • 3-tolline pööratav puutetundlik ekraan
  • Sensori tundlikkus kuni ISO 25 600

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast