Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Peak Design Mobile Car Vent on magnetilise kinnitusega tippklassi telefonihoidik

Peak Design Mobile Car Vent

Kui kasutad enda hinnalise nutitelefoni kaitsmiseks Peak Design Everyday ümbrist ja oled ka igapäevane auto kasutaja, siis soovitame sulle Peak Design Mobile Car Mount Vent hoidikut.

Nii nagu Peak Design’le on kombeks, siis ei ole Car Vent Mount mingi suvaline telefonihoidik, vaid tegemist on madala profiili, esteetiliselt puhta disaini ja vastupidavast anodeeritud alumiiniumist valmistatud tarvikuga.

See kinnitub auto ventilatsiooniava külge 2 ühenduspunktiga ning 360-kraadine pööratav vars võimaldab parema õhuvoolu tagamiseks asetada telefoni tuulutusavast eemale. Lisaks hõlbustab see ekraani asendi reguleerimist õige loetavuse/nähtavuse tagamiseks.

Peak Design Mobile Car Vent

Peak Design Car Vent Mount kasutab sarnaselt teistele Peak Design Mobile seeria tarvikutele innovaatilist magnetilist SlimLink kinnitustehnoloogiat, mis hoiab Su telefoni turvaliselt ka kõige konarlikemate sõitude kestel. Kusjuures telefoni eemaldamine ja kinnitamine on silmapilkne ja tehtav kõigest ühe käega.

Nii nagu eelnevalt mainitud, siis see hoidik toimib kõigi telefonidega, millel on Peak Design kaitseümbris või Peak Design universaalne adapter. Lisaks ühildub hoidik ka MagSafe toetavate telefonide ja kaitseümbristega. 

Peak Design Mobile Car Vent

Peak Design Mobile lisatarvikud

Peak Design on oma “Mobile” seeria ümber loodud tõeliselt vägeva ökosüsteemi, kuhu lisaks Car Mount Vent’ile kuulub rohkelt erinevaid esteetiliselt ilusaid ja funktsionaalseid tavikuid:

  • Mobile Mount – asenda oma mahukas telefonihoidik madala profiiliga ülitugeva ja hõlpsasti kasutatava süsteemiga, mille saad paigaldada, mistahes telefonihoidikule, millel on 1″ või 20 mm kuul- ja pesaühendused.
  • Mobile Car Mount Vent – see telefonihoidik  kinnitub auto ventilatsiooniava külge 2 ühenduspunktiga, et tagada tugevam kinnitus ja stabiilsus.
  • Wall Mount – minimalistliku ja kulumiskindla disainiga, mis kinnitub kindlalt mistahes tasasele pinnale (sein, peegel, keraamilisedplaadid, kodumasinad jne)
  • Universal Adapter on universaalne adapter, mille abil saad praktiliselt iga nutiseadme teha ühilduvaks “Mobile” kinnituste & tarvikutega.
  • Mobile Car Mount VHB – erinevalt tavalistest plastikust autokinnitustest on see telefonihoidik valmistatud kaunist anodeeritud alumiiniumist ja kinnitub otse auto armatuurlauale väga vastupidava 3M VHB kleebisega.
  • Creator Kit kohandub statiivide, GoPro kinnituste, 1/4”-20 kinnituste ja Peak Design Capture Clip’iga.
  • Bar Mount Universal on universaalne torukinnitus, mis hoiab telefoni kindlalt iga ratta, tõukeratta, jalutuskäru, mootorratta, golfikäru jms juhtraua, varre või raami küljes.
  • Wallet Slim – ainulaadse mustri ja konstruktsiooniga rahakott mahutab kuni 7 plastikkaarti, millele pääseb kiirelt ligi magnetiliselt suletava klapi kaudu.
  • Wallet Stand mahutab kuni 7 plastikkaarti ning seda saab kasutada ka telefoni tugijalana, mis toetab telefoni nii vertikaal- kui horisontaalasendis.
  • Bike Mount Out Front võimaldab telefoni kinnitada turvaliselt jalgratta juhtraua külge ning sellele hetkega ligi pääseda ja isegi sõitu filmida.
  • Car Mount VHB Charging ühendab endas kaks funktsiooni – mitmekülgse nutitelefoni kinnituse ja juhtmevaba laadija (komplektis autolaadija ja USB-C laadimiskaabel)
  • Wireless Charging Stand on minimastliku disainiga 2in1 juhtmevaba laadija (15W) ja telefoni lauahoidik, mis on hõlpsalt reguleeritav, et leiaksid enda jaoks parima vaatenurga.
  • Tripod on vaid poole sentimeetrine minisatiiv, mida saad kasutada ka telefoni toena ja käepidemena.
  • Motorcycle Mount Bar on “pommikindel” mootorratta telefonikinnitus, mis on ühtaegu ilus, vastupidav, hõlpsalt reguleeritav ja meeldivalt lihtne kasutada.
  • Motorcycle Mount Stem on ideaalne eelkõige sport- ja street bike’dele, millel on clip-on stiilis lenksud. See madala profiiliga tarvik hoiab Su telefoni jäigalt paigal, alati vaateväljas ja hõlpsalt ligipääsetavana.

Peak Design Mobile Car Vent

Peak Design Mobile Car Mount Vent on saadaval kahes erinevas versioonis ning ainsaks erinevuseks nende vahel on, et Car Mount Vent Charging komplektis on lisaks kaasas kvaliteetne UBS-C kaabel ja auto sigaretisüütajasse käiv adapter.

Telli Peak Design Mobile Car Vent endale kohe ära ››

Muide, Peak Design on avaldanud oma Youtube kanalil ka väga sisuka inglise keelse video Car Vent Mount olemuse ja selle funktsionaalsuse/kasutamise kohta. Soovitame vaadata!

Photopoint on ametlik ja pikaajaline Peak Desing partner Eestis.

(133)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Peak Design telefonihoidik autosse Mobile Car Mount Vent
  • Peak Design Mobile seeria telefonihoidik
  • Kinnitub turvaliselt auto ventilatsiooniavasse
  • Magnetiline kinnitus hoiab telefoni tugevalt
  • Minimalistlik ja vastupidav disain
74.99€
Peak Design telefonihoidik-laadija autosse Mobile Car Mount Vent Charging
  • Peak Design Mobile seeria telefonihoidik & juhtmevaba laadija
  • Kinnitub turvaliselt auto ventilatsiooniavasse
  • Magnetiline kinnitus hoiab telefoni tugevalt
  • Komplektis autolaadija ja USB-C laadimiskaabel
  • Minimalistlik ja vastupidav disain
114.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga