Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: poolläbipaistva peegliga hübriidkaamera Sony a55

Iga karbist-välja fotosessioon on erinev. Mõnikord on tunne nagu polegi väga midagi pildistada. Teinekord on jälle tunne et huvitavaid elemente on iga külje ja nurga peal. Sony α55 hübriidkaamera 812.32€ kuulub kahtlemata sinna viimasesse gruppi. Selle manuaalselt ülestõstetav peegel, digitaalne pildiotsija, Canoni ja Nikoni samalaadsetest erinev välja keeratav ja pööratav LCD-ekraan ja kere ülimalt ergonoomiline ning mõnusalt kummeeritud profiil annavad inspiratsiooni pikemaks pildisessiooniks α55 kaamerast endast ning kindlasti ka kaamera endaga. 46 fotot on senimaani karbist-välja rubriigi rekord. Kes aga on see, kellelt see rekord ära võetakse? Seegi on Sony kaamera – suvel üles pildistatud NEX-3 507.32€. Olgem ausad – need kaks on ka 2010 aasta huvitavamad fotokaamerad. Müts maha, Sony.

[nggallery id=174]

Vaata kindlasti ka α55 kaameraga pildistatud fotosid, käed-küljes videot ning esmaseid muljeid varasügiseselt kohtumiselt Poolas.

Iga karbist-välja fotosessioon on erinev. Mõnikord on tunne nagu poleks väga midagi pildistada. Teinekord on jälle tunne et huvitavaid elemente on iga külje ja nurga peal. Sony α55 hübriidkaamerakuulub kahtlemata sinna viimasesse gruppi. Selle manuaalselt ülestõstetav peegel, digitaalne pildiotsija, Canoni ja nikoni samalaadsetest erinev välja keeratav ja pööratav LCD-ekraan ja kere ülimalt ergonoomiline ning mõnusalt kummeeritud profiil annavad inspiratsiooni pikemaks pildisessiooniks α55 kaamerast endast ning kindlasti ka kaameraga endaga. 46 fotot on senimaani karbist-välja rubriigi rekord. Kes aga on see, kellelt see rekord ära võetakse? Segi on sony kaamera – suvel üles pildistatud NEX3. Olgem ausad – need kaks on ka 2010 aasta huvitavamad fotokaamerad. Müts maha, Sony.

[nggallery id=174]

(298)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony a55 + 18-55mm Kit 16,2 megapiksliga Exmor APS HD CMOS sensor, BIONZ pildiprotsessor, SteadyShot INSIDE pildistabilisaator, poolläbipaistev fikseeritud peegel, 3" tolline kallutatav LCD ekraan, Live View, Full HD AVCHD video, 10 fps sarivõte, 3D Sweep panoraam
Sony NEX-3K 18-55mm must 14,2 megapiksliga Exmor APS HD CMOS sensor, BIONZ pildiprotsessor, sensori tolmueemaldussüsteem, 3" kallutatav TruBlack LCD ekraan, RAW failivorming, HD video
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga