Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

MSI lubab näidata puutetundliku ekraaniga Wind netbooki juba Jaanuari algul

Postitas: Lauri

MSI on oma ülipopulaarse 10″ ekraaniga Wind U100 netbookiga 161.65€ kõvasti tuntust kogunud ning sellega Asuse ja Aceri netbookiärile kõvasti kanna peale astunud.

Photopointis müüdava Wind U100 161.65€ kõrval on tal hetkel väljas veel teinegi pisikene sülearvuti – U120 – esimesest veidi säravama ekraaniga, suurema kõvakettaga ja kauem kestva akuga.

laptopmag.com aga kirjutab, et MSI ei kavatse sugugi loorberitele puhkama jääda. Juba järgmise aasta algul, CES elektroonikamessil Las Vegases, on kavas esitleda muuhulgas ka puutetundliku, 10″ ekraaniga Wind netbooki.

Selle sammuga pareerib MSI Asuse paar kuud tagasi tehtud ratsukäigu – nimelt teatas ka viimane, et esitleb CES-il puutetundliku ekraaniga Eee PC-d. Lootes sellega ilmselt ainukene olla.

See puutetundlik MSI Wind ei pruugi aga üleüldse tootmisesse jõuda. Firma esindaja mainis, et MSI ei ole kindel, kas 10″ on puutetundliku ekraaniga sülearvuti jaoks piisav ning nad otsustavad arvuti tootmise või mittetootmise üle elektroonikamessilt kogutud tagasiside põhjal.

Selline väljaütlemine jätab kahtlase maigu, justkui oleks MSI klopsinud kokku ühe suvalise Wind`i ja puutetundliku paneeli ainult selleks, et Asus kogu puutenimbust enese kohale ei koguks. Loodame et see nii ei ole.

Tegelikult on MSI-l CES-il aga ka muud välja käia. Jaanuari lõpul ähvardatakse turule tuua Wind U110 ja U115 netbookid. Mõlemal sees Inteli Atom-sarja uusim protsessor – Z530. U115 peaks kuulduste kohaselt omama nii HDD kui ka SSD kõvaketast.

Lisaks netbookidele lubab MSI esitleda ka väikemõõdulist sülearvutit, mis ei kuulu Wind seeriasse. 13,3″ ekraaniga U300 reklaamitakse olevat väga-väga õhuke, kerge ning odav. MSI esindaja arvates satuvad inimesed seda arvutit nähes šokiseisundisse.

Olge sellega siis ettevaatlikud.

Laptopmag.com intervjuu MSI USA müügijuhi Andy Tung`iga

(163)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Canon Digital Ixus 105 IS roosa 12,1 megapikslit, 4× optiline suum (35 mm ekvivalendina 28-112 mm), optiline pildistabilisaator, 2,7-tolline Pure Color LCD II ekraan, DiG!C 4 pildiprotsessor, VGA video.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga