Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #234: Omega telefonihoidik autosse Durian

Erinevate stiilide ja kinnitustega nutiseadmete autohoidikuid leidub Photopointi veebikaubamaja tootevalikus lausa külluses. Seejuures on mitmed neist korduvalt ka meie ajaveebis kasuliku vidina rubriigist läbi käinud. Ning et vastata inimeste järjest kõrgematele nõudmistele, et kuidas, kuhu ja millise kinnitusega autohoidikud meie autodesse sobivad, peavadki tootjad välja mõtlema üha mitmekülgsemate ning praktilisemate disainidega autohoidikuid. Ning just ühe väga põnevalt mitmekülgse disainiga telefonihoidikuga on tegemist ka meie sellenädalase kasuliku vidina puhul – teie ette astub Omega Durian telefonihoidik autosse.

Just täpselt sellise Omega Durian telefonihoidiku autosse loosime välja juba esmaspäeval. Nagu uuendatud loosimisprotsessi puhul kombeks, siis leiab loosimine aset hoopis Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Nutitelefonid on võimelised meid autoroolis abistama nii võõras linnas orienteerumisel, keeruliste liiklusolude vältimisel kui ka lihtsalt sõidu ajal lemmikmuusika nautimisel. Kuid seejuures on kõikide autojuhtide kohustuseks siiski keskenduda eelkõige auto juhtimisele ja mitte muretseda selle üle, kuidas telefoni samaaegselt käes hoida või kuhu seda autos paigutada. Siinkohal tulevadki appi erinevad autohoidikud ning Omega Durian telefonihoidik ei jää oma praktiliste omaduste poolest kindlasti mitte märkamatuks. Tegemist on nimelt vägagi omapärase telefonihoidikuga autosse, mille nii-öelda staaromadusteks on selle mitmekülgne klamberkinnitus ning koguni ~55 cm pikkune painduv vars, mille otsas asetseb 360° pööratava peaga hoidja.



Ülimalt tugeva ja stabiilse klamberkinnituse abil on telefonihoidikut võimalik paigaldada pea iga serva ja sahtliääre külge ning kas või päikesesirmi või rooli külge. Ning samas pole ole ka oluline, kas oled sõiduauto-, rekka- või hoopis traktorijuht – kindlasti leidub Sinu sõiduki salongis mõni sobiv koht, kuhu klamber turvaliselt kinnituda suudab. Lisaks tänu telefonihoidiku pikale ja painduvale varrele ei pea see kinnituskoht just täpselt ka käeulatuses olema, seega mängimisruumi ikka jagub küllaga.

Vars paindubki reaalselt igas suunas ja iga nurga alla, seega võid oma seadme asetada endale täpselt nii kaugele või lähedale, nagu Sul parajasti just vaja on. Varre küljes asetseb turvaline kummeeritud sisuga 360° pööratav klamber, mis on mahutab kuni 10 cm laiuse seadme ning mis hoiab Sinu nutitelefoni või GPS-seadet kindlalt paigal ka kõige auklikumal teel, muutes ühtlasi seadme vertikaal- ja horisontaalasendi muutmise imelihtsaks.

Kui nüüd tunned, et Sinu sõidukist on puudu just selline ülimalt mitmekülgne ja praktiline Omega Durian telefonihoidik, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Omega Durian telefonihoidiku uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle telefoni autohoidja ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(925)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega telefonihoidik autosse Durian, must (43484)
  • Klamberkinnitusega telefonihoidik
  • Mitmekülgsed kinnitusvõimalused
  • Tugev ja stabiilne klamber
  • Mahutab kuni 10 cm laiuse seadme
  • 360° pööratav
5.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga