Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #258: Platinet akupank Leather Li-Po 11 000mAh

Akupankade praktilisuses ja kasulikkuses ei kahtle vast enam keegi ning tundub, et akupankasid ei saa ilmselt kunagi liiga palju olla. Ning kui mingil põhjusel pole mõni meie ajaveebi lugeja veel suutnud endale just seda kõige sobivamat akupanka kõikide erinevate hulgast siiski välja valida, siis ehk sellenädalane kasulik vidin suudab nii mõnelegi meele järele olla – tutvuge kogu meie akupankade valikuga ja saage tuttavaks ülivõimsa Platinet Leather Li-Po 11 000 mAh akupangaga.

Just täpselt ühe sellise ülimalt stiilse ja võimsa Platinet akupanga Leather Li-Po 11 000mAh loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet on Leather Li-Po akupangas ühendanud stiilselt elegantse välimuse, ülimalt võimsa sisu ning ülikerge ja kompaktse disaini. Ja ega järjest kasvaval akupangaturul väga teisiti enam ei saagi. Sest eks ikka on ju meeldivam kaasas kanda pigem stiilse ja ägeda disainiga akupanka. Leather Li-Po akupanga omapärane disain seisnebki elegantse nahka imiteeriva pealispinna ning tagasihoidlike kuid kaunite šampanjavärvi detailide koosluses, mis annavad akupangale lausa mõnevõrra luksusliku välimuse.

Seejuures pole Platinet Leather Li-Po akupanga tehnilised näitajad aga vähem tähelepanuväärsemad kui selle kaunis disain. Ülikerge ja kompaktne disain ning suur mahutavus peaksid kõigile praktilisust hindavate inimeste kriteeriumitele vastama. Nimelt on tegemist akupangaga, mille sees peitub vastupidav ja võimas 11 000 mAh liitium-polümeer aku ning see ongi ka põhjuseks, miks saab see akupank oma disainilt teistest liitium-ioon akupankadest niivõrd palju kergem, õhukesem ja kompaktsem olla, kuid seejuures ohverdamata oma võimsust. Nimelt on akupanga mõõtmed vaid 149 × 60 × 14 mm ning kaaluks tühised 171 grammi.

Platinet Leather Li-Po 11 000 mAh akupank on varustatud kahe USB 2,1 A väljundiga, mis on võimelised nii nutitelefone kui ka tahvelarvuteid lisaenergiaga varustama. 11 000 mAh mahutavus võimaldab lisaenergiat vajavat seadet laadida umbes kuni 5 korda, kuid see muidugi oleneb suuresti ka Sinu poolt laetava seadme aku mahutavusest. Akupank on lisaks varustatud ka nelja LED tulukesega, mille abil on ütlemata lihtne ja mugav aku taset kontrollida. Lisaks on akupangaga komplektis kaasas ka microUSB kaabel.

Kui tunned, et just see Platinet Leather Li-Po akupank oleks Sinu seadmetele ideaalne lisaenergiat jagav kaaslane, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle stiilse ja võimeka Platinet akupanga Leather Li-Po 11 000mAh uueks omanikuks. Loomulikult leiad Platinet Leather Li-Po 11 000 mAh akupanga ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(672)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet akupank Leather 11000mAh 2.1A 2xUSB Li-Po, must (43793)
  • Lae oma seadmeid igal ajal, igal pool
  • Suur 11 000 mAh mahutavus
  • Kaks USB väljundit: 2,1 A
  • Stiilne nahaimitatsiooniga pealispind
  • Vastupidav liitiumpolümeer aku
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga