Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #255: Huawei nutikaal AH100

Eesliite “nuti-” võib ja saab ilmselt pea kõikidele igapäevastele seadmetele juurde lisada. Ning kõike seda ikka seetõttu, et meie elusid lihtsamaks ja seadmeid üha enam multifunktsionaalsemaks muuta. Ning kõige selle juures tungivad nutikad seadmed ka koguni meie vannituppa ja ühe sellise tegelase oleme ka sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud. Teie ette astub ülinutikas Huawei nutikaal AH100.

Just täpselt ühe sellise ülinutikalt kasuliku Huawei AH100 nutikaalu loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Huawei AH100 nutikaal võib küll pealtnäha välja näha täiesti tavalise vannitoakaaluna, kuid tegelikkuses suudab nutikaal lisaks kaalunumbrile selle kasutajat varustada veel terve hulga kasulike andmetega kaalul seisja keha kohta. Nimelt piisab vaid korraks kaalule astumisest ning nutikaal suudab vaid mõne hetkega teha põhjaliku kehaanalüüsi, mis koosneb üheksast erinevast parameetrist. Huawei AH100 nutikaalu poolt koostatud kehaanalüüsi andmete hulka kuuluvad: kaal, kehamassiindeks, lihasprotsent, luude osakaal, rasvaprotsent, veesisaldus, basaalainevahetus, proteiinisisaldus ja vistseraalne rasv.

Kuidas siis õigupärast üks nutikaal ka töötab? Huawei AH100 puhul on tegemist nutikaaluga, mis kasutab ülitäpset BIA kiipi, nelja survesensorit ja 360° kohandatavat kaalu, mille abil tagatakse täpne ja kiire mõõtmine. Seejuures rakendatakse nutikaalu töös bioelektrilise takistuse analüüsi ja metallitut ITO kihti, mis muudab kaalu eriti tundlikuks. Kõigi 9 parameetri nägemiseks tuleb alustuseks enda seadmesse alla laadida Huawei Body Fat Scale nutirakendus ning seejärel kaal Bluetoothi abil oma nutiseadmega ühendada. Edasi piisab vaid korraks kaalule astumisest ning hetke pärast ilmuvadki kõik kehaanalüüsi andmed Sinu telefoniekraanile.

Seejuures ei pea muretsema, et kaalu kasutamiseks peab alati nutiseade käeulatuses olema – nimelt kuvatakse nutikaalu enda ekraanil ka ilma nutitelefoni abita kaal ning rasvaprotsent. Seega saab need kõige tähtsamad numbrid ka kõige kiirematel hommikutel alati kätte.

Nii Android kui iOS seadmetega ühilduv kasutajasõbralik nutirakendus salvestab seejuures kõik kehaanalüüsi parameetrid, tuletab Sulle meelde end iga päev samal ajal kaaluda ning kuvab siis vastavalt muutusi selgeltloetavatel graafikutel. Ning kuna nutikaal suudab tuvastada kuni 10 erineva kasutaja andmeid, siis sobib see kasutamiseks kas või kogu perele.

Huawei AH100 nutikaalul on elegantselt tagasihoidliku välimusega üleni valge korpus, mis sobib kokku iga kujundusega. Kaalu pealispind on valmistatu karastatud klaasist ning selle maksimaalseks koormuseks on 150 kg. Töötamiseks vajab nutikaal nelja AAA tüüpi patareid või NiMH akut.

Kui tunned, et Sinu vannitoast on puudu just üks ülimalt multifunktsionaalne nutikaal, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Huawei AH100 nutikaalu uueks omanikuks. Seejuures leiad selle Huawei nutikaalu loomulikult ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(1987)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Honor nutikaal AH100, valge
  • Nutikas vannitoakaal
  • 9in1 kehaanalüüs: lihas, rasv, vesi jm
  • Ühilduv rakendus salvestab kogu info
  • Tuvastab kuni 10 kasutaja andmed
  • Bluetooth 4.1 ühendus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga