Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #198: National Geographic kaamerarihm Adventure

img_8012c

Üks vastupidav ning mugav kaamerarihm kuulub ilmselt iga fotograafi varustusse. Nimetad Sa siis end hobi- või profifotograafiks – kaamera turvalisus ning Sinu enda mugavus peavad usina pildistamistuhina ajal alati tagatud olema. Seetõttu olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud National Geographic kaamerarihma Adventure, millega on tagatud nii mugavus, turvalisus kui ka praktilisus.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võitjaks kommenteerija nr 18 – Marko. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

img_8019

National Geographic Adventure kaamerarihma näol on tegemist tõeliselt praktilise ning ka omanäolise rihmaga. Esmalt hakkab rihma puhul kohe silma selle tavapärasest erinev disain. Adventure kaamerarihm pole klassikalise välimusega tagasihoidlik musta värvi rihm, millega me kõik tavapäraselt harjunud oleme. Nimelt tekitavad nii National Geographic kaamerarihmad kui ka näiteks kaamerakotid oma disainidega Sinus tunde, et oled oma varustusega koheselt valmis sukelduma Amazonase vihmametsadesse imelisi looduspilte jahtima (või siis hoopis lumehange*).

img_8013-v2

*Ühtegi ajaveebi toimetajat ei vigastatud käesoleva postituse valmimisel.

Adventure kaamerarihma disainimisel ongi peamiseks elemendiks selle ülim mugavus ja praktilisus. Nimelt on rihmal kummeeritud pind, mis muudab selle täielikult libisemiskindalaks ning seega saad alati kindel olla, et rihm ei hakka ühele ega teisele poole nihkuma ja hoiab kaamera kindlalt õiges asendis. Lisaks leiab rihma külgedelt kaks ülipraktilist taskut, kuhu saab ideaalselt mahutada näiteks mälukaardi või lisaakud.

img_8034

Kaamerarihm on varustatud ka ülimalt praktiliste ning unikaalsete vahekarabiinidega, millega saad kaamera vajaduse korral kinnitada hoopis seljakoti õlarihmade esikülgedel asetsevate aasade külge. Nii ei koorma Sa pika järjestikuse kaamera kandmise korral liialt oma kaela, kuna teadupärast võivad peegelkaamerad ikka korralikult rasked olla. Adventure kaamerarihm ongi eelkõige loodud just peegelkaamera omanikele, kuna raskust kannatab see lausa kuni 60 kg. Kuid loomulikult sobib see ka suurepäraselt nii hübriidkaamera kui ka kompaktkaamera külge kinnitamiseks. Rihm ise on valmistatud tugevast ja vastupidavast nailonist ning lisaks metallist karabiinidele on rihma kaamerapoolsel osal ka metallist rõngad, mille abil on rihma kinnitamine kaamera kere külge ülilihtne.

img_8036

Kui nüüd tekkis tunne, et just selline kaamerarihm sobiks ideaalselt Sinu fotovarustuse hulka (või miks mitte hoopis mõnele lähedasele ägedaks üllatuseks jõulupaki sisse), siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval võib see National Geographic Adventure kaamerarihm Sinu omaks saada. Kui aga esmaspäevani tundub liiga pikk aeg olevat, siis suundu ruttu meie veebipoodi.

(701)

Artiklis kirjeldatud tooted:
National Geographic kaamerarihm Adventure (NG3030)
  • Eriti suure koormustaluvusega kaamerarihm
  • Sobib hästi kõigile peegelkaameratele
  • Mugavad lisataskud rihma külgedel
  • Libisemiskindel, kummeeritud pind
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga