Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Sony a6700 on seni kõige võimekam Sony APS-C hübriidkaamera

Möödunud on juba 4 aastat viimasest Sony a6xx seeria poolkaader hübriidkaamerast, milleks oli a6600. Peab ütlema, et selle mudeliga liikus Sony kindlasti õiges suunas.

Miks? Aku tehti suuremaks, käepide mugavamaks, lisati keresisene pildistabilisaator ja veel palju muud. Samas ei suutnud need uuenused siiski ära õigustada Sony a6600 hinnasilti, mistõttu liikusid paljud hoopis täiskaader hübriidkaamerate suunas, sest selleks tuli välja “köhida” vaid paarsada eurot rohkem.

Nüüd on aga Sinu valik tehtud pisut keerulisemaks, sest müügile on jõudnud eriti võimekas Sony a6700 poolkaader hübriidkaamera, mille foto- ja videovõimekus on väga võrreldav professionaalsete Sony täiskaader hübriidkaameratega.

Sony a6700

Mida kujutab endast Sony a6700?

Sony a6700 sees peitub 26-megapiksline Exmor R® CMOS sensor, mis pärineb Sony FX30 kinokaamerast. See tähendab, et nüüd võid lõpuks oodata a6xxx seeria hübriidkaamerast ka korralikku videovõimekust!

See salvestab kogu sensori ulatuses kuni 4K 60 kaadrit/sek (10-bit 4:2:2) ning kõrgema kaadrisagedusega 4K 120 kaadrit/sek puhul lisandub salvestusse 1.58x lõikefaktor.

Peale maineka sensori peitub uue a6700 sees ka kõige uuem Bionz XR protsessor ning AI Processing Engine — see on kiip, mida Sony tutvustas esimest korda a7R V mudeliga.

AI Processing Engine aitab autofookusest võtta maksimumi, sest hübriidkaamera on treenitud tuvastama ning teravustama mitte ainult inimesi, vaid ka loomi, linde, putukaid, autosid, ronge ja lennukeid. Kiiret ja täpset autofookust ei pea enam lootma, vaid see on põhimõtteliselt juba garanteeritud!

Sony a6700

Hiljuti välja tulnud Sony ZV-E1 täiskaader vlogikaameralt pärib see sõbralikuma kasutajaliidese ning Auto Framing funktsiooni, mille abil saad ennast alati kaadri keskel hoida, ilma et peaksid palkama eraldi kaameramehe.

Üksinda filmimise ajal tuleb kindlasti käepäraks ka täielikult pööratav ning kallutatav ekraan, mida näeme Sony a6000 seeria hübriidkaamera puhul esimest korda. Samuti on ekraan nüüd täiesti puutetundlik ning seadeid on lihtsam navigeerida.

Kuid meeldivad uuendused a6700 mudeli puhul ei lõppe seal, sest nüüd on lõpuks käepideme ette lisatud kolmas rullik, mille abil saad määrata kogu särituse kolmnurga (ava, säriaeg ja ISO).

Tööprotsessi kiirendab veel režiimirullik, mis aitab hõlpsasti liikuda foto, video ja S&Q režiimide vahel.

Sony a6700Sony a6700 küljel paikneb üksik UHS-II SD mälukaarti pesa, USB-C ja microHDMI pesa ning 3,5mm sisend ja väljund.  

Vaatamata sellele, et oleme seni rääkinud vaid Sony a6700 videovõimekusest, siis tegelikult on see ka üks tohutult hea fotokaamera. Üldine reegel on, et kui kaamera suudab salvestada kvaliteetseid videosid, siis ilmselgelt on see ka pildistamiseks võimeline, sest video on põhimõtteliselt vaid hunnik fotosid üksteise otsas.

Sony a6700 suudab sammu pidada ka kõige kiiremates olukordades, sest RAW formaadis suudab see fotosid “tulistada” 11 kaadrit/sek (mehhaanilise kui ka elektroonilise katikuga). Ilma küsimuseta tuleb kasuks ka enne mainitud kolmas rullik, et saaksid manuaalses režiimis kõiki oma seadeid hõlpsasti kruttida.

Kõike seda funktsioonide ja võimaluste “tulevärki” vaadates võin ennustada, et sellest saab kindlasti üks enim ostetud poolkaader hübriidkaamera ning ilmselt hakkavad ka professionaalid kaaluma seda mudelit oma B-kaameraks.

 

Telli Sony a6700 ja saad peagi kogeda uut kvaliteeti »

 


Juhul, kui Sul kohe piisavalt vabasid vahendeid, siis pakume võimalust kasutada mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi – nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa.

PS! Teeme vahetust – too enda enda vana fototehnika meile ja saad uue kaamera/objektiivi ostul isegi soodushinnast veel alla! Rohkem infot »

Photopoint on Sony fototehnika toodete ametlik ja pikaajaline partner Eestis. Photopoint.ee ostujuhid – ammuta inspiratsiooni ja teadmisi.

(517)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony a6700 kere Kampaania
  • 26-megapiksline APS-C Exmor R CMOS sensor
  • 4K 120p videosalvestus & S-Log3
  • 10-bit 4:2:2 XAVC S-I & XAVC HS
  • 759 faasituvastusega teravustamispunkti
  • Optiline 5-teljeline pildistabilisaator
1709€
Sony a6700 + 16-50mm Kit Kampaania
  • 26-megapiksline APS-C Exmor R CMOS sensor
  • 4K 120p videosalvestus & S-Log3
  • 10-bit 4:2:2 XAVC S-I & XAVC HS
  • 759 faasituvastusega teravustamispunkti
  • Optiline 5-teljeline pildistabilisaator
1819€
Sony a6700 + 18-135mm Kit Kampaania
  • 26-megapiksline APS-C Exmor R CMOS sensor
  • 4K 120p videosalvestus & S-Log3
  • 10-bit 4:2:2 XAVC S-I & XAVC HS
  • 759 faasituvastusega teravustamispunkti
  • Optiline 5-teljeline pildistabilisaator
2119€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga