Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #257: Platinet magnetiga kaabel 3in1 microUSB/Lightning/USB-C

Vahel võib tunduda, et mõni eriti kasulik ja mitmekülgne vidin küll enam veelgi multifunktsionaalsemaks muutuda ei saaks.. kuid ikka ja jälle suudetakse tarbijaid üllatada. Oleme ka varasemalt juttu teinud ülimugavatest magnetiga kaablitest, kuid Platinet on otsustanud need täiesti uuele tasemele viia ja luua ühe eriti praktilise kaabli, mis suudab inimeste elud veelgi mugavamaks muuta. Ning nagu kord ja kohus, siis teeme loomulikult ka meie ajaveebi lugejad uudsete ja eriti kasulike vidinatega tuttavaks – sellenädalaseks staariks on Platinet magnetiga kaabel 3in1 microUSB/Lightning/USB-C.

Just täpselt ühe sellise ülimalt multifunktsionaalse Platinet 3in1 magnetiga kaabli microUSB/Lightning/USB-C loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Tegemist on siis nimelt nutiseadmete laadimiseks või andmeedastuseks kasutatava magnetiga kaabliga, mis tänu vahetatavatele otstele võimaldab ühte ja sama kaablit kasutada nii microUSB, Lightning kui ka USB-C ühendusega seadmetega. Seega kui Sinu majapidamises leidub mitme erineva ühendusega seadmeid, on see kaabel just Sulle mõeldud! Kaabliga komplektis kaasas ongi kõik kolm erinevat otsikut – microUSB, Lightning ja USB-C. Seega võid unustada kolme erineva kaabli kaasas kandmise – lihtsalt ühenda vastavad otsikud oma seadmete taha ning lae neid mugavalt ühe ja sama kaabliga.

Magnetiga kaabli eeliseks tavaliste kaablite ees ongi just eelkõige mugavus, kuid ka seadme ja kaabli enda ohutus. Magnetiga kaabli tööpõhimõte seisnebki selles, et Sa saad ülimugavalt ja kiirelt seadme tagant kaabli ära tõmmata nii, et selle otsik jääb seadme enda microUSB, Lightning või USB-C pessa ning tänu sellele ei kahjusta selline kiire juhtmest tõmbamine ei kaablit ennast ega ka nutiseadet. Selle kõige juures väheneb veel ka võimalus, et näiteks juhtme otsa komistades sinu seade põrandale lendaks (kuna kaabel tuleb lihtsalt seadme küljest lahti). Hiljem kui  kaabel vajab taasühendamist, piisab vaid selle suunamisest laadimispesa poole ning magnetiga otsik tõmbab kaabli lihtsalt ja mugavalt enda külge.

Disaini poolest on kaabel ise ümbritsetud klassikaliselt musta värvi praktilise tekstiilsukaga, mis muudab selle äärmiselt vastupidavaks ning kulumiskindlaks. Lisaks on kaabel varustatud ka mugava tulukesega, mis annab kasutajale teada, et seade on arvuti või vooluvõrguga ühendatud. Kaabli pikkuseks on 1 meeter.

Kui tunned, et Sinu erinevate seadmete laadimismured saaksid lahenduse just tänu Platinet 3in1 magnetiga kaablile, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Platinet magnetiga kaabli 3in1 microUSB/Lightning/USB-C uueks omanikuks. Loomulikult leiad Platinet 3in1 magnetiga kaabli kui ka kõik teised Platinet magnetiga kaablid meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(847)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet kaabel 3in1 microUSB + Lightning + USB-C 1m magnetiga (PUCMP3)
  • Universaalne 3in1 kaabel
  • Sobib nii laadimiseks kui andmeedastuseks
  • Mugava magnetilise pistikuga
  • Lightning, microUSB ja USB-C otsad
  • Pikkus: 1 meetrit
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga