Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #212: Omega telefonihoidik ventilatsiooniavasse Magnet

Turvalisus ennekõike, eksole? Olgugi, et nutitelefonid on saanud pea kõikidele autojuhtidele täiesti asendamatult kasulikeks kaaslasteks, siis seejuures tuleb siiski alati ka silmas pidada, et autoroolis olles ei kuluks juhtimisest rohkem tähelepanu telefoni käes hoidmisele või selle kuskile sahtlisse paigutamisele ja sealt taaskord väljavõtmisele. Abistab nutitelefon Sind siis autoroolis parajasti muusika kuulamises, võõras linnas orienteerumises või keeruliste liiklusolude vältimises – ühest korralikust telefoni autohoidikust on igal juhul alati palju kasu. Hiljuti täieneski Photopointi veebikaubamaja tootevalik uute ning eriti praktiliste nutitelefonide autohoidikutega ja just seetõttu olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud Omega telefonihoidiku ventilatsiooniavasse Magnet.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 28 – Einar Mikson. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Erinevaid autohoidikuid nutitelefonidele toodetakse nii mitmetes mõõtmetes ja disainides, et tihtipeale ei suuda välja validagi, millised just need kõige otstarbekamad ja töökindlamad on. Selle Omega Magnet telefonihoidiku omapäraks ongi just võimalus see esiteks mugavalt kinnitada ventilatsiooniavasse ning et telefon ise kinnitub hoidikusse ülipraktilise magneti abil. Siinkohal võib tekkida küsimus, et mis magnet, kuskohas ja kas see ikka tegelikult ka hoiab telefoni turvaliselt paigal autosõidu vältel!? Tegelikkuses koosnebki telefonihoidik kahest osast – hoidikust endast, mille saab lihtsalt ja kergelt paigaldada ventilatsiooniavasse, ning magnetilisest nii-öelda kleepsust, mis on mõeldud siis kas telefoni enda või telefoni ümbrise külge kleepimiseks ning mille abil hoidik nii-öelda tõmbabki Sinu nutitelefoni turvaliselt ja tugevalt enda haardesse. Siinkohal ka väikene nipp neile, kes ei ole eriti vaimustuses mingisuguse kleepsu enda telefoni või selle ümbrise külge kleepimisest – magnetilise kleepsu saab ilma reaalselt kleepimata asetada lihtsalt telefoni ning selle ümbrise vahele ning telefon püsib ka nii ülitugevasti hoidiku küljes paigal (just nii testisime ka meie siin toimetuses seda telefonihoidikut).

Disaini poolest on Omega Magnet telefonihoidik ülimalt kompaktne ning seejuures pea märkamatu, sest mõõtmed on tal vaid tühised 35 × 50 × 30 mm. Seega ei pea ka kartma, et mingi suur plastikust kobakas teie auto armatuurlaual üldpilti rikkuma hakkaks. Lisaks tugevale magnetile on rõhku pandud ka sellele, et hoidiku ventilatsiooniavasse kinnituv osa oleks turvaline ning kindlalt kinnituv. Sest mis kasu on tugevasti paigal püsivast telefonist, kui hoidik ise pole võimeline turvaliselt kinnituma? Seetõttu ongi ventilatsiooniava külge kinnituv “õõnsus” kaetud kummeeritud materjaliga, mille abil on tagatud kindel ja turvaline haare ning ka kõige auklikumal teel ei pea kartma oma kalli ja armsa nutitelefoni ohutuse pärast.

Omega on selle Magnet telefonihoidiku disainimisel pannud ka suurt rõhku just selle universaalsusele. Nimelt tänu lihtsale kuid tõhusale magnetilisele kinnitussüsteemile saab seda telefoni autohoidikut kasutada igas suuruses telefonidega – olgu see siis tihtipeale kotipõhja kaduv kompaktsemate mõõtmedega isend või taskuid venitav “labidas”. Lisaks tänu 360° pööratavale disainile saad hõlpsasti oma telefoni asetada just täpselt sellisesse asendisse nagu parajasti soovid.

Kui tunned, et soovid oma autosõite veidi praktilisemaks, mugavamaks ning seejuures ka turvalisemaks muuta, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval võidki saada selle Omega Magnet telefonihoidiku uueks omanikuks. Kui aga vajad seda eriti kasulikku autohoidikut just nüüd ja praegu, siis sea aga sammud meie veebikaubamaja poole.

(1625)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega telefonihoidik ventilatsiooniavasse Magnet (43482)
  • Universaalne telefonihoidik autosse
  • Kinnitub auto ventilatsiooniavasse
  • Magnetiline kinnitus hoiab telefoni tugevalt
  • Sobib igas suuruses telefonile
  • 360° pööratav
5.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga