Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Microsoft Band 2 on kõige nutikaim spordivõru

Microsoft-Band_Hero_2-930x360

Kuigi teisipäeval esitletud  Microsofti toodetest pani tehnoloogiafännide parve kõige rohkem sumisema uued lipulaeva mudelid, Surface Pro 4 ning ka äsja esitletud Surface Book, ei saa mainimata jätta ühte seadet, mis jäi kuidagi teiste varju. Nimelt esitles Pisipehme ettevõte käesoleval nädalal nutikat käevõru, mis kannab nime Microsoft Band 2.

 

Põhimõtteliselt on tegu mugavama, ilusama ning nutikama käevõruga, kui seda oli esialgne Microsoft Band. Uuel seadmel on kumer, puutetundlik OLED-ekraan, mis on kaetud Gorilla Glass 3’ga.  Nagu ka mullu esitletud nutiseadmel, on ka Band 2’s peidus rohkesti sensoreid, mis mõõdavad kasutaja pulssi, põletatud kalorite hulka ning läbitud vahemaa pikkust. Kuid uuel masinal on lisaks sellele mitmeid krutskeid varuks: nüüd on see võimeline mõõtma golfikepi löögihoogu ning ka sportlase kõrgust merepinnast. Viimane on kasulik info näiteks treppidel joostes või mägedes matkates.

 

Band 2 on ka oma vanemast vennast nutikam: see teeb koostööd Microsofti virtuaalse assistendi Cortanaga, mis tuletab võru kandjale meelde, millal on aeg veidike rasva raputada. Lisaks Cortanale saavad nutivõru kaudu kasutajale teadaandeid käsklusi edastada virtuaalsed treenerid. Microsoft Band 2 töötab nii Androidi, iPhone’ide kui ka WindowsPhone nutitelefonidega. Huvitav on aparaadi puhul asjaolu, et trenni minnes ei pea ilmtingimata telefoni kaasa võtma. Niipea kui võru saab ühendust peremees-seadmega, laaditakse treenimise jooksul kogutud andmed Microsofti Health äppi.

Kuid Band 2 ei ole lihtsalt nutivõru, mis mõõdab kasutaja pulssi ning näitab aega. Tegu on praktiliselt täisväärtusliku nutiseadmega, millega on võimalik toimetada kolmanda osapoole rakendustega, näiteks kutsuda Uberi autot või maksta võru abil Starbucksis mõne kofeiinirikka vedeliku eest. Lühidalt öeldes: Microsoft Band 2 on üks kõige nutikamaid ning funktsionaalsemaid kantavaid seadmeid, mida on hiljuti esitletud.

Allikas: Microsoft

 

Microsoft-Band-2-Release-Date-4

(3787)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga