Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nüüd saadaval: DJI Mavic 2 Pro

DJI Mavic 2 Pro on kohal. Just täna jõudsid need DJI kõige uuemad ja tehnoloogiliselt kõige arenenumad fotodroonid Photopointi e-poodi ja kõikidesse esinduskauplustesse. Seal võtavad need koha sisse eelmisel nädalal tulnud DJI Mavic 2 Zoom droonide kõrval. Nüüd jääb üle vaid veel oodata ära Mavic 2 seeriale mõeldud Fly More Kit komplektide jõudmine, sest kaua sa ikka selle ühe akuga sõidad…

DJI Mavic 2 Pro droon pildistab ja filmib Hasselblad’iga koostöös välja töötatud kaameraga. Sellel on 1″ diagonaali ja 20 MP lahutusvõimega sensor ning 28mm fookuskaugusega ja f/2.8-f/11 avaga objektiiv. Tänu sellisele kaamerale on Mavic 2 Pro võimeline salvestama puhtamaid, teravamaid ja suurema dünaamilise ulatusega fotosid kui ükski teine Mavic või väiksesensoriline Phantom. Panoraamide pildistajatele tuleb kasuks, et uus kaamera liigub nüüd Mavic 1 drooniga võrreldes kõrgemale ja võimaldab nii haarata panoraampildile senisest enam taevast.

Kui uhke kaamera kõrvale jätta, siis on Mavic 2 Pro droon identne Mavic 2 Zoom fotodroonile. Lähedussensorid on nüüd drooni igas neljas küljes ja hoiavad nii kokkupõrgete eest ka tagurdamisel ja küljega lendamise korral. Uued mootorid, propellerid, akud, abivalgused maandumiseks jne – kõige selle tulemusena lendavad Mavic 2 droonid vaiksemalt, kaugemale ja kauem – ametlik maksimaalne lennuaeg on koguni üle poole tunni ehk täpsemalt 31 minutit.

Esmapilgul ehk triviaalne kuid praktikas väga oluline on droonide võimekus vahetada automaatselt 2.4 / 5.5 GHZ sageduste vahel – et ühendus drooni ja puldi vahel ka raadiosignaale täis linnakeskkonnas paremini püsiks. Samuti lubab Ocu Sync 2 standardil toimiv raadioside nüüd droonist nutiseadmesse laadida kuni 1080p lahutusvõimega videot (seni 720p video).

Lisaks uuele riistvarale on DJI uute Mavic 2 droonidega arendanud ka tarkvaralisi pildistamis- ja filmimislahendusi. Näiteks on uutel droonidel Hyperlapse režiim, uus HDR-fotode režiim ja erinevad automaatsed panoraamide pildistamise režiimid. Zoom mudelil on veel paar suumi abil toimivat filmimislahendust, 1″ sensoriga Mavic 2 Pro trumbiks on aga pildi- ja videokvaliteet. Nii pisikeses korpuses teist sellise kvaliteediga drooni maailmas ei leia – see on kindel.

(553)

Artiklis kirjeldatud tooted:
DJI Mavic 2 Pro
  • Täielikult stabiliseeritud Hasselblad kaamera
  • 20-megapiksline 1" CMOS sensor
  • 4K UHD HDR videosalvestus
  • Lennuaeg kuni 31 minutit
  • Lihtne lennata, uued intelligentsed lennusüsteemid
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga