'; MacBook Pro uuenes - Photopointi ajaveeb

Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

MacBook Pro uuenes

Uus MBPPostitas: Lenno

Macworld 2009 keynote käigus toodi välja MacBook Pro uuendus. Macbook tootesarja suurimal liikmel on nüüd kiirem siin ja protsessor, Nvidia videokaart, DisplayPort ühendus HDCP kaitsega, LED taustvalgusega läikiv ekraan ning klaasist trackpad. Kõik see mahub alumiiniumist unibody korpusse.

Esmakordselt üldse pakub Apple nüüd 256 GB SSD ketast ning professionaalsed pilditöötlejad saavad 17″ MacBook Pro-le tellida kauaoodatud peegeldusvastase kattega ekraani. Millest aga keegi unistadagi ei osanud, on kaheksa tundi aku kestvust võrreldes varasema viiega.

Täiendav vastupidavus tuleneb 40% suuremast akust ning elektroonikast, mis “suhtleb” iga aku elemendiga eraldi, tagades tarbimise optimaalse jaotuse.

Apple nimetab uut 17″ MacBook Pro “maailma kõige õhemaks ja kergemaks 17-tolliseks sülearvutiks” ning see pole liialdus. Korpuse paksus on 2,5 cm ja kaal 2,9 kg.

1920 × 1200 piksliga ekraan on LED taustvalguse ning läikiva pinnaga. Arvutil on ka integreeritud iSight kaamera. Ekraani kontrastsus on 700:1 ning värvide ulatus väidetavalt 60% suurem.

Nagu oodata võis, kasutab uus masin eksklusiivselt HDCP kaitsega Mini DisplayPort ühendust. Trackpad on klaasist ning klaviatuur on taustvalgusega. Kiirem 1066 MHz siin ning 2,66 GHz töösageduse ja 6 MB L2 vahemäluga uue põlvkonna Intel Core 2 Duo protsessor tõotavad eelkäijaga võrreldes märkimisväärset töökiiruse tõusu. Vaikimisi konfiguratsioonis on 4 GB 1066 MHz DDR3 SDRAM operatiivmälu, maksimaalselt saab masinasse laduda 8 GB.

Integreeritud graafikakaart jääb samaks (Nvidia GeForce 9400M ja 9600M GT kombinatsioon) nagu 15-tollise MBP puhul. Viimasel kiibil on 512 MB GDDR3 videomälu, kiipi saab graafika kiirendamiseks vajadusel sisse lülitada.

Ühenduste osas on 802.11n traadita võrk (integreeritud AirPort Extreme), Bluetooth 2.1 + EDR moodul ja gigabitine kohtvõrk. Arvutil on ka FireWire800 pesa videokaamerate ja muu professionaalse varustuse ühendamiseks, kolm USB 2.0 pesa, audiosisend ja väljund (nii digitaalne kui analoogsignaal) ning ExpressCard/34 laienduspesa.

Andmete mahutamiseks on 320 GB SATA HDD (5400 rpm) koos Apple Sudden Motion Sensoriga, mis ei lase arvuti kukkumise korral kõvaketta lugemispeal ketta pinda lõhkuda ning 8× SuperDrive (DL toega).

Tulevane ostja saab uue MacBook Pro koosseisu ka oma käe järgi kohandada. Valida saab 2,93 GHz Intel Core 2 Duo protsessorit, 8 GB operatiivmälu, kiiremat (7200 rpm) 320 GB kõvaketast, peegeldusvastase kattega ekraani, 128 või 256 GB SSD ketast.
 ning suurt hulka adaptereid erinevate ekraanide ühendamiseks.

Apple väitel algab uue MBP müük selle kuu lõpus hinnaga $ 2799.

(142)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

""Artiklis kirjeldatud tooted" all viidet saadavad tagasi selle blogi. "

vaheteiole, Sportlikult elegantse Huawei Watch GT 3 ostul säästad 50-150€

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga