Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Vali endale kõige sobilikumad juhtmevabad kõrvaklapid

Juhtmevabade kõrvaklappide turule tulek on kõikide muusikaarmastajate jaoks kindlasti üks viimaste aastate suurimaid tehnika saavutusi. Päkapikkude ehitatud juhtmesõlmede lahtiharutamisest hakkab saama minevik ja selle üle saab olla üksnes hea meel. Esimesed ülimenukad juhtmevabad kõrvaklapid olid Apple Airpods’id, mille populaarsusest praegune turg ka päris tugevasti mõjutatud on. Tasub aga olla ka teadlik teistest alternatiividest, mis lubavad tegelikult laias laastus sama: kvaliteeti ning kasutamismugavust. Need alternatiivid on väga erinevas hinnaklassis ja eri disainiga, nii et igaüks leiab oma. Siin artiklis on välja toodud 6 populaarset juhtmevabade kõrvaklappide komplekti, mis ka Sulle võiksid meeldida. 



1. Huawei Freebuds 

Huawei freebuds kõrvaklapid on Bluetoothi abil ühendatavad juhtmevabad kõrvaklapid, mille puhul piisab vaid ühekordsest Bluetooth’iga ühendamisest. Edaspidi ühenduvad need juba iga kord automaatselt, kui laadimiskarp avada. Klappides on olemas infrapuna sensorid, mis tunnevad ära, kas klapid on parajasti kõrvas või mitte. Kõrvaklappe iseloomustab ka tipptasemel helikvaliteet. Sealjuures on kummalgi klapil individuaalse heliseadistuse võimalus, mis suudab tagada teravad kõrged toonid, loomulikud keskmised toonid ning sügava bassi. Juhtmevabasid kõrvaklappe saab juhtida integreeritud G-sensori ja puutetundlikkuse abil. Topeltpuudutus vasakule kõrvaklapile aktiveerib virtuaalassistendi, ükskõik kumba kõrvaklappi kaks korda puudutades saad vastata kõnedele ning neid lõpetada. Topeltpuudutus paremale kõrvaklapile võimaldab muusika mängima või pausi peale panna. Kõrvaklappidele on sisse ehitatud ka kvaliteetne mikrofon, mille abil teha selge heliga telefonikõnesid. 

2. Xiaomi juhtmevabad kõrvaklapid

Xiaomi juhtmevabad kõrvaklapid on 7 mm neodüümiummagnetite ja titaaniga kaetud membraanidega kõrvaklapid, mis koostöös ANC aktiivse mürasummutusega tagavad parema kvaliteedi ning puhatama ja tõetruuma heli.  Kõrvaklapid toetavad AAC heli, mis tagab parema originaalheli esituse. Ka neil kõrvaklappidel on olemas puutetundlik juhtimine, millega kõnesid alustada ja lõpetada või suhelda virtuaalassistendiga. Samuti on olemas automaatne ühildumine Bluetoothiga, ehk käsitsi pead seda liigutust tegema ainult esimesel korral. Klapid lülituvad ka aku säästmise eesmärgil automaatselt välja kui neid ei ole kasutatud aktiivselt 30 minuti jooksul.

3. Meizu juhtmevabad kõrvaklapid

Meizu POP juhtmevabad kõrvaklapid on  mõeldud sportliku eluviisiga inimestele. Ehk need on spetsiaalselt disainitud mugavaks trenni tegemiseks.  Ergonoomilise disainiga kõrvasisesed kõrvaklapid sobituvad ideaalselt kõrva ega kuku välja isegi kõige intensiivsema treeningu ajal. Erinevates suurustes silikoonpadjakeste abil saad need enda kõrva jaoks kõige sobivamaks muuta. IPX5 veekindlus tagab kaitse ka vihma ning higi eest. Kõrvaklapid on varustatud puutetundlike juhtnuppudega: kõigest ühe puutega saad kuulata muusikat, teha kõnesid ja suhelda virtuaalassistendiga. Laadimiskarp ühendab endas klappide mugava hoiustamise ning kiire juhtmevaba laadimise ja kõrvaklapid hakkavad automaatselt tööle, kui need karbist välja võtta. Samamoodi lülituvad nad ka välja ja hakkavad laadima, kui need karpi tagasi panna. Kõrvaklappide laadimiskarp on laetav USB Type-C kaabliga.




4. Huawei freebuds lite

Huawei freebuds lite  kõrvaklapid on samuti laadimiskarbi avades automaatselt Bluetoothiga ühenduvad juhtmevabad kõrvaklapid. Infrapunasensorid tunnevad ära, kas klapid on kõrvas või mitte. Kõrvaklappidel on tasakaalustatud ja dünaamiline heli, mis suudab tagada teravad kõrged toonid, loomulikult kõlavad keskmised toonid ning sügava bassi. Ergonoomiline kõrvasisene disain ning kerged ja pehmed, nahasõbralikud kolmes suuruses silikoonpadjad tagavad ideaalse sobivuse ning mugavuse. Freebuds Lite kõrvaklappide hingavad kõrvapadjad on sarnaselt Meizu kõrvaklappidele sobilikud treeningu ajal kandmiseks. Klappe saab puutetundlikult juhtida: kasutada virtuaalassistenti, alustada ja lõpetada kõnesid või muusikat mängima ning pausi peale panna. Kõrvaklappidesse on integreeritud neli mikrofoni, tänu millele kõlab ka Sinu hääl teistele selgelt ja soravalt. Kõrvaklappidel on IPX4 veekindel disain, ehk need on kaitstud ka higi ja vihma eest. 


5. Platinet juhtmevabad kõrvaklapid

Platinet kõrvaklapid on ülimugavad juhtmevabad üsna ainulaadse välimusega kõrvaklapid, millega on mugav ka sportida. Need Bluetooth ühendusega kõrvaklapid on varustatud innovatiivse 1500 mAh laadimisdokiga, mis võimaldab kõrvaklappe laadida nii kodus kui ka liikvel olles. Kõrvaklappidesse on integreeritud HD-mikrofon, mis tagab selge ja kvaliteetse heli.

6. Innovagoods juhtmevabad kõrvaklapid

Innovagoods juhtmevabad kõrvaklapid on välimuselt Apple Ipods’idele üsna sarnased ja eriti taskukohased kõrvaklapid. Neid iseloomustab kvaliteetne heli ja Bluetooth 4.2 ühenduvus ning selge heliga mikrofon. Kõrvaklappidel asetsevad juhtnupud võimaldavad hõlpsalt nii helitugevust reguleerida kui ka kõnedele vastata ning praktilises laadimiskarbis on kõrvaklappe mugav kaasas kanda ning laadida. Juhtmevabad kõrvaklapid sobivad kasutamiseks nii Android kui iOS seadmetega. Loe nende juhtmevabade kõrvaklappide kohta lisaks kasuliku vidina blogipostitusest. Eelkõige räägib nende kõrvaklappide kasuks võrreldes alternatiividega ilmselt väga soodne hind, mistõttu pärast mainitud artikli kirjutamist meil ka korraks ladu nendest täiesti tühjaks osteti. 

Vaata kõiki juhtmevabasid kõrvaklappe meie veebipoest>>

(1422)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga