Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

IFA 2016: Acer tutvustas uue põlvkonna nutitelefone

acer-nutitelefonid-avang

IFA 2016 sai suure hoo sisse juba augustikuu viimaste päevadega, mil esimesed tootjad hakkasid oma pressiüritustega pihta ja uusi tooteid tutvustama – seda ikka selleks, et tarbijad ning ajakirjanikud messi ametlikult esimesel päeval teaks kuhu minna ja millisele väljapanekule oma nina pista. Mis toob meid Aceri viimaste suurte uudiste juurde. Nimelt – ilmavalgust nägi lausa kolm uut nutitelefoni: Iconia Talk S, Liquid Z6 ning Liquid Z6 Plus.

Acer Iconia Talk S

Esimene neist kolmest telefonist on tegelikult kategoorias nuhvel või labidas – see on 7-tollise HD 1280 × 720 ekraaniga tahvelarvuti/nutitelefon. Seade on suunatud esmalt ärikasutajatele, kes vajavad liikudes suuremat ekraani kui keskmine nutitelefon pakub. 169-eurose seadme tuumaks on neljatuumaline protsessor ning suurepärane aku tagab kuni üheksa tundi aktiivset kasutust. Operatsioonisüsteemiks on sel Android 6.0 Marshmallow (ei ole teadet 7.0 Nougat peale uuendamise kohta) ning kaasasolev tarkvara on optimeeritud ärikasutajate vajadusi silmas pidades. See, et tegu reisivale mõeldud kasutajale, paistab välja ka kahe SIM kaardi pesa juurest. Loomulikult toetab ka 4G LTE andmesidet, et kõik vajalikud dokumendid kiirelt kohale jõuaks. Poelettidele jõuab Iconia Talk S Euroopas septembri jooksul ning hinnaks, nagu eelnevalt sai juba öeldud, kujuneb 169 €.

iconia-talk-s

Acer Liquid Z6

Aceri Liquid seeria telefonid on ikka esmalt suunatud tavakasutajale ning Liquid Z6 on see tavapärasem mudel. Seade kasutab 5-tollist FullHD IPS ekraani, südames 4-tuumaline 1,25 GHz MediaTek MT6737 protsessor. 8-megapiksline kaamera tagaküljel, 2-megapiksline kaamera esiküljel selfie’de jaoks. Sisemälu on seadmel jagatud tagasihoidlikult – 8 GB mida saab laiendada ka mälukaardiga, ning operatiivmälu 1 GB. Liquid Z6 tuleb müügile käesoleva aasta novembris 119 € hinnasildiga.

liquid-z6

Acer Liquid Z6 Plus

Liquid Z6 Plus on nendest kolmest vaat et kõige huvitavam telefon. Plus-versioon kasutab 5,5-tollist FullHD IPS 2.5D kumerat (ehk äär on ainult natuke kumer) ekraani, südameks MetiaTek MR6753 kaheksatuumaline 1,5 GHz protsessor. Viimast toetab ka võimekas Mali-T720 graafikaprotsessor. 3 GB operatiivmälu ning 32 GB sisemälu, laiendatav microSD kaardiga – see peaks sobima enamikele kasutajatele. Kaameragi on võimsam – 13-megapiksline tagaküljel; 5-megapiksline eespaneelil. Väga määravaks on selle seadme juures aga üüratu 4080 mAh aku, mis peaks vastu pidama ka pika päeva suurt koormust taludes. Operatsioonisüsteemiks saab mõlemal Liquid seeria nutitelefonil Android 6.0 Marshmallow. Neid numbreid vaadates võib eeldada, et Liquid Z6 Plus hinnasilt tuleb väga suur, kuid ei. Detsembris poelettidele saabuv nutitelefoni hind jääb kõigest 249 € juurde.

Liquid-Z6-Plus

Allikas: Acer

Loe uusimaid ning kuumimaid IFA 2016 elektroonikamessi uudiseid siit »

(336)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga