Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

LG tutvustab L-seeria nutitelefonide kolmandat põlvkonda

LG Lseeria

Sel ajal, kui Samsung ja Apple omavahel parima telefoni nimetuse eest võideldes karvu katkuvad, õõnestab LG tipptegijate jalgealust, pakkudes laiadele massidele telefone, mida viimased soovivad. Ehk siis kuldset keskpära soodsama hinna eest. Kuigi LG L-seeria nutitelefonid jäävad oma võimetelt kaugelt alla LG G-seeriale ning mõlemale Nexuse mudelile, siis mõistagi teevad nad puudujäägi tasa sellevõrra soodsama hinnaga.

Järgmisel nädalal algaval MWC mobiilimessi eel tutvustab LG L-seeria uusimaid liikmeid – L90, L70 ja L40. Ehkki LG mobiiliosakonna juhi, dr. Jong-seok Pak’i sõnul on vastsete mudelite juures erakordselt suurt tähelepanu pööratud disainile, siis vähemalt fotol on telefonid äravahetamiseni sarnased Samsungi kõnetorudega. Märgatavalt veenvamalt kõlab dr. Pak’i väide, et LG loodab oma tooteid viia võimalikult paljude tarbijateni.

Telefonide raudvara vaadates ei saa need lihtsalt eriti palju maksta. Ainukesena kolmest mudelist on 4-tuumaline protsessor vaid L90-l (1,2GHz). Viimane võib uhkustada ka suurima ekraani (4,7-tolli, 960×540 qHD(?)) ja sisemäluga (8Gb). Ülejäänud kahele mudelile on paigaldatud 1,2GHz kahetuumalised protsessorid ja 4 Gb sisemälu. Ekraanisuurused on vastavalt 4,5-tolli (L70) ja 3,5-tolli (L40).

Samas on kõigil eelmainitud mudelitel kaks väga positiivset omadust. Lisaks hinnale muidugi. Nimelt peaksid kõigil kolmel mudelil olema vahetatavad akud ning kõigi kolme peal saab jooksma uusim Android 4.4 KitKat, mis iseenesest on väga huvitav, kui arvestada telefonide suhteliselt tagasihoidlike tehnilisi näitajaid. Samas on LG-l suured kogemused ülimalt võimekate androidtelefonide valmistamisel, niiet loodetavasti ei pea selles osas pettuma ka L-seeria ostjad.

Värske L-seeriaga komplektis tuleb välja ka Quick Window nutiümbris, mis peaks telefoni kasutamisse lisama funktsionaalsust. Kui hästi see tal välja tuleb, võite oma silmaga veenduda artikli lõpus olevast juutuubivideost.

Allikas: LG pressiteade  

 

(964)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga