Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Vaata videot: mille poolest erinevad Manfrotto Befree statiivid

Manfrotto BeFree seeria statiivide ühiseks omaduseks on võimalus tõsta jalad üles statiivi kohale kokku. Nii on statiiv transportasendis oluliselt kompaktsem – hea kaasa võtta matkale või pikemale lennureisile. Befree seeria statiivid on aastate jooksul aina paljunenud nii et praeguseks hetkeks on Manfrottol olemas kolm erinevat Befree gruppi. Advanced, Live ja GT. Lisaks veel hiljuti avalikustatud statiiv Befree 2in1, mille alt saab ühe jala ära keerata – et seda siis monopod’ina kasutada.

Nüüd on Manfrotto valmis teinud video, kus annab kiire ülevaate kõikidest uuematest Befree seeria statiividest. Vahet pole, kas oled profifotograaf või niisama asjaarmastaja – kui vajad kerget ja kompaktset statiivi, mida reisile või rännakutele kaasa võtta, siis vaata allolevat videot ja ehk näed midagi, mis sulle meeldima hakkab.

 

 

Manfrotto Befree Advanced

Manfrotto Befree Advanced gruppi kuuluvad nii süsinikkiust kui ka alumiiniumist jalgadega mudelid, mis on valmistatud fotohuvilistele. BeFree Advanced kmplektis oleval kuulpeal on suur lukustusratas mille sisse on integreeritud hõõrdetugevuse muutmise võimalus. Kuulpeal on eraldi lukustus panoraampööramise jaoks ja see on varustatud 200 PL Pro kiirkinnitusplaadiga.

Manfrotto Befree Live

Manfrotto Befree Live statiivid on mõeldud reisivatele videograafidele ja Vloggeritele. Siin on Befree Advanced statiivijalad kombineeritud uudse videopeaga. Selle videopea muudab eriti paindlikuks integreeritud pool-kuul, mis võimaldab kaamerat kiirelt loodi seada.

Manfrotto BeFree GT

Manfrotto BeFree GT on Manfrotto BeFree statiivide profiklass. Siin on Manfrotto püüdnud valmistada võimalikult tugeva ja töökindla statiivi reisimiseks. Profiklassi statiiv, mis kannatab täiskaadersensoriga peegelkaamerat koos teleobjektiiviga ja millel on olemas kõik BeFree statiivide hüved. Hea reisikohvrisse mahutada või seljakoti külge riputada.

Tegelikult on veel neljaski Befree statiivigrupp. Sellesse kuulub hetkel ainult üks statiiv: Kõige uuem, äsja esitletud Befree 2in1. See on muidu nagu tavaline Befree Advanced statiiv, kuid erinevusena saab selle alt ühe jala ära keerata selleks et seda siis monopod’ina kasutada.

Manfrotto Befree statiivide kõik seeriad on olemas ka Photopointi veebikaubamajas:

(434)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga