Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Speedlink toob välja PlayStation Move lisatarvikud

Nintendo Wii mängukonsoolile on Speedlink meisterdanud juba kümneid lisatarvikuid, mis parandavad mängutunnetust ning teevad konsooli kasutamise mugavaks. Nüüd teatab see Euroopa juhtiv arvuti- ja multimeediatehnika tootja, et lisatarvikutest ei jää ilma ka Sony PlayStation Move juhtimissüsteem. Sony plaanib selle turule paisata 17. septembril ning kohe on platsis ka Speedlink – nelja uue lisatarvikuga.

Nendeks on kaks laadimisalust, spordiriistade komplekt ning vinge püstol. Boonusena pakub Speedlink veel Move juhtpultide silikoonümbriseid, mis parandavad haardekindlust ning kaitsevad pulte mustuse, kriimustuste ja kukkumisel tekkivate vigastuste eest.

Tavaliselt on juhtmeta juhtpultide laadimiseks vaja need ühendada PlayStationi USB-pessa. Speedlinki mõlemad laadimisalused töötavad aga konsoolist sõltumata – nende toitejuhtme saab susata seinakontakti ning PlayStation USB-pesa jääb vabaks muude vajalike ühenduste jaoks. Nelja pesaga dokk on mõeldud mitmekesi mängijaile –  kahe liikumisanduriga puldi ja kahe juhtpuldi laadimiseks/hoidmiseks. Kolme pesaga dokki saab asetada ühe liikumisanduriga- ja ühe juhtpuldi ning gamepad`i.

MATCH Move Sports Set koosneb kolmest osast – tennisereket, lauatennisereket ning golfikepp. Kõik need kinnituvad PlayStation Move liikumisanduriga juhtpuldi külge ning annavad mängudele hoopis realistlikuma tunnetuse.

PEACEMAKER – nimeline revolver on asendamatu abimees tulistamismängudes. PlayStation Move liikumisanduriga juhtpuldi nupud on sellele üle kantud – kasutada saab isegi Start ja Select nuppe. Revolvri päästikul on aga sama funktsioon nagu puldi tagumisel suurimal nupul.

Speedlinki PlayStation Move lisatarvikud tulevad turule koos PlayStation Move süsteemiga septembri keskel. Juba töötab Speedlink aga uute tarvikute, nagu näiteks “Move Cable Set” kallal.

Speedlink`i ametlik pressiteade

(578)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga