Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Täiuslik alustava youtuberi stardikomplekt: Sony a6400 youtuber kit

Sul on üks tore ja realistlik soov – saada youtuber’iks. Ning ainuke asi, mis sind sellest unistusest lahutab on õige varustus, mille valimine tänapäeva tehnikamassiividest võib pildi silme-ees korralikult ringi käima panna.

Et Sind oma unistusele lähemale aidata ja takistused teelt minema pühkida, oleme koos tehnikaspetsidega koostanud järjekordse kaasaegse youtuber’ite stardipaketi: Sony a6400 Youtuber Kit, kus on olemas kõik vajalik eduka youtuberi-karjääri kõige esimesteks sammudeks. Mida see komplekt siis õige sisaldab? Või teisisõnu… mida on vaja ühel edukal youtuberil? Vaatame lähemalt 👇

 

 

4K videovõimekus ja terav pilt

 

Sony a6400 hübriidkaamera puhul on tegemist Sony poolkaadrite lipulaevaga, mis tunnistati muuseas ka käesoleval aastal EISA auhindade jagamisel parimaks fotokaameraks just videoloomes. Erinevaid auhindu on see hübriidkaamera noppinud aga mujaltki.

Sony a6400 hübriidkaamera on Youtuber Kit’i pandud koos 16-50mm komplektobjektiiviga, mis võimaldab videosse püüda erinevaid vaatenurki. Kaamera videokvaliteedi teevad muljetavaldaks muidugi järgmised omadused: 24,2-megapiksline APS-C EXMOR CMOS sensor, 4K UHD videosalvestus & S-Log3 gamma ja ülimalt kiire reaalajas jälgiv autofookus. Lisaks sellele on kaameral 2,36 miljoni pildipunktiga 0,39″ OLED pildiotsija, 180 kraadi kallutatav puuteekraan ja integreetitud WiFi & NFC ühendus video- ja pildimaterjali jagamiseks ning kaamera kaugjuhtimiseks. 

 

Stabiilne videopilt

Stabiilse pildi saavutamiseks oleme komplekti lisanud väikese ja kompaktse Manfrotto statiivi Pixi Evo, mida saab filmimisel edukalt kasutada lisaks tavalisele kolmjala positsioonile ka kaamera stabiilselt käes hoidmiseks üksjalana. Manfrotto Pixi Evo on disainitud suurte objektiividega kaameraid silmas pidades, püüdes siiski säilitada selle kerge ja kaasaskantava disaini.

Pixi Evo saab uhkeldada kahe erineva nurga alla seadistatavate jalgadega, mis võimaldavad püüda ka väga maapinna lähedasi kaadreid. Jalad on kaheosalised ning nende asendit saab viie astme ulatuses seadistada. See võimaldab statiivijalgu kohandada ka ebatasase maapinnaga. Lisaks saab Pixi Evo integreeritud kuulpead kallutada 90° ja võtta üles portreeformaadis fotosid. Statiivi kogukaal on 2,5 kg – see tähendab, et ta on piisavalt raske hoidmaks stabiilselt nii suurt kaamerat kui nutitelefoni. Aga ka piisavat kerge, et seda endaga igale poole kaasa võtta ja käes hoida.

 

Hea sound 

Jah, loomulikult ei koosne nauditav video üksnes heast pildist. Täpselt sama oluline on ka kvaliteetne heli. Üks ei saa ilma teiseta. Näiteks kui kogemata video pildiga midagi juhtub, aga heli samal ajal paigas on, võib video olla sellegi poolest nauditav. Meie poolt on Youtuber Kiti komplekteeritud tuntud mikrofonitootja Rode mikrofon VideoMic Go.

Põhjuseid, miks Rode VideoMic Go on nii algajate kui professionaalsete videograafide hulgas väga populaarne, on mitmeid. Tegemist on shotgun tüüpi mikrofoniga, mis tähendab, et heli püütakse vaid sellest suunast kuhu mikrofon on suunatud. Samasuguseid shotgun mikrofone kasutab ka suurem osa filmitööstusest. Teiseks suurimaks eeliseks on mikrofoni kasutuslihtsus, sest mikrofonil pole nuppe ja lüliteid – seega puudub võimalus, et unustad kiires olukorras selle sisse lülitada. Tänu integreeritud vibratsioone vähendavale kinnitusele ei pea muretsema, kui kaameraga kuhugi vastu lähed või seda hoogsamalt liigutad – mikrofon on stabiilne ja heli kvaliteetne. 

 

Korralik mälu

 

Youtuberi jaoks ideaalne mälukaart võiks olla näiteks see, komplektis sisalduv Silicon Power microSDXC 64GB Superior Pro V30 mälukaart. Antud mälukaardiga tuleb kaasa ka microSD adapter. MicroSDXC tüüpi mälukaart omab 64 GB mälu ja UHS-I U3 ja V30 kiirusklasse, mis võimaldavad Superior Pro mälukaardiga salvestada sujuvaid 4K UHD videosid. Ning tänu 100 MB/s lugemis- ja 80 MB/s kirjutamiskiirusele ei pea sa mälukaardi järel kunagi ootama. Muuhulgas peab Silicon Power Superior Pro peavad vastu nii niiskusele, põrutustele, temperatuurikõikumistele ja isegi röntgenkiirtele. Nii saad videosid teha ja pildistada ükskõik kui ekstreemsetes tingimustes, ilma, et peaksid mälukaardi pärast muretsema.

 

manfrotto-olakott-advanced-2-shoulder-xs-mb-ma2-sb-xs
manfrotto-olakott-advanced-2-shoulder-xs-mb-ma2-sb-xs

 

Mugav kott tehnika hoiustamiseks

Kirjeldatud youtuberi komplekti peab ju kaasaskandmiseks ka kusagile turvaliselt paigutama. Selle jaoks on mõeldud komplektis sisalduv Manfrotto õlakott Advanced 2 Shoulder XS, mis on väike, kompaktne, ilmastikukindel ja vastupidav kaaslane sinu videovarustusele. See XS suuruses õlakott mahutab väikse hübriidkaamera koos kahe objektiiviga ning varustuse organiseerimiseks on kotil mugavad kohandatavad vaheseinad, mis kaitsevad koti sisu põrutuste eest. Lisaks koti põhiosale on sel ka kaks väiksemat taskut pisematele tarvikutele nagu mälukaardid ja varuakud. Tänu eemaldatavale õlarihmale saab kotti kanda nii üle õla kui ka lihtsalt käes. Koti pealispind on vett hülgav ning keerulisemateks ilmaoludeks on komplektis ka vihmakaitse.

 

Vaata ka:

 

 

Sony a6400 Youtuber Kit Photopointi veebipoes 👉 

 

(284)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony a6400 Youtuber Kit
  • 24,2-megapiksline APS-C EXMOR CMOS sensor
  • 4K UHD videosalvestus & S-Log3 gamma
  • Ülimalt kiire jälgiv teravustamine
  • 0,39" OLED pildiotsija, 2,36 miljonit pildipunkti
  • Integreeritud WiFi & NFC ühendus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga