Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #380: Xiaomi turvakaamera Mi Home 2K Magnetic Mount

Lähed kodust ära, kuid tahad vajadusel näha, mis seal toimub? Ega koer kodu laiali ei tassi? Kas lapsega on ikka kõik korras? Selliste küsimuste puhul võib Sulle abiks olla üks tubane turvakaamera. Seekordseks kasulikuks vidinaks ongi sel puhul Xiaomi turvakaamera Mi Home 2K Magnetic Mount.

Just täpselt ühe lihtsa, aga kasuliku Xiaomi turvakaamera Mi Home 2K Magnetic Mount turvakaamera loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Xiaomi Mi Home 2K Magnetic Mount omadused

Xiaomi Mi turvakaamera ise ja selle kinnitusalus on mõlemad varustatud tugeva magnetiga. Tänu magnetitele saad kaamerat koos alusega paigutada ükskõik millise metallist asja külge. Kinnita turvakaamera kas külgepidi esemete külge või pane see lausa kuhugi kõrgemale pea alaspidi – kaamera lihtsalt ei kuku ära. Komplektis on kaasas ka õhuke kleebitav magnet, kui soovid turvakaamerat kinnitada kuhugi, milles ei sisaldu metalli. Kaamera tööshoidmiseks on kaasas USB-kaabel, mille abil saad seadet vooluvõrgus hoida.

Xiaomi Mi Home Home 2K wifi-valvekaamera pakub väga detailset 2K 2304 × 1296 videosalvestust. Isegi otse Sinu nutitelefonist vaadates on pilt selge ja sujuv ning ükski detail ei jää tähelepanuta. Samuti on turvakaameral 125° vaatenurk, et katta ruumis rohkem alasid ja vähendada pimedaid nurki. Nii saad igat oma kodu osa paremini jäädvustada. Kaamerale saad paigaldada sisu salvestamiseks Micro SD mälukaardi või salvestada sisu hoopis pilve.

Turvakaamera on varustatud mikrofoni ja kõlariga, tänu milledele on võimalik läbi telefonis oleva äppi suhelda kahepoolselt. Xiaomi Mi Home turvakaameral on ka liikumisandur ning öörežiim, mille abil näeb kaamera pilti ka öösel. See režiim on ka hea näiteks magava beebi jälgimiseks ning samuti saad kuulda, kui laps peaks nutma hakkama. Kuna kaameral on 940 nm infrapunavalgustus ei ole seda silmale näha ning kaamera ei riku sellega Sinu ja teiste öörahu.

Kui nüüd tekkis tunne, et ka Sina tahaksid seda põnevat Xiaomi turvakaamerat Mi Home 2K Magnetic Mount endale saada, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas seda endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle turvakaamera uueks omanikuks. Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis loomulikult leiad selle ka meie veebikaubamajast.

 


Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(663)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Xiaomi turvakaamera Mi Home 2K Magnetic Mount
  • 180° pööratav WiFi turvakaamera
  • 2K 2304 × 1296 videosalvestus
  • Selge pilt nii päeval kui ka öösel
  • Nutikas liikumisandur
  • Kahesuunaline kõne
34.99€39.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga