Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #206: Omega nurgaga kaabel HDMI 1.4

img_8617

Mida aeg edasi, seda rohkem pannakse kõikvõimalike seadmete disainimisel rõhku nende kompaktsusele ning ruumisäästlikkusele. Ning kuigi nii telerid, monitorid ja muud elutoas leiduvad lisaseadmed võtavadki enda alla üha vähem ruumi, siis sellegipoolest võime end tihtipeale leida ruumikitsikuses, kuna elutoas riiulite peal leidub ju järjest rohkem neid erinevaid seadmeid. Seepärast tõttamegi meie lugejatele appi ning oleme sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud ülipraktilise Omega nurgaga HDMI 1.4 kaabli.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 5 – Tormi K. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

img_8625

HDMI kaabel on nii praktiline asi, et neid võiks igas majapidamises vähemalt üks kindlasti olla. Soovid Sa siis telerit ühendada arvutiga, et suuremalt ekraanilt oma lemmikfilme nautida või vajad Sa seda hoopis teleri ja mängukonsooli ühendamiseks – üks korralik HDMI kaabel saab vajadusel selle kõigega hakkama. Mis teeb selle Omega HDMI kaabli aga eriliseks ongi just selle nurgaga disain. Tänu nurgaga disainile võtab kaabel seadme taga märkimisväärselt vähem ruumi, olles seejuures ka ohutum, kuna nii on väiksem võimalus seadmel näiteks kaabli peale toetuma jääda. Lisaks on sellist kaablit kitsamates oludes ka lihtsam paigaldada.

img_8621

Omega nurgaga HDMI kaabel on tervelt 3 meetrit pikk ning vastab HDMI 1.4 standardile. Kaabli andmeedastuskiiruseks on 1.2 Gbps ning seejuures on kontaktide kate valmistatud 24-karaadisest kullast, mis tagab parema ülekande. 2560 × 1600 piksline lahutusvõime koostöös 48-bitise värvisügavusega lubavad kasutajale pakkuda ka lausa FullHD videopilti. Seega pole tegemist pelgalt praktilise disainiga, vaid seejuures ka vägagi võimeka ning funktsionaalse HDMI kaabliga. Välimuselt on kaabel klassikaliselt musta värvi ning tagasihoidlik, sulandudes niiviisi Sinu televiisori taga paiknevate teiste traditsiooniliste kaablitega hästi ühte.

img_8629

Kui nüüd tekkisid pähe kohe ideed, kuskohas ning millised seadmed Sinu elamises oleksid väga õnnelikud, kui saaksid endale kaaslaseks just selle Omega nurgaga HDMI kaabli, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval võibki see kaabel just Sinu omaks saada. Kui aga vajad nurgaga HDMI kaablit kohe, siis suundu meie veebipoodi.

 

(506)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega kaabel HDMI 1.4 nurgaga 3m (41853)
  • HDMI – HDMI kaabel
  • Vastab HDMI 1.4 standardile
  • 2560 × 1600 lahutusvõime
  • Nurgaga pistik – lihtsam paigaldada
  • Pikkus: 300 cm
7.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga