Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Canon tutvustas kahte uut kodukasutuseks mõeldud PIXMA printerit

Canon on tutvustanud kahte uut kodukasutajale mõeldud PIXMA-seeria printeritTS205 ja TS305 ning mõlema puhul on tegu tindiprinteriga. Eelkõige on printerid suunatud perekeskseks kasutuseks või näiteks õpilastele, sest need on väga lihtsasti kasutatavad, kompaktsed ning stiilsed. Samuti suudavad printerid teha terava joonisega 10×15 cm mõõdus fotosid ning TS305 mudel teeb seda lihtsasti läbi Wifi ühenduvuse ilma, et peaks hakkama kaablitega faile ümber tõstma.

Mõlemad printerid on disainitud pidades meeles kokkuhoidlikkust ning samas ka produktiivsust. Energia kokkuhoiuks lülitavad seadmed end ise automaatselt välja ja sisse. Samuti on võimalik lisavarustusena soetada XL kassettid, mis tähendavad kuni 2,2x rohkem printimist ning vähem täitmist – samuti hoiab see kokku nii aega kui raha.

Canon Pixma TS205

Äsja tutvustatud printerid on tehniliste näitajate poolest üksteisele üsna sarnased – paberit mahub korraga 60 lehte, printimise punktitihendus on 4800×1200 dpi ning ühe 10×15 mõõdus foto printimine võtab aega ca 65 sekundit. Põhiline erinevus tuleb ühenduvusvõimalustes. Nimelt on TS305 varustatud ka juhtmevaba ühendusega ning pilte ja dokumente saab paberile väga lihtsasti isegi läbi nutiseadme. Nii iOS kui ka Android platvormidele on olemas Canon PRINT rakendus, mis lubab valida Wifi ühenduvuse meetodit tagamaks et alati oleks ühendus olemas. Samuti saab läbi Bluetoothi printerilt otse telefoni teavituse kui töös on tekkinud mingisugune tõrge.

Samuti on mõlemal printeril olemas koopia tegemise võimalus. See küll ei toimi nagu seni harjutud, et paber läheb skännerisse ning koopia tuleb printerist välja, vaid selleks tuleb lihtsalt teha nutiseadme kaameraga dokumendist pilti. Seejärel teeb rakendus sellest automaatselt pdf-formaadis faili ning prindib vajadusel ka välja. Selleks, et iga kord tuleks ikka sirge foto, on printeri peal spetsiaalne ruudustik, mille abil rakendus keerab dokumendi vajadusel ise sirgeks.

 

Vaata Canon Pixma seeria printerite valikut Photopointi veebikaubamajast ››

 

Allikas: Canon

(486)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga