Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #209: Panasonic eneloop laadija BQ-CC55E

Ülikvaliteetsed Panasonic eneloop seeria akupatareid ei ole ilmselt meie ajaveebi lugejatele võõras teema. Neid laialdaselt kasutust leidvaid NiMH akusid on Panasonic suutnud luua mitmeid erinevaid, mis võimaldab igal kasutajal enda vajaduste järgi sobivad leida. Kuid kõik need akud tuleb ju peale tegusat kasutamist taaskord millegagi ka täis laadida. Seetõttu ongi Panasonicu ülesandeks ka järjepidevalt oma laadijate valikut laiendada. Sellel nädalal maandus Photopointi tootevalikusse üks järjekordne nutikas Panasonicu universaallaadija ning just selle oleme ka valinud meie sellenädalaseks kasulikuks vidinaks – teie ette astub Panasonic eneloop laadija BQ-CC55E.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks õnnelikuks võitjaks kommenteerija nr 18 – Allan. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

NB! Eneloop akud on illustreerivad ja ei kuulu komplekti.

Pealtnäha on Panasonic BQ-CC55E laadija näol tegemist tavapärase universaallaadijaga, kuid tagasihoidlik välimus peidab endas võimekust ja funktsionaalsust. Alustuseks on BQ-CC55 laadijaga võimalik laadida nii AA kui ka AAA elemente ning seejuures ei diskrimineeri Panasonic ka teiste tootjate NiMH tüüpi akusid ja seega sobib see laadija vabalt ka erinevate tootjate NiMH akude laadimiseks. Korraga on võimalik laadida ühte kuni nelja akupatareid ning samaaegselt saab laadida nii AA kui ka AAA tüüpi elemente.

Nutikaks teeb selle universaallaadija aga just võimekus individuaalselt tuvastada ning kasutajale näidata, kui palju on akud parajasti laetud. Nimelt on BQ-CC55E universaallaadija varustatud erivärviliste LED indikaatoritega, mis näitavad akude laetuse taset. Seinakontaktiga ühendades süttivad laadimisindikaatorid, mis alguses põlevad rohelisena vasakult paremale, mille ajal diagnoositakse akude olekut. Seejärel süttivad LED indikaatorid vastavalt akude laetusele sellel hetkel ning muutuvad laadimise käigus. Punasena põlemine tähistab, et akud on laetud 20% või vähem, kollane tähistab 20 kuni 80% laetust ning roheliselt põlemise korral on akud laetud üle 80%. Kui tuled on täielikult kustunud, on laadimine ka lõppenud. Laadimisaeg küll muidugi sõltub oluliselt elemendi tüübist, mahutavusest ning nende hulgast, kuid näiteks kolme/nelja AA tüüpi eneloop aku täis laadimiseks on Panasonic keskmiselt öelnud kuni 3 tundi.

Selline võimekus iga aku laetuse taset kontrollida muudab selle Panasonicu laadija energiasäästlikuks ning keskkonnasõbralikuks, muutes samas kasutaja elu ka tunduvalt mugavamaks. Lisaks kõigele, suudab laadija ära tuvastada ka akud, mis oleks soovitatav välja vahetada või mis on täielikult mittelaetavad. Seejuures on Panasonic BQ-CC55E varustatud ka ülekuumenemise kaitse ning automaatse väljalülitamise funktsiooniga, kui aku on täis saanud. Niiviisi on tagatud esiteks laadija ohutus ning ka sinu akupatareide eluea kestvusele tulevad need funktsioonid ja omadused kindlasti kasuks.

Kui oled veendunud, et just selline nutikas ja võimekas Panasonic BQ-CC55E eneloop laadija on Sinu elust hetkel puudu, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval saabki üks õnnelik kommenteerija selle laadija uueks omanikuks. Kui aga akud vajavad laadimist ka juba enne esmaspäeva, siis suundu meie veebikaubamajja.

(902)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Panasonic eneloop laadija BQ-CC55E
  • Võimekas laadija igapäevaseks kasutamiseks
  • Sobib 1–4 AA / AAA aku laadimiseks
  • Laadimisaeg kuni 3 tundi
  • Ohutustaimer, LED-indikaatorid
  • Sobib erinevate tootjate NiMH akudele
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga