Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Neli uut tahvelarvutit ArchosTitanium seeriast

archos-titanium-tablets

Siis kui suurem müra ja kära oli CES tehnikamessil vaibunud ning erinevad tehnikaportaalid oma sõrmed välja puhanud, tegi Archos enda strateegilise käigu – võttis katteriide maha uutel Elements seeria tahvelarvutitel. Seekord sai seadmete nimeks Titanium. Teadaolevalt on eelmised mudelid Carbon, Xenon ning Cobalt. Titanium seerias on kokku neli erinevat mudelit 70, 80, 101 ning 97 Titanium – vastavalt ekraani diagonaalile.

Kõik neli seadet kasutavad sama sisu – 1,6GHz RockChip kahetuumaline ARM Cortex-A9 protsessor, selle juures neljatuumaline Mali 400 MP4 graafikaprotsessor mis suudab maha mängida kuni FullHD video (1080p) 30 kaadrit/sekundis. Operatiivmälu on seadmetele jagatud harju keskmine 1 gigabait ning sisemälu 8GB. Lisaks on kõik standardsed ühendused esindatud: microUSB host funktsiooniga, miniHDMI väljund, microSD kaardi pesa mis võtab vastu kuni 64GB mälukaarte. Sõnagi pole mainitud kahjuks Bluetooth olemasolu kohta ega ka 3G toe kohta. Teadaolevalt eelnevad, 9. generatsiooni seadmed töötasid ka Archose 3G modemiga väga edukalt. Lisaks on seadmed varustatud kahe kaameraga – 5 megapiksline silm tagumisel küljel ning 2 megapiksline eespaneelil videokõnede jaoks. Ning kõike seda jooksutab Android 4.1 Jelly Bean koos Google Play teenustega.

Erinevus, nagu eelnevalt mainitud sai, on ekraanides. 70 Titanium on 7″ ekraaniga, 80 Titanium 8″ ning 101 Titanium 10,1″ ekraaniga. Kui palju pildipunkte nendele ekraanidele mahub, Archos pole veel avaldanud. Mida nad aga uhkusega teatasid, on see: 97 Titanium tuleb 9,7 tollise ekraaniga, mil 2048×1536  pildipunkti. Kõik ekraanid on mahutundlikud IPS paneelid ning toetavad kuni 10 sõrme samaaegset sisendit.

Poelettidele saabumise aega pole Archos kinnitanud, aga arvatavasti saab see olema käesoleva aasta esimeses pooles. Hinnad seadmetel saavad olema aga järgmised: 70 Titanium 119€, 80 Titanium 169€, 101 Titanium 199€ ning 97 Titanium 249€, mis on pool sama terava ekraaniga iPad' 385.32€i hinnast.

Allikas: Archos

Kuna Archos pole teiste toodete täpseid pilte avaldanud, siis saate hetkel nautida ilusaid kaadreid 97 Titanium tahvelarvutist.

(591)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Apple iPad Retina 16GB WiFi A1458, must Tõenäoliselt maailma parima ekraaniga tahvelarvuti maailmas koos veel kiirema protsessoriga
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga