Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Surface Pro 4: õhem, kergem ja võimsam tahvelarvuti Microsoftilt

Peregrine_Hero_02_Retail

Käesolevat aastat võib arvutitehnika valdkonnas nimetada hübriidide aastaks. Praktiliselt iga tuntud tehnoloogia ettevõtte on tänavu turule paisanud või vähemasti esitlenud mõne tahvli-rüperaali hübriidi. Apple esitles iPad Pro, Google tuli välja Pixel C‘ga. Selle trendi esiisaks võib pidada aga hoopis Microsofti, kes tõi äsja välja enda hübriidarvutite 4nda sarja esindaja: Surface Pro 4. See on eelkäijatest õhem, kergem ja võimsam.

 

Neljanda põlvkonna Surface tahvelarvutil on 12.3-tolline ekraan, resolutsiooniga 2160×1440 pikslit, mida kaitseb kriimustuste ja põrustuste eest 0.4 mm paksune Gorilla Glass 4.  Märkimisväärne detail on see, et uuel mudelil on kitsamad ääred, kui eelkäijatel, ning tahvlile paigutati suur ekraan ilma, et oleks vajadust olnud kogu korpust suuremaks venitada.

Kõik poeletile jõudvad Surface Pro 4’d on varustatud Intel Core Skylake protsessoriga. Saadaval on kuni 16 GB-se RAM’ga ning kuni 1 Terabaidise püsimälu mahuga mudelid. Kuigi masina riistvara on märgatavalt võimas, ei eralda komponendid niivõrd palju soojust, et masin vajaks ventilaatorit. Seetõttu on uus tahvel-hübriid isegi suure koormuse juures väga vaikne. Microsoft Surface’i osakonna peadirektor Panos Panay väidab, et Surface Pro 4 on eelnevast tootesarja esindajast ligi 30% kiirem.

Peregrine_Tablet_08

Nagu ka Microsofti uued nutitelefoni mudelid, on ka antud tahvel varustatud infrapunasensoritega, mis võimaldavad rakendada Windows Hello’d täieõigusliku omaniku tuvastamiseks. Näotuvastussüsteem ei ole siiski ainuke turvameede, mis võõraid tahvelarvutisse logimisst hoidma peaks. Masinaga käib kaasas Type Cover klaviatuur, millesse on integreeritud sõrmejäljesensor. Type Cover on ka varasematest mudelitest õhem ja varustatud suurema ja täiustatud puutepaneeliga.

Lisatarvikutest on Sorface Pro 4 jaoks saadaval ka Surface Pen, mis kulub marjaks siis, kui mõnda ülesannet ei saa mugavalt sooritada palja näpuga ekraani silitades. Tahvliga pannakse kaasa ka Dock, mis võimaldab Pinnatahvlit ühendada kahe 4K kuvariga, nelja USB-seadmega ning anda seadmele kaabliga internetiühendus.

Allikas: Microsofti pressiteade; Surface Pro 4 tooteleht

 

Peregrine_Tablet_05

(5058)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga