Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Peak Design telefonihoidik mootorrattale on parim lisatarvik motohuvilistele

Peak Design on peamiselt tuntud kui innovaatiliste fototarvikute tootja, kuid nende valikus on ka innovaatilised “Mobile” seeria kinnitused, ümbrised ja lisatarvikud nutitelefonidele.

Selles postituses heidame pilgu peale peamiselt just Peak Design Motorcycle Mount telefonihoidikule. 

Peak Design telefonihoidik mootorrattale

Peak Design telefonihoidik mootorrattale oli esimene lisatarvik, mis mulle nende valikust silma hakkas. Esimeseks põhjuseks muidugi fakt, et esimeste soojemate ilmadega vahetan enda neljarattalise sõiduki just mootorratta vastu.

Kuid põhjus, miks sellest kinnitusest otsustasin ka Sulle lähemalt ülevaate anda teha on see, et tegemist on tõesti ühe parima telefonihoidikuga, mis just mootorratastele disainitud. 

Põhjus, miks Peak Design otsustas tootma hakata nutitelefonidele mõeldud lisatarvikuid peitub selles, et telefonide kaamerad on aina paremad ja inimesed kasutavad järjest rohkem just nutitelefone odavamate kaamerate asemel.

Sellepärast võttiski maailma üks parimaid fototarvikuid tootev ettevõtte ette lisatarvikute tootmise ka igapäevaselt kasutatavatele nutitelefonidele. 

Peak Design telefonide ümbrised

Peak Design Mobile seeria aluseks on nende telefonide ümbrised ehk korpused. See on kaitseümbris, mis ühendab endas viimasepeal disaini, nutika funktsionaalsuse ja tipptasemel kaitse, ning töötab suurepäraselt koos kogu Peak Design Mobile ökosüsteemiga (ja ka Apple MagSafe tarvikutega).

See on nagu smoking telefonile – õhuke, vaid 2,4 mm paksune ja kaitsva kummeeritud raamiga ümbris, mis on kaetud kauni nailonkangaga.

Kuid, milles Everyday Case eristub kõigist teistest kaitseümbristest, on selle muljetavaldav SlimLink™ magnetiline lukustussüsteem, mis on nii kiire ja turvaline, et tundub nagu puhas maagia.

See kaitseümbris võimaldab telefoni hetkega ühendada kõigi Peak Design Mobile kinnituste, laadijate ja tarvikutega.

Minu jaoks on suureks miinuseks olnud teiste telefonihoidikute puhul see, et ühilduv korpus on nagu tuumasõja kindel kest telefoni ümber millega kõlbab ainult metsas ringi madistada.

Peak Design Everyday Case muudab aga seda täielikult pakkudes sellist ümbrist millega võid minna isegi Presidendi vastuvõtule jäädes samal ajal vastupidavaks.

Photopointis on hetkel laos olemas kaitseümbrised 19 erinevale telefonile. Saadaval on ka universaalne adapter, mis kinnitub liimiga peaaegu kõikidele teistele korpustele.

Peak Design telefonihoidik mootorrattale

Kuid tulles nüüd selle juurde, milles artikli alguses räägitud sai, siis Peak Design telefonihoidik mootorrattale sarnaneb väga maailmakuulsa Quad Lock firma poolt toodetud kinnitusega.

Esimeseks sarnasusteks ja väga heaks omaduseks on kiire telefoni kinnitamine ja eemaldamine. Peak Design hoidikul ja korpusel on lisaks magnetilisele ühendusele ka väikesed nagad mis kinnituvad korpuse külge. Tänu sellele ei pea muretsema telefoni maha kukkumise pärast ka kruusateedel ja metsas sõites.

Telefoni eemaldamiseks hoidikult piisab kahe nupu vajutamisele kummalgi pool hoidikut, mida on mugav teha ka kinnastega.

Pärast 270 km pikkust mootorratta sõitu tuulisel maanteel, kruusateedel ja metsas sain aru, et just see on õige telefonihoidik mulle.

Teine väga oluline lisa mis sellel telefonihoidikul on vibratsiooni leevendavad kummist pehmedused. Nimelt võib kruusa- ja metsateedel sõitmine uute nutitelefonide kaamerad ära rikkuda.

Ebatasasest teest tulenev vibratsioon kandub läbi tavaliste telefonihoidikute otse nutiseadme kaamerasse ja see võib rikkuda kaamera stabilisaatori. Sellepärast on ka kõrgema klassi telefonihoidikutel sellised pehmendused.

Kinnitus ise on valmistatud ilmastikukindlast anodeeritud alumiiniumist roostevabast terasest kinnitusdetailidega. Komplektis on kaasas ka erineva suurusega kummitihendid.

Tänu nendele saad tegelikult telefonihoidiku kinnitada ka väiksema lenksutoruga jalgrattale või elektrilisele tõukerattale.

Kui Sinu mootorratas seda võimaldab, siis Peak Design on valikus ka telefonihoidik, mis kinnitub lenksu keskele. See sobib hästi siis sportlikumatele ratastele, kus telefon peaks olema kinnitatud madalamale, et tuul liigselt ei mõjutaks.

Kokkuvõtteks võin öelda, et minu arvates on tegemist ühe parima telefonihoidikuga mootorratastele just tänu vibratsiooni kinnitusele, kiirele telefoni kinnitamisele ja eemaldamisele ning telefoniümbrise disainile. Kuid nagu telepoes öeldakse, siis see pole veel kõik.

Peak Design on oma tootes nii kindel, et pakub sellele eluaegset garantiid. Selle alla lähevad tootmisest tulenevad defektid ning purunemised läbi loomuliku kasutamise mis muudavad seadme kasutamatuks. 

 

Peak Design telefonihoidikud mootorrattale on saadaval Photopointis ››

 

Photopoint on ametlik ja pikaajaline Peak Desing partner Eestis – photopoint.ee/peak-design ››

(807)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Peak Design telefonihoidik mootorrattale Mobile Motorcycle Mount Bar
  • Peak Design Mobile seeria telefonihoidik mootorrattale
  • Kinnitub turvaliselt mootorratta juhtrauale
  • Magnetiline kinnitus hoiab telefoni tugevalt
  • Ühildub Peak Design Mobile telefoniümbristega
  • Hoiab telefoni kindlalt paigal ja alati käeulatuses
114.99€
Peak Design telefonihoidik mootorrattale Mobile Motorcycle Mount Stem
  • Peak Design Mobile seeria telefonihoidik mootorrattale
  • Kinnitub turvaliselt mootorratta külge
  • Magnetiline kinnitus hoiab telefoni tugevalt
  • Ühildub Peak Design Mobile telefoniümbristega
  • Hoiab telefoni kindlalt paigal ja alati käeulatuses
114.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga