Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 81. Air Display – kasuta enda tahvelarvutit puutetundliku lisaekraanina

airdisplay_avang

Jälle olen oma tööarvutist või kodusest lauaarvutist eemal ning vaja tööd teha. Töö tegemiseks harjunud kasutama rohkem kui ühte ekraani kõrvuti ühe arvuti taga, et saavutada maksimaalne produktiivsus. Mida aga mul võtta ei ole, on teine monitor. Tegelikult ei ole elu nii, et peaks suurt monitori kaasas vedama ning kohvikulauale lahti pakkima paralleelselt rüpperaaliga – piisab ka tahvelarvutist. Kõik see toimib mugavalt läbi Air Display platvormi, nii Windows kui OS X masinatega.

Funktsionaalsus

Rakendus annab võimaluse üle WiFi ühendada tahvel arvutiga, et kasutada tahvelarvutit puutetundliku ekraanina. Rakendusplatvormil otseselt rohkem funktsioone nagu polegi, tähtsam on pigem kus seda saab kasutada. Aga sellegipoolest peab esmalt paari aga-kohta silmas pidama.

airdisplay_tablet

Air Display ühildub Windows operatsiooniga alates XP’st (Vista või uuem ka 64bit süsteemid) ning Mac OS X 10.6 Snow Leopard või uuem ning tahvelarvutitel on süsteeminõudeks Android 2.3.3 ning uuem. Lisaks peavad seadmed olema ühte võrku ühendatud. WiFi võrgu puudumisel saab kasutada ka ad hoc võrku, kui mõlemad seadmed sellega toime tulevad. Seadistamine on äärmiselt lihtne – ainult järgi tahvelarvuti ekraanile kuvatavaid juhendeid.

Arvutipoolse kasutuse seisukohalt on tahvelarvuti nagu lisamonitor ikka – ekraanisätetes saab selle asukohta muuta, lülida lisaekraaniks või kasutada põhiekraanina arvutil. Kuid lisaks sellele toimib tahvelarvuti ka puutetundliku sisendina.

Kus seda kasutada saab?

Siin tulebki välja rakendusplatvormi kõige parem külg. Loome näiteks situatsiooni, kus Photoshop Elements või Photoshop (miks ka mitte Premiere Elements 87.42€) on sülearvutis avatud, kuid tänu selle ekraani väikesele mõõdule jääb ekraanipinda puudu. Sellisel juhul oleks ju väga mugav, kui saaks kõik tööriistad lohistada teisele ekraanile, et pinda paremini kasutada.

airdisplay_ekraanitõmmis

Või siis näiteks tõsta lisaekraanile rakendused, mida on vaja töö käigus paralleelselt kasutada. Olgu selleks siis Skype või kalkulaator, miks ka mitte teine aken tekstiredaktorit või veebilehitsejat. Hoopis  kasutada tahvelarvutit fototöötlusrakenduses puutetundliku sisendina – soodsam lahend kui soetada graafikalaud (mitte nii täpne ja mugav, kuid lihtsama töö teeb ära).

airdisplay_ekraanid

Rakendusvõimalused on lõppkokkuvõttes täpselt nii head, kuidas sa suudad enda töökeskkonda lisaekraani integreerida. Peaasi, et stabiilne ühendus on sedamete vahel olemas ning lase oma produktiivsusel tõusta.

Kokkuvõte

Air Display annab situatsioonides, kus rohkem ekraane on parem, paindliku lahendi mahutada ära rohkem infot ning seda võrdlemisi mugavalt. Sa ei pea kaasas kandma lisakaableid või muid tülikaid seadeid. Ning kasutamiseks piisab ainult rakenduse käivitamisest ja ühenduse loomisest. Miinusküljeks, kahe otsaga nagu alati, on rakenduse natuke kõrgem hind. Samas 7.70€ on siiski soodsam kui teise monitori soetamine. Seda just võrreldes siis, kui korraliku ekraaniga tahvelarvuti on juba eelnevalt olemas.

Air Display Google Play Store’s 7.70€

Avatron.com koduleht

(737)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Adobe Premiere Elements 11 MLP RET EU Eng Värske versioon populaarsest videotöötlustarkvarast
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga