Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #297: Sencor digitaalne pildiraam SDF 732BK

Vahel tuleb ette, et on lihtsalt nii palju ilusaid ja häid pilte, et lihtsalt ei suuda vaid neid üksikuid kindlaid välja valida, mida kodus pildiraamide sisse paigutada. Sellistele olukordadele pakub ülimat lihtsat ja mugavat lahendust meie sellenädalane kasulik vidin, milleks on mugav ja elegantne Sencor digitaalne pildiraam SDF 732BK.

Just täpselt ühe sellise ülimalt mugava Sencor digitaalse pildiraami SDF 732BK loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Digitaalsed pildiraamid on ühed tõeliselt tänuväärsed leiutised – vähese vaeva ning ruumikuluga saab hõlpsasti soovi korral ka kõiki vahvaid perepilte või kadestamapanevaid reisipilte ühes raamis korraga eksponeerida. Digitaalne pildiraam on nimelt oma loomuselt taustvalgustusega ekraan, mis on võimeline mõnelt andmekandjalt Sinu pilte nii üksikult kui slaidiesitusena kuvama. Seega võid unustada kümnetelt pildiraamidelt tolmu võtmise, sest Sencor digitaalne pildiraam on ruumisäästlik ja mugav viis oma lemmikfotode kuvamiseks.

Sencor SDF 732BK digitaalne pildiraam on varustatud 7-tollise taustvalgustusega ekraaniga (lahutusvõime: 800 × 480 pikslit, 16 : 9), mis on võimeline selgelt ja teravalt JPEG fotosid kuvama kas mälukaardilt või USB mälupulgalt. Pildiraami kasutamine ongi ülimalt lihtne – lihtsalt ühenda endale sobiv andmekandja pildiraamiga, vali kas soovid üksiku pildi kuva või reguleeritava intervalliga slaidiesitlust ning oledki valmis oma kauneid fotosid nautima.

Pildiraamil on ka reguleeritav kontrastsus ja eredus, et iga kasutaja leiaks just endale sobivaimad seadistused. Lisaks ka mugav kella ja kalendri funktsioon, mille võib ka piltide asemel avakuvaks panna. Võimalik on seadistada ka digitaalse pildiraami nii-öelda tööaega – näiteks, et pildiraam kuvab fotosid vaid esmaspäevast reedeni kella 9.00 – 17.00 ning muudel aegadel on väljalülitatud olekus.

Sencor digitaalsel pildiraamil on klassikaliselt elegantne must plastikust raam ning selle tagaküljel asetsevad nupud menüüs liikumiseks. Komplektis on kaasas AC adapter ning tugijalg lauale toetamiseks, lisaks on võimalik seda ka seinale kinnitada.

Kui nüüd tunned, et üks digitaalne pildiraam oleks ideaalne vahend kõikide oma digifotode eksponeerimiseks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle praktilise Sencor SDF 732BK digitaalse pildiraami uueks omanikuks. Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis leidub nii Sencor  SDF 732BK digitaalne pildiraam kui ka suur valik teisi digitaalseid pildiraame ka meie veebikaubamajas.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(585)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sencor digitaalne pildiraam SDF 732BK
  • 7-tolline taustvalgustusega ekraan
  • 800 × 480 lahutusvõime
  • Mälukaardilugeja ja USB 2.0 ühendus
  • Reguleeritava intervalliga slaidiesitlus
  • Kella ja kalendri funktsioon
Sencor digitaalne pildiraam SDF 732WH, valge
  • 7-tolline taustvalgustusega ekraan
  • 800 × 480 lahutusvõime
  • Mälukaardilugeja ja USB 2.0 ühendus
  • Reguleeritava intervalliga slaidiesitlus
  • Kella ja kalendri funktsioon
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga