Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #210: Omega reisiadapter 4in1 USB

Vahet pole, kas Sulle meeldib nautida karastavaid talvemõnusid või soojendada oma varbaid mahedas ookeanivees – hetkeseisuga pole Eestis kumbagi võimalik väga teha. Seega kogu meie nelja erineva aastaajaga kliima juures ongi käes just see hetk, kus suur osa kaasmaalasi pühivad maarjamaa pori ja lörtsi jalge alt ning võtavad suuna mõne oma meelispaiga poole. Sellel nädalal olemegi kasulikku vidinat valides mõelnud just meie reisihimuliste ajaveebi lugejate peale, et tagada teile ligipääs vooluvõrku igas maailmanurgas. Saage tuttavaks – Omega reisiadapter 4in1 USB.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks õnnelikuks võitjaks kommenteerija nr 12 – Terje Holtz. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Tegemist on nimelt reisiadapteriga, mis on suureks abimeheks nii Euroopas, Inglismaal, USAs kui ka Aasias. Seega plaanid Sa reisi Kanada mägedesse või hoopis Malaisia päikese alla – Omega 4in1 reisiadapter saab oma ülesandega hakkama ning tuleks igal juhul kohvrisse pakkida. Niiviisi saad oma reisi täiel rinnal nautida ning ei pea muretsema, et näiteks peegelkaamera akud just enne kõige põnevamat reisi osa otsad annavad.

Reisiadapter on disainitud väga mugavalt praktiliseks ning on pealtnäha lihtsalt üks kuubikulaadne seadeldis, mida on kerge lihtsalt kotti visata ning pea märkamatult kaasas kanda. Kogu pistikusüsteemi reguleerimine käib vaid ühe nupu abil, mis asetseb adapteri küljel, kus on ka ära märgitud, millises asendis peab nupp olema soovitud pistiku kasutamiseks. Keskmises asendis on kõik pistikud peidetud ning selles asendis nuppu põgusalt vajutades hüppab sellest välja meile kõige tuttavam Euroopa pistik. Nuppu alla vajutades ning paremale ehk USA/AUST märgistusega asendisse liigutades ilmub nähtavale esialgu Ühendriikides kasutatav pistik, mille saab otsikuid viltu keerates hõlpsasti Aasias ning Austraalias kasutatavaks pistikuks muuta. Ning Suurbritannias kasutatav pistik hüppab adapterist välja, kui nuppu põgusalt all hoida ning vasakule poole ehk UK märgistuseaga asendisse liigutades. Sellise praktilise märgistussüsteemi abil on adapteri kasutamine lihtne ja jõukohane ka kõige tehnikavõõramatele inimestele.

Omega reisiadapteri teisel küljel asuva kahe USB pesa kombineeritud maksimaalne väljund on 2,1 A. Seejuures on adapter aga varustatud ülepingekaitsega, mille abil on kõik ühendatud seadmed kaitstud. Lisaks on adapteril ka veel kaks sinist indikaatortuld, mille abil on kasutajal kohe teada, kas ja millal on adapter vooluvõrguga ikka korralikult ühenduses.

Kui arvad Sinu reisikohvrist on just selline ülipraktiline ja mitmekülgne reisiadapter puudu, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval saabki see Omega 4in1 USB reisiadapter ühe õnneliku kommenteerija omaks. Kui aga loosiõnne peale lootma ei soovi jääda, siis sea sammud aga meie veebikaubamaja poole.

(785)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega reisiadapter 4in1 USB, must (43645)
  • Mugav lahendus reisivale inimesele
  • 4 pistikut ühes adapteris
  • Sobib kasutamiseks igal mandril
  • Kaks USB pesa 2,1 A koguväljundiga
  • Kompaktne – mugav kaasa pakkida
14.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga