Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #348: Xiaomi nutikaal Mi Smart Scale 2

Tänapäeva kirjus tehnikamaailmas on isegi lihtsamad koduseadmed muutumas järjest nutikamaks. Ka vannitoakaalud on saanud suure uuenduse ja muutnud meid teadlikumaks oma keha üldise seisundi kohta. Sellenädalaseks kasulikuks vidinaks olemegi valinud Xiaomi Mi Smart Scale 2 nutikaalu, mis annab Sulle võimaluse soetada nutikaal tavalise vannitoakaalu hinna eest.

Just täpselt ühe sellise kasuliku Mi Smart Scale 2 nutikaalu loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Xiaomi Mi Smart Scale 2 nutikaal on stiilsem kui tavaline vannitoakaal ning lisaks kaalunumbri näitamisele arvutab see ka kehamassiindeksit. Xiaomi Mi Fit rakenduse kaudu saad kaalu ühendada oma Android või iOS nutitelefoniga ja salvestada kõikide kaalu kasutajate andmed. Ilma mobiilirakenduseta kasutades näitab nutikaal ainult kehakaalu, kui aga soovid teada ka oma kehamassiindeksit tuleks oma nutitelefoni alla laadida Xiaomi Mi Fit rakendus.

Xiaomi nutikaal on klassikaliselt minimalistliku disainiga, võtab vähe ruumi ja sobitub iga interjööriga. Samuti saab ühe kaaluga ära kaaluda kõik pereliikmed, kaasaarvatud beebid ja isegi lemmikloomad. Mi Smart Scale 2 on väga tundlik ning tuvastab kaalu juba alates 50 grammist. Niisiis saab lisaks kõikide pereliikmete kaalumisele kasutada Mi Smart Scale 2 ka pisemate esemete nagu postipakkide või puuviljade kaalumiseks.

Xiaomi Mi Fit rakenduses saab salvestada kuni 16 kasutaja andmed ning nutikaal tuvastab iga pereliiget automaatselt. Ka külalised saavad Sinu nutikaalu kasutada tänu nutikale külalise profiilile, mille puhul mõõdetud andmeid lihtsalt ei salvestata. Maksimaalseks koormuseks on kaalul 150kg. Kaalu vooluallikaks on 3 x AAA patareid, mis ei ole komplektis kaasas.

Kui nüüd tunned, et Sinu vannitoast on puudu üks selline stiilne ja tark abiline, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Xiaomi Mi Smart Scale 2 nutikaalu uueks omanikuks. Seejuures leiad selle Xiaomi nutikaalu loomulikult ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(1246)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Xiaomi Mi nutikaal Smart Scale 2, valge
  • Nutikas vannitoakaal
  • Mõõdab iga muutust Sinu kehas
  • Mi Fit rakendus salvestab kogu info
  • Tuvastab kuni 16 kasutaja andmed
  • Bluetooth 5.0 ühendus
14.99€15.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga