Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

HTC uued Windows Phone 7 opsüsteemiga nutitelefonid TITAN ja Radar

HTC tõi täna avalikkuse ette kaks uut Windows Phone 7 operatsioonisüsteemiga nutitelefoni: HTC TITAN ning HTC Radar. TITAN ehmatab kõiki oma suure 4,7″ ekraaniga (piksleid on sellel siiski WP7 standardsed 480×800). Lisaks on sel telefonil 16 GB sisemälu, 8 MP kaamera ja 1.5 GHz protsessor. Radar on 1 GHz protsessori, 8GB sisemälu, 3,8″ ekraani ja 5 MP kaameraga mobiiltelefon.

Disaini ja turunduse seisukohast on nutitelefonid üksteisega võrreldes täiesti erinevad. Radari heledaks võõbatud korpus on välja lõigatud ühestainsast metallitükist. See on keskklassi telefon, mille saab kätte 399 euroga. TITAN seevastu on tippklassi Windows Phone 7 nutitelefon – selle 9,9 mm paksune omnikorpus kannab hinnasilti €599. Radaril ei ole ka kõiki Windows Phone 7 standardisse kuuluvaid sensoreid: GPS, lähedussensor, kiirendussensor ja välise valgustatuse sensor on küll olemas kuid puudub asendisensor. TITAN`il on kõik sensorid olemas.

Mõlemal telefoni esiküljel on uuenduslikult olemas ka veebikaamerad – see tõestab fakti, et Windows Phone 7 uuendus nimega Mango tõepoolest videokõnesid toetab. See toetus peab aga kahjuks tulema kolmandatelt rakendustemeistritelt kuna WP 7 Mangos vastav tarkvara puudub (“Kaamera” on ainuke app, mis eesmist kaamerasilma rakendab). Mõlema telefoni tagumiste kaamerate maksimaalne ava on 2.2 ning sensorid on taustvalgustusega. Selle info valguses võib nendelt telefonidelt oodata keskmiselt eeskujulikumat video- ja fotovõimekust.

Mõlemad telefonid saabuvad turule oktoobris.

Videod HTC TITAN telefonist

Videod HTC Radar telefonist

Pressiteade: 02.09.2011

HTC tõi turule kaks uut nutitelefoni – HTC TITAN  ja HTC Radar

HTC esitles eile uusi Windows Phone nutitelefone HTC TITAN ja HTC Radar, mis sobivad inimesele, kes soovib nautida kõrgtasemelist multimeediat ning olla pidevalt sõprade või kolleegidega ühenduses.

HTC TITAN on suure 4,7 tollise LCD ekraaniga ning 9,9millimeetrise õhukese korpusega telefon, mis on tänu oma suurele ekraanile ideaalne multimeedia telefon. TITAN on elegantse alumiinium korpusega ning varustatud kahe kaameraga: 8megapiksline kaamera telefoni tagaküljel foto ja video jaoks ning 1,3megapiksline kaamera telefoni esiküljel videokõnede jaoks.

HTC Radar on 3,8 tollise ekraaniga ja elegantse alumiinium unibody’ga telefon, mis on ideaalne telefon sõpradega suhtlemiseks, uudiste lugemiseks või meelelahutuseks. HTC Radar on varustatud Windows Phone People Hub’iga, mis toob automaatselt kasutajani tema sõprade viimased uuendused suhtlusvõrgustikus, lisatud pildid ja vestlused. HTC Radar toob kogu suhtluse ühe sõbraga ühte aknasse, ühendades vestlused nii sõnumite, Facebook`i või Windows Live Messenger’i vahendusel. Lisaks pakub HTC Radar võimalust uuteks „face-to-face“ videokõnedeks.

Mõlemal uuel HTC telefonil on f/2.2 lääts ning spetsiaalne sensor, mis võimaldab teha suurepäraseid pilte ka kehvas valguses. Lisaks sellele on nii HTC Radar kui ka HTC TITAN varustatud 28mm wide-angle läätsega ning mõlemaga on võimalik kasutada panoraamvõtet, mis sobib hästi maastikuvaadete jäädvustamiseks. Lisaks piltidele on võimalik mõlema uue mudeliga filmida ka teravaid HD (720p) videoid.

HTC

HTC (HTC) on üks kiiremini arenevaid mobiilitootjaid maailmas. Juhtiva uuringufirma International Data Corporation (IDC) viimastel andmetel on HTC maailmas juhtiv Androidi seadmete tootja (allikas: IDC Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker, 05.08.2010). HTC loob uuenduslikke nutitelefone, mille eesmärgiks on vastata aina paremini inimeste elule ja vajadustele, sest ettevõtte kõigi tegevuste keskmes on inimene. Ettevõte on noteeritud Taiwani börsil, aktsiasümboliga 2498. Täpsema info saamiseks külastage kodulehte www.htc.com

(362)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga