Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #266: Omega mängupult nutiseadmele Augmented Reality Blaster

Meie nutiseadmed võimaldavad meil tegeleda nii tähtsate tööasjadega kui ka lõõgastava meelelahutusega. Ning nii nagu arenevad pidevalt meie nutiseadmed, tõuseb pidevalt ka nendes peituvate telefonimängude tase. Seetõttu olemegi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud Omega Augmented Reality Blaster mängupuldi nutiseadmele, mis avab Sulle täiesti uue telefonimängude maailma.

Just täpselt ühe sellise ülimat põnevust pakkuva Omega nutiseadme mängupuldi Augmented Reality Blaster loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Omega Augmented Reality Blaster puhul on tegemist juhtmevaba relvakujulise mängupuldiga, mis on mõeldud kasutamiseks nutitelefonidega. Ning nagu vidina nimestki võib välja lugeda, viib mängupult kasutaja liitreaalsusesse (ingl augmented reality), mis tähendab, et mängides kohtub Sinu telefoniekraanil virtuaalne keskkond reaalsega ning tekib tunne, et mängus olevad objektid ongi päriselt otse Sinu ees.

Mängupult töötab Bluetooth 4.0 tehnoloogia abil ning põnevasse mängumaailma sukeldumiseks on tarvis enda seadmesse tõmmata AR Gun rakendus (nii Android kui ka iOS), mille abil saab siis juba nii mängupulti telefoniga ühendada kui ka üle 40 erineva mängu mängida. Kui rakendus olemas ning seadmed ühendatud, aseta enda nutitelefon mängupuldi peal asetsevasse telefonihoidikusse (mahutab 4–6-tollised nutitelefonid), vali endale meelepärane mäng ning sukeldu täielikult ülipõnevasse liitreaalsuse mängumaailma.

Relvakujuline Augmented Reality Blaster mängupult on lisaks harjumuspärasele päästikule varustatud veel ka on/off lüliti, joystick’i ning nelja juhtnupuga, mille abil erinevates mängudes ja olukordades liikuda ja seadet juhtida. Vooluallikana kasutab mängupult 2 AAA tüüpi patareid (ei ole kaasas) ning see on ka varustatud LED indikaatoriga, mis annab teada puldi sisse- ja väljalülitamisest ning nutiseadmega ühendamisest. Puldi peal asetsev nutiseadme hoidik on polsterdatud pehme vahtkummiga, mis väldib Sinu seadme kriimustamist ning aitab seda ka kõige intensiivsemate mänguhetkede ajal kindlalt paigal hoida.

Kui nüüd tekkis tunne, et just see Omega nutiseadme mängupult oleks ideaalne vahend augmented reality mängumaailma nautimiseks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle põnevust pakkuva Omega nutiseadme mängupuldi Augmented Reality Booster uueks omanikuks. Loomulikult leiab Omega Augmented Reality Blaster mängupuldi ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(404)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega mängupult nutiseadmele Augmented Reality Blaster
  • Juhtmevaba mängupult nutiseadmele
  • Relvakujuline disain
  • Bluetooth 4.0 ühenduvus
  • Liitreaalsuses mängimiseks
  • Ühildub nii Android kui ka iOS seadmetega
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga