Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #207: Hsdpro 7-osaline kaamera puhastuskomplekt

Uue aasta esimene kuu möödus nii märkamatult, et ei jõudnud veel kaameralt eelmise aasta tolmugi päris maha pühkida. Ja ega tegelikult see kaamera puhastamine iseenesest polegi ju teab mis lihtne ülesanne. Kõik need tüütud tolmukübemed väikestes pragudes ning sõrmejäljed objektiivil on väga kerged tulema, kuid võrdlemisi visad sealt lahkuma. Seetõttu ongi sellel nädalal kasuliku vidina rubriigi staariks ülipraktiline Hsdpro 7-osaline kaamera puhastuskomplekt.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 2 – Meelika. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Hsdpro on loonud nii mitmekülgselt universaalse puhastuskomplekti, et igaüks saab sealt enda vajadustele sobiva abimehe valida. Komplektist nimelt leiab 35 ml suuruse puhastusvedeliku, mikrofiiberriide, 50 puhastuspaberit, 15 vatitikku, õhupumba, puhastusharja ning praktilise kandekoti, kus kogu komplekti hoiustada ja vajadusel transportida.

Lens Clean Solution puhastusvedelik tulebki kasuks just nende kõige visamate näpujälgede kõrvaldamisel ning ongi eelkõige mõeldud läätse puhastamiseks. Koostöös mikrofiiberriide või paberist mikrofiiber puhastuslappidega kaob igasugune mustus kiiresti ja hõlpsalt. Mikrofiiberriie teeb oma tööd tõhusalt ka loomulikult kuivalt kasutades ning on seejuures Sinu seadmega õrn ega kahjusta näiteks läätse või hoopis pildiotsija delikaatset pinda. Riie on musta värvi ning selle mõõtmed on ~18 × 18 cm.

Kitsastest ning raskesti ligipääsetavatest nurkadest tolmukübemete ning mustuse kätte saamiseks on komplektis kolm praktilist vahendit. Kõige tagasihoidlikumad nendest on ilmselt 15 vatitikku, millel spetsiaalselt disainitud peenikesed otsad saavad ohutult ning seejuures pinda kahjustamata kätte mustuse ning tolmu, mis aeg-ajalt ikka “kaunistab” iga kaamerat.

Suurema tolmu kõrvaldamiseks tulevad appi pehme puhastuspintsel ning võimas õhupump. Puhastuspintslil on turvaline ümbris, mis kaitseb harjaste säilimise ning tänu millele on harja ka lihtsam transportida. Ning kui puhastuspintsel peaks ikka veel mõne eriti jonnaka tolmukübeme kõrvaldamata jätma, siis võimsa õhupumba ees värisevad kõik. Sellega saab ülilihtsalt ja kiiresti nii-öelda minema puhuda ka kõige kitsamates kohtades peituva tolmu ning sinu kaamera näebki taas välja nagu uus.

Ning komplekti seitsmes ja absoluutselt mitte vähemtähtis liige on kummist lukuga kandekott, kuhu kogu puhastuskomplekt hõlpsasti sisse ära mahub. Tänu sellele on mugav puhastusvarustust hoiustada ning praktiline ka kaasas kanda. Kuna kogu komplekt on võrdlemisi kompaktne ja kerge, siis on see ideaalne kaaslane Sinu kaamerakotti.

Kui nüüd silmitsed oma kaamerat ja tunned, et see vajaks just ühe sellise Hsdpro kaamera puhastuskomplekti abi, siis suundu aga kommentaariumisse ning juba esmaspäeval saabki see komplekt ühe õnneliku kommenteerija omaks. Kui aga tunned, et soovid ühte puhastuskuuri teha juba varem, siis meie Photopointi veebipood tuleb meeleldi appi.

(691)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Hsdpro kaamera puhastuskomplekt 7-osaline
  • Mugav puhastuskomplekt 
  • Digiseadmete ja ekraanide puhastamiseks
  • Puhastusvedelik ning puhastushari
  • Õhupump ning vatitikud
  • Mikrofiibrist puhastusriie & puhastuslapp
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga