Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 41. CloudVault Photo Uploader

Google Drive on oma viimaste uuendustega ning muude Google teenuste integratsiooniga muutunud võrdlemisi asendamatuks abimeheks. Samas on Drive platvormil ka selliseid miinuseid, mis häirivad mind päris palju. Üheks selliseks miinusküljeks on Android seadmes tehtud piltide automaatse üleslaadimise võimaluse puudumine, nagu näiteks DropBox’il on. Mountain View on lubanud foorumites, et nad tegelevad sellega ning tulevikus on võibolla võimalik ka seda teenust kasutada Drive aplikatsioonis Androidile. Seniks, kuni me seda uuendust ootame, on pakkuda väike abimees probleemi lahendamiseks. Abimehe nimeks on CloudVault Photo Uploader.

Mis võimalused programmil olemas on?

Sarnaselt Dropbox’iga, laeb see programm tehtavad pildid Google Drive pilve. Loomulikult mõnede lisadega. Esiteks saab kasutaja ise valida, mis kausta täpsemalt pildid lähevad, hoides Drive organiseeritud. Samas saab kasutaja ise valida, kas laadida üles ainult kaamera poolt tehtud pildid, või kõik pildid, mis meediateeki lisatud on. Miks aga selline valik vajalik on? Kõik pildid ning videod ei pruugi olla pärit kaamera programmist. Olgu siis pildiks ekraanitõmmis või postkastist salvestatud fail – ruumi- ning mahupiirangu kaalutlustel saab need välja jätta.

Piltide ja videote laadimisel saab panna ka ühenduse piirangu. Näiteks hoida laadimine ootel, kuni satutakse WiFi võrku, vältides sellega mobiilse andmeside mahtude ületamist. Ning mis kõige tähtsam, fotosid ning videoid ei muudeta programmi poolt, vaid laetakse pilve originaalfailid.

Kelle jaoks see vajalik on?

Nagu eespool mainitud sai, on see programm ning funktsioon kasulik inimestele, kes aktiivselt kasutavad oma Android seadet, tehes sellega ka aeg-ajalt pilte. Lisaks sellele soovitakse nendest failidest teha tagavarakoopiad väljaspoole Android seadet. Ning lisaks eelnevatele argumentidele – Google Drive kasutaja. Ning mida me saame selle kooslusega? Klõps, pilt tehtud, läheb natuke aega mööda ning failid kättesaadavad kas pilves või lausa sünkroniseeritud sinu arvutisse.

Hinnang.

CloudVault Photo Uploader on asjalik abimees Google Drive teenuse juures. Hetkel laeb see programm küll üles ainult need pildid, mida sa peale programmi paigaldust teed. Samas on programmi arendajad lubanud sellele uusi funktsioone lisada (programmil on artikli avaldamise hetkeks eluiga vähem kui kuu) ning loota võib, et tulevikus saame rohkematele failidele pilve tagavarakoopiat teha. Samamoodi võib oodata, et samasugune funktsioon tuleb hoopis Drive aplikatsioonile lisaks. Elame, näeme, kes kiiremini tarkvara arendab.

CloudVault Photo Uploader Google Play Store’s

(186)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga