Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #300: Platinet autolaadija 2xUSB + Bluetooth kõrvaklapp Duos

Autolaadijad on ühed ütlemata kasulikud abimehed – alati valmis Sinu seadmeid ka kõige pikematel autosõitudel energiaga varustama. Sellenädalane kasulik vidin aga ei piirdu pelgalt efektiivsete laadimisvõimetega, vaid suudab täita ka Bluetooth peakomplekti ülesandeid. Teie ette astub Platinet autolaadija 2xUSB + Bluetooth kõrvaklapp Duos.

Just täpselt sellise multifunktsionaalse Platinet 2xUSB autolaadija koos Bluetooth kõrvaklapiga loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Milleks Sulle kaks erinevat vidinat, kui piisab ka ühest multifunktsionaalsest vidinast? Ilmselt just sellist mõtteviisi on selle uue Platinet Duos autolaadija disainimisel rakendatud. Tegemist on nimelt kahe USB-pesaga autolaadijaga, millega on komplektis ka Bluetooth kõrvaklapp telefonikõnede jaoks. Seega ei ole kahe seadme korraga laadimine mingi probleem, kuna USB-pesad annavad kokku 3,1 A väljundvoolu, seejuures on kummagi pesa individuaalne väljundvool maksimaalselt 2,4 A. Lisaks saab autolaadijat saab kasutada nii 12 V sisendvooluga autodes kui ka 24 V masinates. Ning et laadija kasutamine ka turvaliseks muuta, on see varustatud ka ülepinge- ja lühisekaitsega.

Koos laadijaga on komplektis kaasas ka ülimugav Bluetooth peakomplekt, mis on hea abivahend käed-vabad telefonikõnede tegemiseks. Bluetooth 4.2 kõrvaklapp on varustatud integreeritud 40 mAh akuga, mis annab selle tööajaks koguni 2,5 tundi. Kui aga kõrvaklapil peakski energia otsa lõppema, saad seda kiirelt ja mugavalt otse autolaadijas laadida – nimelt autolaadija korpuses kõrvaklapi laadimise jaoks spetsiaalne pesa, kus saab kõrvaklappi ka mugavalt hoiustada, kui see parasjagu kastuses pole.

Tänu Bluetooth 4.1 ühenduvusele on peakomplekti lihtne nutiseadmega ühendada ning seejuures on kõrvaklapi tööraadiuseks ka tervenisti 10 meetrit. Kõrvaklapi peal on mugav nupp, millega saad kõnedele kiirelt ja mugavalt ka vastata. Lisaks on kõrvaklapiga komplektis kaasas ka kolmes suuruses silikoonpadjakesed, et igaüks leiaks just endale sobivaima suuruse.

Autolaadija kasutamine on imelihtne ning sellega saab ilmselt hakkama pea igaüks – lihtsalt sisesta laadija oma auto sigaretisüütajasse, ühenda oma energiat nõudev seade USB kaabliga, sisesta see autolaadijasse ning oledki valmis pikkadel autosõitudel taas oma nutiseadmeid piinama. Laadija sobib kõikidele GPS seadmetele, nutitelefonidele või tahvelarvutitele, mida laetakse USB kaudu. Ning kõige selle juures pole ka autolaadija disainiga koonerdatud – hõbedaselt matt ping ning mustad detailid annavad sellele stiilselt tagasihoidliku välimuse.

Kui nüüd tekkis tunne, et just selle Platinet Duos autolaadija ja Bluetooth kõrvaklapi komplektiga muutuksid kõik Sinu autosõidud tunduvalt mugavamateks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Platinet Duos 2xUSB autolaadija + Bluetooth kõrvaklapi uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle vinge komplekti ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(508)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet autolaadija 2xUSB 3,1A + Bluetooth kõrvaklapp Duos (44639)
  • Kahe USB pesaga laadija autosse
  • Lihtne kasutada – sisesta sigaretisüütajasse
  • Laeb enamikku nutitelefone, GPS seadmeid jms
  • Maksimaalne väljundvool: 3,1 A
  • Komplektis Bluetooth kõrvaklapp telefonikõnede jaoks
24.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga