Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Manfrotto uued kotid reisifotograafile

Manfrotto fotokotid on oma tuntud headuses saanud juurde uue tooteseeria. Manfrotto National Geographic Australia kollektsioon. Uued hallikassinisest kangast ja ookrikarva detalidega fotokotid on inspireeritud Austraalia kõrbete ja sinise ookeani sümbioosist. Valikust leiab viie erineva suurusega kotti.

Uued Australia Collection fotokotid on loodud silmas pidades rändavaid fotograafe, kes soovivad peale funktsionaalsuse ka stiilsed välja näha. Kõigil kottidel on eukalüptilehtede mustriga vooderdus ja loomulikult mitmed vaheseinad, et mahutada kõik vajaminev fototehnika.

Kõige suurem neist mahutab peegelkaamera koos 70-200mm objektiiviga ja peale selle veel 5 lisaobjektiivi või muud varustust. Kaameratasku tõmblukk on peidetud keha lähedale, et reisides oleks kaamera turvaliselt paigutatud. See tagab ka kiire kaamera kättesaamise, et ükski pilt ei jääks tegemata.  Lisaks mahutab seljakott ka 15″ sülearvuti ja vajadusel on võimalik ka statiiv koti külge monteerida.

Suuruselt teine kott on nii selja-, käe- kui ka õlakott. Kõik need sangad ja rihmad on selleks koti küljes olemas. Sarnaselt eelmisele, mahub sinna peegelkaamera 70-200mm objektiiviga ja 3 lisaobjektiivi. Mugavad lisataskud isiklike asjade jaoks ja sülearvutitasku kuni 13″ rüperaalile.

 

Õlakotid on saadaval S ja M suuruses. Sobivad kaasa võtmiseks kanjonisse ronima või parki jalutama minnes. Mõlemad mahutavad kuni 70mm objektiiviga peegelkaamera ja kaks lisaobjektiivi. Suurem kott võtab vastu kuni 11″ süleri ning väiksemasse kotti mahub tahvelarvuti. Reguleeritav õlarihm ja mugavad lukud teevad selle heaks kaaslaseks ükskõik millisele fotoretkele.

Kõige väiksem vutlar sobib kandmiseks ka kõhukotina ja mahutab hübriidkaamera kuni kahe objektiiviga. Kaasasoleva rihmaga on võimalik seda kinnitada kõhule või kanda kotti õlapeal.

 

Allikas: Manfrotto

 

 

(641)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga