Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Mida peidab endas iPhone 7?

iphonehandbanner

Ehkki iPhone’i värskeimast mudelist on möödas vaid loetud kuud ning järgmine mudel jõuab avalikuse ette kõige optimistlikumate prognooside järgi alles septembrikuus, on püsimatu ja uudishimulik inimvaim juba asunud unistama järgmisest ja veelgi paremast iPhone’ist. Nii ongi juba välja ilmunud kõlakad võimalikest täiendustest iPhone Plusi järgmise versiooni juures. Kuigi ootused ja lootused on kipuvad neis reaalsust veidi varjutama võib neis ometi ka tõetera peidus olla.

Suure tõenäosusega midagi revolutsioonilist kahjuks oodata ei ole, Apple on lihtsalt väga head taas pisut paremaks muutnud.

Esimeseks suuremaks ja reaalsemaks muutuseks tuleb pidada kõrvaklapipesa kadumist. Seda fakti on kinnitanud ka Apple’i alltöövõtjad. Õunafirma visiooni järgi piisab vaid Lightning-ühendusest, mis tähendab, et tootjad peavad hakkama ’küpsetama’ spetsiaalse Lightning-ühendusega kõrvaklappe või siis vähemalt adaptereid tavaliste klappide jaoks. Kõrvaklapipesa eemaldamise põhjus on lihtne – Apple tahab oma leivanumbri korpust muuta veel vähemalt millimeetri võrra õhemaks.

Teise olulisema uuendusena peaks seesama õhem korpus olema ka jäigem ning täiesti veekindel. Seepärast pidavat Apple välja vahetama ka viimaste mudelite juures tavaliseks korpusematerjaliks saanud alumiiniumi uudse komposiitmaterjali vastu, mis peab vastu nii veele kui tolmule.

Kolmanda olulise uuendusena peaks iPhone 7  ja 7 Plusil olema rohkem põhimälu ning akumahtu. Nii peaks iPhone 7 Plusi mälumaht ulatuma 256Gb-ni, kuid kurioossumina säilib kuuldavasti ka 16Gb mäluga mudel. Samuti peaks kasvama ka iPhone 7 Plus aku varasema 2750 mAh pealt 3100 mAh-ini.

Kuuldavasti saab nutifoni uusversiooni juures kasutusel olema ka uus ning jõudsam A10 protsessor, kuid suure tõenäosusega on selle jõudluse vahe A9-ga tavakasutajale hoomamatu.

Allikas: MacRumors

(1636)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga