Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: HTC nutitelefon Wildfire S

HTC kõige soodsama Android-nutitelefoni Wildfire 222.65€ uuendatud mudel on jõudnud Photopointi. Senisest parema lahutusvõimega ekraani, kompaktsema korpuse ja karvavõrra ärevama protsessoriga Wildfire S on lettidel neljas värvitoonis – valge, lilla, tumehall ning must. Seda viimast allpool lähemalt vaatamegi.

Karbis on: HTC Wildfire S, kasutusjuhend, micro USB kaabel, adapter laadimiseks ja nööpkuularid.

Nööpkuularid on Wildfire S telefonil sellised tagasihoidlikuma disainiga (võrreldes nt Desire S telefoniga kaasas olevatega)

Laadimisadapter ühendub telefoniga micro USB kaabli abil. Sedasama kaablit saab kasutada ka telefoni ühendamiseks arvutiga. Arvutiga ühenduses toimib nii failide kirjutamine/lugemine kui ka laadimine.

Micro USB

HTC Wildfire S ise. Nagu näha, on kadunud Wildfire allosas olev puuteauk, mida keegi nagunii eriti ei kasutanud. Selle võrra on telefon kompaktsem, kenam ja pisut kergem ka.

Telefoni tagakaas on kaetud mõnusa kummja pinnaga materjaliga.

Seesama 5 MP foto/videokaamera mis seni. Kaamerasilmast vasakul on LED-välk, paremal kõlar.

Telefoni vasakul pool on nupp helitugevuse reguleerimiseks ning micro USB pesa.

Telefoni ülal on 3.5 mm kõrvaklappide väljund ning sisse-välja lülitamise nupp (sellest saab telefoni ka ooterežiimile seada).

Paremal pole midagi

ja all on vaid mikrofoniauk.

Wildfire S vs Desire S

Desire S vs Wildfire S tagant. Desire on nn omnikorpusega mudel ja seega ka vastupidavam – nagu näha ulatub metallist kest keskel ka üle tagaosa. Wildfire S tagakaas tuleb aku välja võtmiseks tervenisti maha koorida.

Neli puutetundlikku “nuppu”.

Disain on puhas, ilus, minimalistlik.

Seest ka.

Telefonil on 512 MB sisemälu, mida kompenseeritakse 2 GB mälukaardiga

Aku kaane eemaldamiseks tuleb siit sikutada.

Ekraan on uuel Wildfire`l küll senisest parema lahutusvõimega kuid võrreldes Desire seeriaga siiski oluliselt kehvema väljanägemisega. Detaili on vähem, pisikeste ikoonide juures seletab silm piksleid. Samas on aga Wildfire-seeria Desire`ist ka ju poole odavam nii et mis siin ikka tühja vinguda.

HTC kasutajaliides Sense koos sellega kaasa tulevate rakendustega on tõepoolest kena disainiga. Kui teiste tootjate telefonide omanikud laevad Marketist alla tasulise rakenduse “Beautiful Widgets“, siis HTC mobiili omanikel selleks põhjust ei ole. Ilusad Widgetid on kohe olemas. Sense skin Androidi OS peal on kindlasti see trump, millega HTC kõik teised tootjad üle mängib.

Hoolimata telefoni ekraani väiksusest on selle puutetundlik ekraan üllatavalt täpne. Tõesti.

Angry Birds jookseb siin ka enam-vähem hästi. Mõne koha peal ei ole linnu lend nii sujuv kui peaks aga mängimist see segama ei jää.


(591)

Artiklis kirjeldatud tooted:
HTC Wildfire S must Pisike kuid võimekas nutitelefon sobitub mugavalt sinu taskusse. Selle 3.2" puuteekraanilt saad vaadata oma sõprade tegemisi, pilte ja videoid, lugeda e-maili, surfata veebis, mängida mänge ja palju muud.
HTC Wildfire S valge/hõbedane Pisike kuid võimekas nutitelefon sobitub mugavalt sinu taskusse. Selle 3.2" puuteekraanilt saad vaadata oma sõprade tegemisi, pilte ja videoid, lugeda e-maili, surfata veebis, mängida mänge ja palju muud.
HTC Wildfire S tumehall Pisike kuid võimekas nutitelefon sobitub mugavalt sinu taskusse. Selle 3.2" puuteekraanilt saad vaadata oma sõprade tegemisi, pilte ja videoid, lugeda e-maili, surfata veebis, mängida mänge ja palju muud.
HTC Wildfire S lilla Pisike kuid võimekas nutitelefon sobitub mugavalt sinu taskusse. Selle 3.2" puuteekraanilt saad vaadata oma sõprade tegemisi, pilte ja videoid, lugeda e-maili, surfata veebis, mängida mänge ja palju muud.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga