Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Samsungi A-seeria nutitelefonid läbisid uuendused – uued kaamerad, veekindel korpus ja palju muud

galaxy-a-avang

Samsung värskendas kesklassi nutitelefonide Galaxy A seeria esindajaid, lisades neile hulgaliselt põnevaid uuendusi. Muuhulgas on seadmed nüüdsest veekindlad ning varustatud 16-megapikslise ees-ja tagakaameraga.

Uuenduskuuri läbinud Samsung Galaxy A3, Galaxy A5 ja Galaxy A7 mudelid on varustatud USB-C pesaga, mis võimaldab kiirlaadimist, microSD kaardi pesaga, millega saab suurendada seadme mälumahtu 256 gigabaidi võrra ja NFC mooduliga, mille abil saab Samsung Pay maksesüsteemi vahendusel makseid sooritada. Samsungi lipulaeva mudelitele omaselt on A-seeria seadmete ekraanidel Always-On režiim, mis lubab vaadata kellaaega, kalendrit ja muud pudi-padi telefoniekraani sisse lülitamata, seejuures akut säästa. Galaxy S7‘le omaselt ei karda uued mudelid tolmu ning on  piisavalt veekindlad, et üle elada kuni 30 minutilist suplust 1,5 meetri sügavuses vees.

Uued A-seeria mudelid ei jää disainilt ega ehituskvaliteedilt Samsungi lipulaeva telefonidele alla – korpust ümbritseb kvaliteetne metallraam ning seame tagumist poolt katab  äärtest kumer klaas. Galaxy A seeria telefonimudelid on saadaval neljas värvuses: must, kuldne, sinine ja oranž.

Raua poolest muutub asi  huvitavaks. Nimelt pole kõik uuendatud seadmed võrdväärsed. Kõige tagasihoidlikema näitajatega on A3, millel on 4,7-tolline ekraan lahutusvõimega 720p, kaheksatuumaline protsessor, 3 GB jagu muutmälu, 16 GB sisseehitatud mälu ning 2350-mAh’ne aku. Pildistamiseks antakse kasutajatele 13-megapiksline tagakaamera ning 8 MP-ne esikaamera.

A5 on varustatud uhkema 5,2-tollise täislahutuskuvariga, 3 GB RAM’i, 32 GB jagu sisseehitatud mälu, 8-tuumalise, 1,9 GHz’e kiibistiku  ning 3000 mAh’se akuga. Galaxy A7’l on suurem, 5,7 tolline ekraan ning mahukam, 3600 mAh’ne aku. Nii A5 kui A7 mudel on varustatud 16 megapikslise ees-ja tagakaameraga. Kaamera võimaldab fokuseerida kiiremini kui eelnevate telefonimudelite kaamerad ning tootja sõnul võimaldab see teha kvaliteetseid pilte ka pimedates oludes.

Huvitavaid lahendusi pakub Lõuna-Korealane ka tarkvara poole pealt. Kuna uuendatud seadmete leivanumbriks on kaamera, tehti kaamerarakenduse kasutajaliides kordades lihtsamaks ning  režiime ja filtreid saab muuta lihtsate viibetega. Telefonis olevate andmete tagavarakoopiad saab hoiustada Samsung Cloud’i pilvehoidlas ning konfedentsiaalsete andmete houstamiseks on nn. turvaline kaust (Secure Folder), millele pääseb ligi ainult õige sõrmejäljega kasutaja. Tõrvatilgaks antud meepotis on see asjaolu, et vaikimisi jooksutavad kõik kolm mudelit oma pardal tänaseks juba vananenud operatsioonisüsteemi Android 6.0.1 Marshmellow.

Samsung Galaxy A3

001-galaxy-a3-a5-koos

002-galaxy-a3-1

003-galaxy-a3-2

Samsung Galaxy A5

004-galaxy-a3-a5-2

005-galaxy-a5-1

006-galaxy-a5-2

Samsung Galaxy A7

007-galaxy-a5-a7

008-galaxy-a7-1

009-galaxy-a7-2

Müüki jõuavad värskendatud A-seeria telefonid Venemaa ja Aasia riikides jaanuari lõpus. Euroopa poeletidelt leiab neid alates veebruarist.

Allikas: Samsung

(649)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga