Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

HTC One A9s nutitelefon IFA 2016 elektroonikamessil

Eelmisel aastal olime vaimustuses HTC suurepärase disainiga nutitelefonist – HTC One A9‘st. See nutitelefon asus ühes kõige ahvatlevamas hinnasegmendis ehk võimekamad keskklassi seadmed, pakkudes nii sisu, vormi kui mõistlikku hinda. HTC otsustas tutvustatada IFA 2016 elektroonikamessil selle mudeli uusversiooni – HTC One A9s, mis jäädes samasse tootesegmenti – olgugi et nüüd selle alumisse otsa ning tõi kaasa ka teatud tagasiminekud.

HTC One A9s on sama, Apple iPhone pealt massidele tuttavaks saanud tootedisainiga – samal disainil mille Cupertino HTC pealt sisse vehkis. Selle metallkorpuse ning plastist valgete antenniribadega disainiga. Lihtsalt tagakaamera on liigutatud nüüd nurka, et rohkem iPhone 6‘ega sarnasem olla ning eespaneelilgi on muudatusi tehes seda vast silmas peetud. Igatahes – meenutab suuresti eelmist A9’t ning ka näritud õuna.

Disainilised muudatused kõrvale jättes – väga palju on muudetud nutitelefoni sees. Ekraani diagonaal on jätkuvalt sama 5 tolli, kuid 1080p AMOLED ekraanist on saanud ainult 720p SuperLCD ekraan. Samuti on kaamera tiibu kärbitud. Varasemast kvaliteetsest Sony sensorist ning f/2.0 stabiliseeritud objektiivist on alles jäänud 13-megapiksline sensor ning f/2.2 avaga stabiliseerimata objektiiv. Kärbitud on ka mälus – 16 GB sisemäluga versioon tuleb 2 GB operatiivmäluga; 32 GB sisemäluga variant aga 3 GB operatiivmäluga. Tagasiminek (või edasiminek) on hoopis protsessori kohal – varasemalt teada-tuntud Snapdragon 615 on asendatud 8-tuumalise MediaTek Helio P10 protsessoriga. Ahjaa, ning varasemalt tuttav UltraPixel esikaamera on asendatud 5-megapikslise no-name kaamerasilmaga. Telefon on varustatud ka kõikide vajalike ühendustega – LTE Cat6, WiFi, NFC, Bluetooth 4.2 LE ning ka microSD kaardi pesa. Viimane toetab kuni 2 TB microSDCX mälukaarte.

htc-one-a9s-mudelid

Kitsaskohad kõrvale jättes – A9s kaamerarakenduse võimekust ei ole piiratud. Selle nutitelefoniga saab talletada fotosid ka RAW (toor)faili, teha FullHD videoid, toetab manuaalsäri, Hyperlapse videot, sarivõtet ning palju muud – pakkudes kasutajale suurt mugavust. Tarkvarast rääkides – täpset operatsioonisüsteemi pole tootja avalikustanud, kuid intelligentne eeldus on et selleks saab Android 6.0 Marshmallow.

Täpset hinda ning ka tarneaega veel ei tea, kuid panustame sellele et HTC ka need lähiajal teatavaks teevad.

Allikas: HTC

Loe uusimaid ning kuumimaid IFA 2016 elektroonikamessi uudiseid siit »
Vaata Photopointi veebikaubamaja parimaid IFA 2016 eripakkumisi siit!

(517)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga