Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nüüd saadaval: Prestigio MultiPad Visconte V kaks-ühes tahvelarvuti

visconte-v-avang

Kooliaeg on lähenemas ikka väga suure kiirusega – kalender tuletab seda ikka suure järjepidevusega meelde. See omakorda tähendab, et nii vanemad koolijütsid kui tudengid vaatavad enda digitehnika – mis vajab soetamist, mis välja vahetamist, et koolitööd võimalikult mugavalt tehtud saaks. Loomulikult ei diskrimineeri kedagi – tegelikult on järgnev mõte suunatud kõigile, kellele see huvi pakub.

Nimelt on Photopointi veebipoodi ning esinduskauplustesse jõudnud uus Prestigio tahvelarvuti. Prestigio Visconte V ei ole lihtsalt tavaline tahvelarvuti, vaid hübriid tahvelarvutist ja sülearvutist, kuuludes sinna kaks-ühes dokitavate tahvlite hõimkonda. Visconte V on loodud just neid kasutajaid silmas pidades, kelle esimesteks valikukriteeriumiteks on kasutusmugavus, paindlikkus ning mobiilsus. Just seetõttu on see tahvelarvuti varustatud päris klaviatuuriga, mis toimib kui tahvelarvuti dokk. Soovid sülearvutit – tahvelarvuti dokki. Soovid tahvelarvutit – võta ekraan sülearvuti klaviatuuri küljest. Niimoodi saad mugavalt loengus kirjatööd ära teha, loengute vahel Pirogovi platsil korbikaaslastele uusimat Youtube kiisuvideot näidata ja… vajadusel väga kompaktse seadme kotti visata. Teisisõnu – Visconte V ühendab endas kahe maailma parimaid külgi.

Tahvelarvuti kasutab mugavat 10,1-tollist IPS ekraani, mis loomulikult ka mahutundliku puutetundlikkusega. Osutad sõrmega või kasutad hiirt – valik on sinu. Ekraani taga on peidus voolusäästlik Intel Atom protsessor, 2 GB operatiivmälu ning 32 GB välkmälu. See omakorda tähendab seda, et kõik tööd saavad tehtud ning vajadusel ka mänge mängitud. Kui mälust väheseks jääb, saab seda laiendada kuni 64 GB microSDXC mälukaardiga. Ning suur 6500 mAh liitiumaku tagab kuni 7 tunnise tööaja – millest piisab pika koolipäeva või tööpäeva lõpetamiseks. Koos klaviatuuriga kaalub kogu komplekt alla kilo – ideaalne igapäevaselt kaasas kanda.

Visconte V_side1

visconte-v-001

visconte-v-003

visconte-v-004

Eristub see tahvelarvuti massist tegelikult ühel teisel olulisel põhjusel – operatsioonisüsteemiga. Ei, see ei kasuta harjumuspärast Android operatsioonisüsteemi. Ei, see ei ole mingi imega varustatud iOS operatsioonisüsteemiga (muidu oleks nimeks ju Prestigio MultiiPad). See tahvelarvuti kasutab hoopis täismõõdus Windows 10 operatsioonisüsteemi. Mida see kasutajale tähendab? Seda, et tahvelarvuti kaks täismõõdus USB pessa saab torgata printeri, teise tahvelarvuti, skanneri, hiire, klaviatuuri, ID-kaardi lugeja, mängupuldi, teise mälukaardilugeja, kaamera või USB hub’i – sisuliselt iga lisaseadme mida Windows 10 toetab. Lisaks on tahvelarvutiga kaasas ka Microsoft Office Universal rakenduste eluaegsed litsentsid – selle kõige populaarsema kontoritarkvara puuteekraanisõbralik versioon. Ning see teebki selle tahvelarvuti niivõrd paindlikuks. Vajadusel saab tegelikult seda “tahvelarvutit” kasutada kasvõi lauaarvutina – microHDMI väljundi või WiDi kaudu ühenda suur ekraan, väline klaviatuur ja hiir taha ühendada ning oledki omadega valmis.

(1855)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Prestigio MultiPad Visconte V
  • 10,1" 1280 × 800 IPS ekraan
  • Windows 10 operatsioonisüsteem
  • Neljatuumaline 1,8 GHz protsessor
  • 32 GB sisemälu, 2 GB operatiivmälu
  • 6500 mAh liitiumaku
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga