Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #386: Xiaomi Mi temperatuuri ja niiskusemonitor Pro

Xiaomi Mi temperatuuri- ja niiskuse monitor
 
Hea sisekliima on tähtis nii inimestele, lemmikloomadele kui ka taimedele, seda nii temperatuuri kui niiskustaseme osas. Sellepärast olemegi seekord tutvustamiseks välja valinud praktilise seadme, mis aitab kursis olla enda koduste tingimustega. Xiaomi Mi temperatuuri- ja niiskusemonitor Pro jälgib Sinu kodu temperatuuri ja niiskuse andmeid ning kuvab need nii seadme ekraanil kui ka Sinu nutitelefoni rakenduses. 
 
Just täpselt ühe praktilise Xiaomi Mi temperatuuri- ja niiskusemonitori Pro loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda..

Xiaomi Mi Pro omadused:

Xiaomi Mi
 
Nutikas Xiaomi Mi Pro on märkmisväärseks abiks inimestele kellel on lapsed, lemmikloomad või ka neile kes soovivad lihtsalt kursis olla oma kodus toimuvaga. Tänu Bluetooth 5.0 ühendusele ja Xiaomi Home või Mi Home nutirakendusele saad monitori ühendada oma nutitelefoniga ning teiste nutikodu seadmetega.
 
Temperatuuri- ja niiskusemonitori nutikoduga ühendades saad muuta oma elu veelgi mugavamaks, näiteks saad seadistada õhuniisutaja automaatse aktiveerimise, kui niiskusetase on langenud alla teatud taseme või lülitada sisse konditsioneeri kui õhutemperatuur on liiga kõrge. Anduri nutikoduga ühendamiseks on vajalik Xiaomi Mi Smart Home Hub nutiseade.
 
Xiaomi Mi monitor
 
Mõõdetud andmed kuvatakse mugaval 3,7″ E-ink ekraanil, mis näitab väga selget pilti, kuid samas on väga energiakokkuhoidlik. Xiaomi Pro temperatuuri- ja niiskusemonitor suudab temperatuuri mõõta vahemikus 0 – 60 °C ja kuvab andmeid 0,1 °C täpsusega. Niiskuse tuvastamise vahemik jääb 0% – 99% RH vahemikku, mis kuvatakse 1% RH täpsusega.
 
Nutikat temperatuuri- ja niiskusemonitori toidab kaks CR2032 patareid (ei kuulu komplekti). Seda, mis seisus on mõõdetav sisekliima annab märku ka armsa olemisega (või vähem armsam) nägu, mis annab konkreetselt teada, kui mõõdetavad näitajad on paigast ära.
 
Xiaomi monitor
 
Xiaomi Mi Pro seade on küll tagasihoidliku disainiga kuid peaks samas ilusti sobituma erinevatesse keskkondadesse, olgu selleks köögi külmkapp või Sinu kirjutuslaud. Komplektis on kaasas mugavad taaskleebitavad kinnitus- ja toestusvahendid. Kinnita monitori tagaküljele kas tugijalg, magnet või kahepoolne kleebis.
 
Xiaomi Mi monitor Pro
 
Kui nüüd tekkis tunne, et ka Sina tahaksid seda Xiaomi Mi temperatuuri ja niiskusemonitor Pro endale saada, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas need endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle laheda seadme omanikuks. Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis loomulikult leiad need ka meie veebikaubamajast.

(692)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Xiaomi Mi temperatuuri ja niiskusemonitor Pro, valge
  • Nutikas temperatuuri- ja niiskusemonitor
  • Andmete kuvamine seadme ekraanil ja nutitelefonis
  • 3,7" E-Ink ekraan
  • Bluetooth ühenduvus
26.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga