Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

HTC uued nutitelefonid Desire HD ja Desire Z

HTC nutitelefonide lipulaev Desire 446.32€ on troonilt tõugatud. Selle asemel astuvad nüüd tehnikafriikide unenägusid kaunistama koguni kaks uut telefoni: HTC Desire HD ning HTC Desire Z.

Nagu uute mudelite nimedki tunnistavad, on nad oma tegumoelt ning omadustelt üpris sarnased senisele Desire`le. Mõlemad töötavad veidi uuema, flashivõimelise Android 2.2 (Froyo) operatsioonisüsteemil, millele on veel peale keevitatud HTC enda kasutajaliidese “Sense” uuendatud variant.  Mõlema telefoniga käib kaasas tasuta konto HTC vastloodud HTCSense.com veebilehel. Sealtkaudu saab telefonis olevaid andmeid hallata, telefoni seadistada, seda kadumise korral kiiresti üles leida jne.

Desire HD telefon

Desire HD nutitelefon on senisest suuremate mõõtmetega ekraaniga (pikslite arv sellel on küll samaks jäänud) ning senisest energiasäästlikuma protsessoriga. Suurem ekraan võtab muidugi jälle rohkem voolu nii et HTC Desire`ga võrreldes väiksema mahtuvusega aku siin olulist ajavõitu kõne- ega ooteajas ei anna. Aku vastupidavuses GSM-režiimil on märgata koguni tagasilööki.

Desire HD nutitelefon HTC veebilehel

[nggallery id=139]

Desire Z telefon

Desire Z on paralleelmudel USAs nädala eest esitletud telefonile HTC G2. Tehniliste omaduste poolest on need kaks peaaegu identsed HTC Desire`ga. Üks suur vahe siiski on – Desire Z tagant saab välja libistada QWERTY klahvistiku, mille headust kõik, kes uut telefoni Londoni pressikonverentsil näppida said, kiitnud on.

Desire Z nutitelefon HTC veebilehel

[nggallery id=140]
HTC Desire HD, Desire Z ja Desire võrdlus
Desire HD
Desire Z
Desire
Protsessor
1 GHz 800 MHz 1 GHz
Platvorm
Android 2.2 (Froyo)
Uuendatud HTC Sense
Android 2.2 (Froyo)
Uuendatud HTC Sense
Android 2.1 (Eclair)
Uuendatud HTC Sense
RAM
768 MB 512 MB 576 MB
Sisemälu
1.5 GB 1.5 GB 512 MB
Mälukaart MicroSD MicroSD MicroSD kuni 32 GB
Foto 8 MP, Autofookus, 2x LED välk 5 MP, Autofookus, LED välk 5 MP, Autofookus, LED välk
Video 720p HD video 720p HD video 720p HD video
Ekraan 4.3″ 480×800 px puutetundlik 3.7″ 480×800 px puutetundlik 3.7″ 480×800 px puutetundlik
Sensorid Kiirendussensor
Digitaalne kompass
Lähedussensor
Välise valgustatuse sensor
Kiirendussensor
Digitaalne kompass
Lähedussensor
Välise valgustatuse sensor
Kiirendussensor
Digitaalne kompass
Lähedussensor
Välise valgustatuse sensor
Aku 1230 mAh 1300 mAh 1300 mAh
Kõneaeg 3G: kuni 320 min
GSM: kuni 550 min
3G: kuni 400 min
GSM: kuni 590 min
3G: kuni 400 min
GSM: kuni 590 min
Ooteaeg 3G: kuni 490 h
GSM: kuni 420 h
3G: kuni 430 h
GSM: kuni 430 h
3G: kuni 430 h
GSM: kuni 430 h
Ühendused 3,5 mm audio, micro-USB, Bluetooth 2.1, WiFi b/g/n 3,5 mm audio, micro-USB, Bluetooth 2.1, WiFi b/g/n 3,5 mm audio, micro-USB, Bluetooth 2.1, WiFi b/g
Mõõtmed 68mm x 123mm x 11.8mm 60.4mm x 119mm x 14.16mm 60mm x 119mm x 11.9mm
Kaal 164 g 180 g 135 g
Muu Sisene GPS-antenn
HTCSense.com konto mobiili sisu haldamiseks läbi veebi
Flash-mängija tugi
Populaarsematest telefonidest Bluetooth kaudu andmete importimine
QWERTY klahvistik
Sisene GPS-antenn
HTCSense.com konto mobiili sisu haldamiseks läbi veebi
Flash-mängija tugi
Populaarsematest telefonidest Bluetooth kaudu andmete importimine
Sisene GPS-antenn
[nggallery id=141]

HTC ametlik pressiteade:

Pressiteade
16.09.2010

HTC tutvustas uusi telefone HTC Desire HD ja HTC Desire Z

Rahvusvaheline nutitelefonide tootja HTC tutvustas eile Londonis uusi Android operatsioonisüsteemil töötavaid nutitelefone HTC Desire HD ja HTC Desire Z koos täiustatud HTC Sense kasutajaliidesega. Uus HTC Sense integreerib erinevaid multimeedia- ning asukohapõhiseid funktsioone ning uut HTC teenuseid ühendavat keskkonda HTCSense.com.

“Meil on rõõm laiendada HTC Sense kasutusvõimalusi telefonist edasi keskkonda HTCSense.com, kus ühendame mitmeid uusi HTC teenuseid,” ütles Peter Chou, HTC Corporation tegevjuht. “Meie klientidele on oluline terviklik lähenemine, millest lähtumegi nende mobiilikasutamise kogemuse arendamisel. Põhimõtteline arvestamine eeskätt kliendi huvidega on viinud selleni, et inimesed ostavad HTC telefone ning meie tahame jätkuvalt tuua turule uuenduslikke mudeleid nagu HTC Desire HD ja HTC Desire Z.“

“HTC kui Androidi võtmepartner ja –nutitelefonitootja töötab platvormile pidevalt välja uuendusi,”  lisas Andy Rubin,  Google`i asepresident. “Android tähendab valikute mitmekesisust ning uued HTC nutitelefonid pakuvad klientidele taas nii võimsaid valikuid kui paindlikkust.”

HTC Sense

Uus HTC Sense kasutajaliides pakub mitmeid uuendusi, mis laiendavad võimalusi multimeediasisu salvestamiseks, loomiseks, jagamiseks ning avamiseks. Telefonis on kaamera, millega saab teha HD-videoid ning töödelda pilte põnevate efektidega. Uue HTC Locations rakenduse abiga saavad kasutajad koheselt ligipääsu kaartidele ilma, et peaks ootama allalaadimist või tasuma täiendavalt roaming-teenuse eest.

HTC Sense sisaldab ka uut e-lugemise rakendust, mis tagab ligipääsu uuele Kobo e-raamatu poele ning uuele mobiilile optimeeritud e-lugejale, mis võimaldab lisada teksti märkusi, kommentaare või leida kiiresti võõraste terminite tähendusi ning tõlkeid.

HTCSense.com

Uue HTCSense.com teenusega saavad telefonikasutajad hõlpsasti korraldada oma mobiilikasutust ning –andmehaldust HTC telefonis või personaalarvutis. Näiteks saavad kasutajad määrata kadunud telefoni asukoha kaardil või lülitada sisse mobiili valjema helina, isegi kui telefonihelin on välja lülitatud. Kui telefon on kadunud või varastatud, saavad kasutajad kaugjuhtimise teel telefoni lukustada, kõnesid ning sõnumeid teise telefoni edasi suunata või isegi kogu isiklikku informatsiooni kustutada. HTCSense.com kaudu on lihtne seadistada HTC telefoni või pääseda ligi mobiili talletatud andmetele, näiteks kontaktidele, sõnumitele ja kõnede ajaloole. Samuti on võimalus kohandada oma telefoni eksklusiivse HTC sisuga, näiteks taustapiltide, helide jmt.

HTC Desire HD

HTC Desire HD esitleb mitmekülgseid multimeediafunktsioone koos ereda  4.3” LCD ekraaniga ning Dolby Mobile ja SRS virtuaalse heliga, tegu on esimese HTC telefoniga, mida toetab uus 1GHz Qualcomm 8255 Snapdragon protsessor. HTC Desire HD võimaldab salvestada 720p HD-kvaliteediga videosid ning sisaldab 8-megapikslist kaamerat topeltvälguga. Eelkäija HTC Legendi eeskujul on HTC Desire HD korpus lõigatud ühest alumiiniumi tükist ning on sama kvaliteetne ning vastupidav kui HTC juba tuntud mudelid. Telefonis on ka uus HTC Fast Boot rakendus, mis võimaldab senisest kiiremini helistada või e-kirju kontrollida.

[nggallery id=142]

HTC Desire Z

HTC Desire Z võimaldab aktiivsetel ning pidevalt ringiliikuvatel inimestel kiiresti ning vähese vaevaga olla ühenduses kolleegide ja klientidega tööl ning sõpradega Facebookis ja Twitteris. HTC Desire Z telefonil on unikaalne liigend, mis avab kiirelt QWERTY klaviatuuri mugavaks teksti sisestamiseks. Telefoni klaviatuuril on ka erinevaid lühiteed ning kohandatavad klahvid, millega saab kiiresti ligi tüüpilistele funktsioonidele. HTC Desire Z on samuti 720p HD-kvaliteediga video salvestamise rakendus ning 5-megapiksliga kaamera koos automaatse välguga. Tegu on esimese telefoniga, mis kasutab uut 800MHz Qualcomm 7230 protsessorit ning sisaldab ka HTC Fast Boot rakendust.

[nggallery id=143]

Uute mudelite müük

Uued HTC Desire HD and HTC Desire Z telefonid jõuavad Euroopas ja Aasias mobiilioperaatorite ning jaemüüjate vahendusel müüki 2010. aasta oktoobrist.

HTC

HTC Corporation (HTC) on üks kiiremini arenevaid mobiilitootjaid maailmas. Juhtiva uuringufirma International Data Corporation (IDC) viimastel andmetel on HTC maailmas juhtiv Androidi seadmete tootja (allikas: IDC Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker, 05.08.2010). HTC loob uuenduslikke nutitelefone, mille eesmärgiks on vastata aina paremini inimeste elule ja vajadustele, sest ettevõtte kõigi tegevuste keskmes on inimene. Ettevõte on noteeritud Taiwani börsil, aktsiasümboliga 2498. Täpsema info saamiseks külastage kodulehte www.htc.com

(416)

Artiklis kirjeldatud tooted:
HTC Desire See on supertelefon, mida sa oled oodanud
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga