Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Google Pixel 2 nutitelefonid tulevad veekindla korpuse ja võimeka kaameraga

Google esitles täna õhtul uusi nutitelefone Pixel 2 ja Pixel 2 XL. Need on aasta eest välja toodud esimeste Pixel-telefonide täiustatud versioonid, Google vastus Samsungi Galaxy Note 8 ja Apple iPhone X nutitelefonidele.

Pixel 2 on väliselt hästi sarnane eelmise aasta ekvivalentsele mudelile. Pixel 2 XL on aga saanud 5.5″ ekraani asemel 6″ ekraani, mis laiub ilusti peaaegu üle terve esipaneeli, jättes vaid kitsad ääred üles ja alla – kõlarite jaoks – ning veel kitsamad külgedele. Apple`i alustatud trendi järgides on ka uutel pikslitel 3.5mm audioväljund eemaldatud. Ehk selleks, et saaks müüa kõrgema kasumimarginaaliga bluetooth kõrvaklappe? Ka need – Google Pixel Buds nimelised – said täna õhtusel esitlusüritusel rahva ette toodud.

 

Üldiste tehniliste andmete poolest – alumiiniumist omnikorpused, kiireimad Snapdragon 835 protsessorid, 4GB RAM-mälu, 64 GB sisemälu, OLED ekraanid – on need mudelid sellised, nagu üks Android lipulaev 2017. aastal olema peab. Eriti põnev on aga nende telefonide kaameratehnoloogia. Mõlemal on tagakaamera 1.8 avaga objektiivi taga 12,2 MP pildisensorid – aga mitte tavalised, vaid Dual Pixel sensorid. Sarnaselt näiteks Canoni ja Sony kaameratele on ka nende telefonide pildisensorite pikslid jaotatud kaheks. Üks pool hoolitseb pildiinfo salvestamise eest ja teise poole abil toimib faasituvastusega autofookus. See tähendab, et Pixel`ite teravustamiskiirus peaks olema õige kiire. Maksimaalsed video salvestamise parameetrid on 4K 30 kaadrit sekundis.

Erinevalt Samsung Galaxy Note või iPhone 8 Plus kahe objektiiviga kaamerale on Google uutel Pixel 2 nutitelefonide tagaküljel ainult üks kaamerasilm. Portreepildid tulevad seega mitte optiliselt vaid tarkvaraliselt udutatud taustadega. Kuid selle ühe kaamerasilma toodetud pildikvaliteet on see-eest tippklassi telefoni tasemel. Juba on väljas ka DxOmark testitulemused, mille kohaselt on uute Pixel 2 telefonide sensor üldtulemuselt telefonide seas parim, mida see ettevõte siiani testinud on. Kui iPhone 8 plus ja Samsung Galaxy Note said mõlemad 94 punkti, siis Google Pixel 2 laksab tulemuseks uhked 98 punkti. Siiski on Google`il veel vara hõisata, sest iPhone X ei ole DxOmark veergudel veel oma esimest sõna öelnud.

Allikas: Google

Nutitelefonide valik Photopointi veebikaubamajas ››

(953)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga