Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #250: Platinet ekraani ja klaviatuuri puhastuskomplekt PCK02

Usinamad nutiseadmete ja arvutite kasutajad ilmselt teavad väga hästi, kui kerged on tolm ning sõrmejäljed meie seadmetele tulema. Ning ka kõige hoolsamad meist vajavad tüütu tolmu ja visade näpujälgedega võitlemiseks ühte korralikku ja efektiivset puhastuskomplekti. Seetõttu olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud ülimalt praktilise Platinet ekraani ja klaviatuuri puhastuskomplekti PCK02.

Just täpselt ühe sellise Platinet ekraani ja klaviatuuri puhastuskomplekti PCK02 loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet PCK02 puhastuskomplekt on kokku pandud niivõrd multifunktsionaalselt, et sellega saab puhastada nii klaviatuure kui ka erinevaid ekraane ning muud elektroonikat. Puhastuskomplekti kuuluvad 100 ml suurune puhastusvedelik ning teda usinalt toetavad mikrofiibrist puhastuslapp ja praktiline puhastushari. Puhastusvedelik ja -lapp üheskoos ongi mõeldud just eelkõige ekraanide puhastamiseks ning puhastushari klaviatuuridelt tolmu pühkimiseks.

Puhastusharja puhul on tegemist nii-öelda lehvikukujulise käepidemega pintsliga. Lehvikukujulise disaini põhjuseks ongi just see, et harjakesega oleks võimalik hõlpsasti läbi käia kõik klahvide vahed ning ka kõige sügavamatest klaviatuuri pragudest tolmukübemed kinni püüda. Pintsli harjased on küll pehmed ja õrnad, kuid seejuures asetsevad need piisavalt tihedalt, et moodustada üks tugev puhastushari, mis suudaks ennast klaviatuuri klahvide vahele pressida ning tolmukübemed sealt kätte saada.

Mikrofiibrist puhastuslapp on 16 × 18 cm suurune ning seda saab kasutada nii kuivalt kui ka koos puhastusvedelikuga. Puhastuslapp on õrn ja pehme, kuid selle veidi krobeline tekstuur muudab sellega erinevate pindade puhastamise ning tolmust ja sõrmejälgedest lahti saamise veelgi tõhusamaks. Puhastuslapil on lisaks ka õmmeldud äär, mis ei lase sellel hargnema hakata ning tagab lapi vastupidavuse.

Komplekti kuuluv puhastusvedelik on mugava pihustipudeli sees ning see on eriti tõhus vahend ekraanilt tüütute näpunälgede eemaldamiseks ja sobib kasutamiseks nii LCD, OLED kui ka puutetundlike ekraanidega. Lisaks on puhastusvedelik ka täiesti alkoholivaba ning mittetoksilise koostisega. Samuti ei jää vedeliku kuivamisel või pühkimisele ekraanile ka mingeid ebameeldivaid triipe ning pärast puhastamist annab vedelik veel pindadele omakorda ka antistaatilised omadused.

Kui nüüd tekkis tunne, et just sellise praktilise puhastuskomplektiga saaksid kõike oma seadmete ekraanid ning klaviatuurid puhtaks teha, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Platinet ekraani ja klaviatuuri puhastuskomplekti PCK02 uueks omanikuks. Kui aga nii kaua kannatada ei jaksa, siis loomulikult leiad selle Platinet PCK02 puhastuskomplekti ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(435)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet ekraani ja klaviatuuri puhastuskomplekt PCK02
  • Mugav puhastuskomplekt arvutiekraanile ja klaviatuurile
  • Eemaldab mustuse, tolmu ja sõrmejäljed
  • Puhastushari klaviatuuri puhastamiseks
  • 100 ml pihustipudelis puhastusvedelik
  • 16 × 18 mikrofiibrist puhastuslapp
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga