Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad – 4. BIG LED 8 videovalgusti

Eks ma pean ka end liigitama nende mõttetuna näivate Maarjamaa meeste hulka, kes mitte kunagi mitte millestki ei vaimustu. Paar nädalat tagasi ma pisut vaimustusin. See oli siis, kui leidsin Photopointi vidinate seast BIG LED 8 videovalgusti. Võrreldes Ikan`i või muude uhkete firmade pakutavatega ei ole sel vidinal hinda ollagi – 30 € on ju HDSLR tarvikute maailmas naeruväärne summa. Selle eest saab aga vooluadaptrist või AA patareidest toituva, kaamera peale või alla kinnitatava LED-lambi, mis valgustab efektiivselt kuni 2-3 m kaugusele. Näedsa siis. Ei olegi sellele maarjamaa mehele nii palju vaja, et vaimustuda. Vaatame lähemalt.

Pakendis on LED-lamp ise, pikendus lambi kaamera alla kinnitamiseks ning kaks AA mõõdus patareid.

Needsamad asjad ilma häiriva pakendita.

Lamp on valmistatud jõle odavast plastikust. Lisaks näeb see ka välja odav. Nii et kui te otsite magneesiumsulamist korpust või swarowski kristalle, siis ei ole sellel postitusel teile midagi pakkuda. Kellele on aga oluline puhtakujuline funktsionaalsus ja soodne hind, need rõõmustagu.

Ühel pool lampi on pesa, kuhu saab sisestada adapteri, et nii lampi seinakontaktist töös hoida. Sealsamas all on ka indikaatorlambike, mis põleb siis kui lampki põleb. Ma tean küll – lambi põlemisest saab ju ka lambi enda põlemise järgi aimu. Küllap loob see lihtsalt tuusama tunde, kui lisaks veel roheline tuluke külje peal helendamas on.

Teisel pool on nupp, kust saab lampi põlema lülitada. Ja jälle välja.

Mis siin ikka vahtida – topime patareid sisse.

Ahsa nuga! Nagu ülal mainitud valgustab see lamp korralikult kahe meetri – olenevalt stseenist ka kolme meetri kaugusele. Päris pimeda võtte korral valgustab loomulikult kaugemalegi, kuid mitte enam väga efektiivselt. Seega – kui on vaja hämaramas toas filmida kellegi sünnipäevapidu või kui Anton Point TV-s pilvisemal päeval mingit tumedamat tehnikariista näitab, siis on sellisest lambist kenama videopildi saamiseks väga palju kasu. Selle lambi võib nüüd kaamera peal olevasse välgupessa susata ja kohe filmima hakata.

Kui aga kaamera peal on väline mikrofon või midagi muud, siis saab lambi kinnitada kaamera alla. Kaamera alla kinnitatakse lamp selle pikenduse abil. Ühes otsas on sel polt, mis kinnitub statiivikeermesse. Kaameraga kontaktis olev pind on kummeeritud. Teises otsas on välgupesa.

Pikenduse otsas olevasse välgupessa kinnitatakse lamp täpselt samamoodi nagu kaamera peal olevasse välgupessa. Lükkad aga sisse ning kinnitad plastikmutrit keerates.


Niiviisi.

Kaamera alla kinnitades valgustab lamp lähedalt filmitavaid objekte palju paremini – valgus ei lange objektidele mitte kõrgelt ülevalt vaid peaaegu samalt kõrguselt küljelt.

(579)

Artiklis kirjeldatud tooted:
BIG videovalgusti LED8 (423310)
  • Väike kompaktne LED videovalgusti
  • Ideaalne lähivõtete jaoks
  • Saab kinnitada ka statiivile
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga